Madagaskar

Geniet van het land van de maki's en baobabs

Baobabbomen Lemuren & Maki's Duikbestemming Prive chauffeur Afwisselende landschappen
  • Baobabbomen
  • Lemuren & Maki's
  • Duikbestemming
  • Prive chauffeur
  • Afwisselende landschappen
Madagaskar is een eiland, gelegen aan de oostzijde van Afrika. Het land staat bekend om zijn unieke flora en fauna, dat zich zo heeft kunnen ontwikkelen door de afgelegen ligging van het land. Misschien denkt u wel direct aan de enorme baobabbomen? Of aan de lemuren en maki's? Het grootste deel van het eiland bestaat uit unieke ongerepte natuur. U kunt een bezoek brengen aan de verschillende nationale parken om te genieten van de duizenden unieke plant- en diersoorten die het eiland rijk is. In het Andasibe Mantadia Nationaal Park vindt u de bekende lemuren. Op de Baobablaan vindt u, zoals de naam al zegt, de enorme indrukwekkende baobab's. Daarnaast is ook het Ankarana Reservaat zeker de moeite waard om te bezoeken. Het park staat bekend om de vlijmscherpe rotsen en de grote dichtheid aan primaten, een uniek gebied. Naast een afwisselend binnenland heeft het eiland uiteraard ook een kustlijn met prachtige witte stranden en helderblauw water. Dit eiland is dan ook geschikt als duikbestemming. Omdat de wegen in Madagaskar niet van de beste kwaliteit zijn bieden wij de reizen naar Madagaskar alleen aan met eigen chauffeur. 

Afbeelding van Madagaskar Rondreizen Isalo National Park Jan Rosman Cape
Lees meer
Rondreizen Madagaskar

Rondreizen Madagaskar

Neem een kijkje tussen onze voorbeeldreizen.

Afbeelding van Madagaskar Natuur En Wildparken Morondova Antsirabe Andasibe Madagascar Land Of Wonders Cape
Lees meer
Natuur- en Wildparken Madagaskar

Natuur- en Wildparken Madagaskar

Verken het park met gids of trek de wandelschoenen aan in deze natuur- en wildparken.

Afbeelding van Madagaskar Highlights Bekopa Tsingy De Bemaraha Rachel Koorn Cape
Lees meer
Highlights Madagaskar

Highlights Madagaskar

Deze plekken zijn een hoogtepunt van uw reis door Madagaskar.


Zijn deze reizen wat voor u?

Madagaskar is een avontuurlijke en nog onontdekte bestemming. De wegen zijn niet overal even goed, maar uw chauffeur weet de weg! Het wegennetwerk is nog niet erg uitgebreid en omdat er beperkte hoofdwegen zijn, is het mogelijk dat u in uw reis meerdere keren over dezelfde weg reist. Geniet onderweg van de soms ruige natuur en bijzondere omgeving. Om de reistijd van sommige reizen te verminderen, raden we aan om gebruik te maken van een binnenlandse vlucht. Om u een idee te geven van de mogelijkheden, hebben we enkele voorbeeldreizen voor u samengesteld. Deze zijn eenvoudig met elkaar te combineren, maar een reis op maat is ook geen probleem! Neem gerust even contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken. 


Onze favoriete accommodaties

In Madagaskar vindt u accommodaties in verschillende prijsklassen, van budget tot luxe. Ook bij de budgetaccommodaties kunt u er gewoon van uitgaan dat ze altijd aan de juiste standaard voldoen en schoon zijn. We maken het liefst gebruik van kleinschalige en authentieke accommodaties. 


Wat kunt u zien en doen in Madagaskar?

Wat Madagaskar natuurlijk echt bijzonder maakt, is de endemische flora en fauna van het land. Het land beschikt over verschillende natuur- en wildparken, waar u kunt genieten van de prachtige landschappen en wildlife. Lemuren spotten in het Andasibe - Mantadia National Park? Of lopen tussen de indrukwekkende boababbomen over de Baobab Avenue? Naast de parken kunt u ook andere highlights van Madagaskar bezoeken. Uw 'bounty island'-ervaring kunt u opdoen in het noordwesten van Madagaskar bij Nosy Be. Vanuit hier kunt u verschillende kleine eilanden in de omgeving bezoeken of uw duikmasker opzetten om de onderwaterwereld te bewonderen.