Rondreis op Maat

Naar Noord-Europa, Zuidelijk Afrika of de Poolgebieden

Noord-Europa, Zuidelijk Afrika en de poolgebieden hebben veel mogelijkheden om uw vakantie door te brengen. Op onze website hebben wij voorbeeldreizen staan. Dit betekent dat de reizen kunnen worden aangepast naar uw wensen. Een andere optie is om gebruik te maken van een van de onderstaande formulieren en de vragen te beantwoorden, dan helpen wij u met het uitstippelen van een (droom)reis op maat!

Noord Europa
Langer op 1 plek verblijven? Of toch kilometers maken en de Noordkaap bezoeken in een beperkt aantal dagen. Noorwegen, Zweden, Finland of de Baltische staten, wij kunnen u met alles helpen. Als uw (droom)reis niet op onze website staat dan kunnen wij altijd helpen met het samenstellen van deze reis. Voor Noord-Europa hebben wij alvast een formulier die u hiervoor kunt invullen. Binnenkort is er ook een formulier voor Zuidelijk Afrika en de Poolgebieden.

Zuidelijk Afrika
Als u naar Namibië of Botswana wilt dan moet u er rekening mee houden dat u veel moet auto rijden. De afstanden in deze landen zijn erg groot. De afstanden in Zuid-Afrika zijn ook groot, maar daar zijn heel wat tussenstops te maken. Ook heeft u in Zuid-Afrika beter de mogelijkheid om door een klein gedeelte van het land te reizen, zodat het een meer relaxte vakantie wordt. Maar ook voor een actieve vakantie kunt u in Zuid-Afrika terecht. Malawi, Zambia en Madagaskar adviseren wij om te doen met 'chauffeur' of 'privé gids', dit omdat u de auto verder zelf niet gebruikt. Als u aangeeft hoe u uw vakantie wilt invullen, kunnen wij voor u een rondreis op maat bedenken die op uw wensen aansluit en u een onvergetelijke vakantie zult beleven. Binnenkort hebben wij hiervoor een formulier, maar voor nu mag u een mail sturen met uw wensen naar info@capetracks.nl .

Poolgebieden (Arctisch & Antarctisch gebied)
Een 'once-in-a-lifetime'-reis moet goed gepland zijn. Een extra overnachting op de bestemming voor een mooie activiteit kan zomaar de perfecte belevenis geven en het voorkomt vaak de stress van het vliegen. De keuze voor het juiste seizoen of periode is ook erg belangrijk, geef uw wensen door en wij denken met u mee. Binnenkort hebben wij hiervoor een formulier, maar voor nu mag u een mail sturen met uw wensen naar info@capetracks.nl .