Dit zijn wij! De gezichten van Cape Tracks. Wij zijn een enthousiast team met een passie voor reizen en liefhebbers van de bestemmingen die wij aanbieden. Reizen bij ons is avontuurlijk genieten en ultiem beleven. Wij geven u advies op maat en delen graag onze reiservaringen persoonlijk met u. Wij weten de weg, de paden die u wilt wandelen. De routes door prachtige gebieden die u wilt ontdekken, maar ook de plekken die u beter over kunt slaan. Just follow our tracks.


» Verkoop & Productontwikkeling
»
Van muziekdocent naar touroperator, het was nogal een stap! Via mijn familie ben ik uiteindelijk toch de toerismesector ingegaan. Na een aantal jaar met veel plezier gewerkt te hebben voor Norge Reiser hebben Ramon en ik in oktober 2019 de stap gezet en het bedrijf van mijn tante overgenomen. In 2021 hebben we Suid Afrika Reise van mijn ouders overgenomen en samengevoegd met Norge Reiser tot Cape Tracks. Van kinds af aan hebben mijn ouders me al mee genomen op vakantie naar onder andere Noorwegen en later ook naar Zuidelijk Afrika. Vroeger wilde ik uiteraard niks van de natuur weten en wandelen was al helemaal ‘not done’ maar hoe ouder ik werd, hoe meer ik de natuur ging waarderen. Je kan me nu niet snel blij maken met een strandvakantie. Geef mij maar ruige bergen, diepe fjorden of een tof nationaal park met wildlife, dan ben ik heel gelukkig. Ik kan optimaal genieten van het buiten zijn en de rust en de ruimte om me heen. Onze bestemmingen zijn allemaal uniek en hebben hun eigen charmes, voor vakantie zoek ik het liefst een locatie zonder internet bereik zodat ik optimaal kan genieten van die bestemming! 


» Marketing & Productontwikkeling
»
Begin jaren 90 heb ik voor het eerst een lange rondreis gemaakt door Noorwegen. Ik was toen 9 jaar en ik kan mij nog steeds herinneren dat ik met mijn korte broek in de sneeuw stond. In 2005 zijn Esther en ik voor het eerst samen met vrienden naar Noorwegen geweest. Als afgestudeerd ICT’er ben ik altijd bezig geweest op de achtergrond voor Norge Reiser en Suid Afrika Reise met zowel de website, het beheer van de werkplekken en in de beginjaren nog de servers. In 2009 zijn wij voor het eerst met de familie naar Zuid-Afrika, Namibië en Botswana gegaan. Ik was meteen verkocht aan deze landen, elke dag een ander avontuur, de afstanden zijn soms groot maar de landschappen dan weer afwisselend en continu kans op wildlife. Sinds 2014 heb ik mij in wildlife- en natuurfotografie verdiept. En Zuidelijk Afrika is de place to be voor wildlife. Hele dagen rondrijden in de wildparken doe ik het liefst en bij voorkeur met een 4x4 en een tent op het dak. Het seizoen is erg bepalend voor wildlife, in onze zomer is het winter in Zuidelijk Afrika en dat betekent begroeiing. Sinds 1 oktober 2019 ben ik samen met Esther eigenaar van Norge Reiser. In 2021 hebben we besloten ook de werkzaamheden van Suid Afrika Reise over te nemen en onder een nieuwe naam verder te gaan. Met een leuk team van collega’s die super goed samenwerken ben trots op wat wij tot op heden bereikt hebben.


» Verkoop & Productontwikkeling
»
Eind 2019 ben ik begonnen aan mijn eindstage bij Cape Tracks (destijds nog Norge Reiser). Ik heb in deze periode veel mogen leren en mee kunnen genieten van alle mooie verhalen over de Scandinavische gebieden die klanten of collega's deelden. Ook heb ik tijdens mijn stageperiode veel reizen mogen organiseren voor klanten. En wat is nou mooier om mensen te zien genieten tijdens een onvergetelijke reis? Helaas kon ik door de corona destijds niet blijven, maar in april 2022 ben ik benaderd om weer terug te komen in het team! Ondertussen zit mijn eerste reis naar Noorwegen er weer op. Het was best spannend, maar wauw, wat een ervaring! Met een quad door de Noorse bergen rijden, lokale gerechten en Kingcrab proeven, elanden spotten op de weg en de mooie natuur mogen ontdekken tot aan het puntje van Noorwegen: de Noordkaap. Door deze reis te hebben gemaakt, merk ik dat ik nu al meer kan vertellen over de mooie plekken, de natuur en de verschillende activiteiten in Noorwegen. Nu kan ik ook mijn eigen ervaringen en verhalen gaan delen. In de toekomst hoop ik nog meer Scandinavische landen te mogen ontdekken en ook mijn kennis en ervaring hiervan te delen.


» Verkoop & Productontwikkeling
»
Sinds begin 2019 ben ik werkzaam voor Cape Tracks (voorheen Suid Afrika Reise) als reisspecialist voor zuidelijk Afrika. Eerst één dag in de week in combinatie met een andere baan, maar al snel fulltime. Als je namelijk elke dag al die mooie plekken van zuidelijk Afrika voorbij ziet komen, is het haast onmogelijk om niet enthousiast te worden. Daarnaast hebben we samen natuurlijk een heel gezellig team. Ondertussen heb ik alweer veel bijzondere plekken van het Afrikaanse continent mogen bezoeken. Eén van de meest unieke bestemmingen die ik heb bezocht is Malawi. De sundowner in Liwonde, de geluiden van de bush en de roep van de fish eagle op de achtergrond, uitzicht op de ondergaande zon, met de silhouetten van de palmbomen langs de rivier… onvergetelijk!
Ook heb ik inmiddels Scandinavië bezocht. Hoewel zuidelijk Afrika en Scandinavië op het eerste oog veel van elkaar verschillen, vind ik het allebei ideale bestemmingen voor de avontuurlijke reiziger om met een auto in alle vrijheid doorheen te reizen. Heerlijk rondrijden via de bochtige wegen langs de fjorden, de berggebieden en de bossen, daar maak je mij ook blij mee!


» Marketing & Social Media 
»
Begin 2017 deed ik voor Cape Tracks mijn afstudeeronderzoek naar winterreizen in Noorwegen, Zweden en Finland en zo rolde ik hier uiteindelijk de werkvloer op. De periode daarvoor heb ik tijdens mijn studie een halfjaar in Noorwegen mogen wonen, vanuit Stavanger ontwikkelde ik mijn liefde voor het land en de nieuwsgierigheid naar meer Scandinavië. En ik ontdekte meer Scandinavië. De ongekende ruimte samen met de immense natuur vond ik adembenemend! Als content marketeer bij Cape Tracks doe ik ondertussen niks liever dan reizigers inspireren en enthousiasmeren met prachtige plekken in Scandinavië. Dit ziet u terug in het persoonlijke routeboekje dat u meeneemt op reis, maar ook via onze social media kanalen die u volgt of de nieuwsbrief die u ontvangt. Ondertussen heb ik naast de Scandinavische landen ook Spitsbergen en de Baltische landen mogen ontdekken. Een leuke verrassing voor mij was het natuurrijke Estland met zijn sprookjesachtige hoofdstad Tallinn. De landschappen met kilometers bos, de moerassen, de wilde kust en authentieke dorpjes hebben mij (verrassend genoeg) ook fan gemaakt van dit land!


» Marketing & Verkoop
»
Voordat ik eind 2019 mijn stage begon bij Cape Tracks, heb ik Noorwegen en Zweden al zelf mogen verkennen. Beide landen zo verschillend en ieder een eigen karakter. Dat contrast wekte mijn interesse in Scandinavië. Nadat ik mijn stage en scriptie succesvol bij Cape Tracks heb mogen afronden, ben ik hier gebleven om reizigers meer inzicht te geven in een droomreis. Door middel van een aantrekkelijke en overzichtelijke website, waar ik mij vooral mee bezighoudt, hoop ik dat die droomreis werkelijkheid wordt. Verder vind ik het leuk om creatief bezig te zijn waardoor ik onder andere nieuwe online brochures ontwerp en mij bezighoudt met de strategieën op gebied van marketing. Inmiddels heb ik al meerdere bestemmingen mogen verkennen. Van Zuid-Noorwegen tot Fins Lapland, waar ik winterse landschappen en herfstige kleuren heb bewonderd. Maar ook een echte expeditiereis naar Spitsbergen met prachtige uitzichten en onvergetelijke landingen en een culinaire reis naar Estland; Noord-Europa heeft zoveel te bieden!


» Audiovisuele Content
»
In de zomer van 2020 begon ik met een zomerbaantje bij Cape Tracks om me bezig te houden met het bewerken van video’s die door de jaren heen waren gemaakt door collega’s binnen Cape Tracks. Begin 2022 ben ik stage gaan lopen bij Cape Tracks en heb me hier kunnen ontwikkelen in alles wat met audiovisuele content te maken heeft. Dit met als doel, de kijker mee te nemen naar de bestemmingen die we aanbieden en over die bestemmingen te informeren. Voordat ik begon met werken bij Cape Tracks was ik niet echt een reiziger, maar dankzij de mogelijkheden die ik hier heb gekregen ben ik in 2022 in Zuid-Afrika, Noorwegen en Denemarken geweest. Tijdens de reis naar Zuid-Afrika ben ik dan ook dagelijks bezig geweest met het in beeld brengen van de omgevingen en gebeurtenissen. Het filmen, bewerken van video’s en concepten bedenken/uitvoeren is waar ik me nu voor Cape Tracks mee bezig houd. Ik hoop u met deze content enthousiaster te kunnen maken over de reizen die wij met Cape Tracks aanbieden!


» Administratie
»
Zelfs als een klein kind toonde ik altijd interesse in verschillende culturen, landen en geschiedenis. Van een lekkere lange wandeling in de bergen, door de duinen of een dagje op de boot word ik net zo blij als van een stedentrip en een bezoek aan een museum. In 2016 heeft het leven mij aangenaam verrast en kon ik voor de liefde naar Nederland verhuizen. Er ging een heel nieuwe wereld voor mij open! Sinds begin 2023 ben ik werkzaam bij Cape Tracks als administratief medewerkster. Hier zorg ik samen met mijn collega's dat de "puntjes op de i" gezet worden, zodat iedereen zorgeloos op reis kan. Mijn werkzaamheden zijn onder andere, de laatste controle doen of alles naar wens is vastgelegd, het opstellen van de facturen en andere financiële werkzaamheden. Ondertussen ben ik zelfs naar Finland geweest om reisinspiratie op te doen. Daar heb ik de Finse gastvrijheid, heerlijk eten en een verbazingwekkend rustige omgeving ervaren. Er is zoveel te zien!


» Knuffelexperts
»
 Mijn naam is Nuuk, geboren op 1 december 2022 en een echte Malamute! Ik ben dagelijks op het kantoor te vinden om het personeel te ondersteunen in de dagelijkse taken. Sneeuw vind ik fantastisch en ik ga graag de volgende keer mee op wintersport!

» Mijn naam is Dobby, geboren op 18 april 2017. Aan mijn oortjes kunt u zien naar wie ik vernoemd ben. Ik houd van rennen door het hoge gras of op het strand. Ik vind het geweldig om de wind door mijn haren te voelen. Maar wat ik vooral heel leuk vind, is alle aandacht die ik hier op kantoor krijg.

Wij houden erg van spelen en zijn daarom ook steeds aan het kwispelen. Bij binnenkomst begroeten wij u graag met een dikke knuffel. Mocht u op kantoor komen en ons liever niet willen ontmoeten omdat u allergisch bent of om andere redenen, neem dan alstublieft even contact op met één van mijn collega's! Wij willen dat namelijk zelf nog wel eens vergeten...