eSwatini (Swaziland)

Maak kennis met het kleine koninkrijk eSwatini

Mlilwane Wildlife Sanctuary Cultuur Mkhaya Game reserve Hlane Royal National Park
  • Mlilwane Wildlife Sanctuary
  • Cultuur
  • Mkhaya Game reserve
  • Hlane Royal National Park

Ingesloten tussen Zuid-Afrika en Mozambique vind je het kleine koninkrijk eSwatini. De bergen, weelderige wouden, vruchtbare dalen en het open laagveld combineren samen tot een schitterend en divers landschap. Het land heeft verschillende wildreservaten, waarvan Mlilwane Wildlife Sanctuary waarschijnlijk het bekendste is. Huur een mountainbike en ga fietsen tussen de zebra's! Het is een veilig en stabiel land, en heeft ook internationaal goede betrekkingen. Het land, dat geregeerd wordt door Koning Mswati III, is rijk aan erfgoed en cultuur. Tijdens je verblijf kan je een bezoek brengen aan een traditioneel dorp om meer te leren over de cultuur en tradities. 

Afbeelding van Eswatini Mlilwane Melkweg Swaziland Ramon Lucas
Lees meer
Rondreizen eSwatini

Rondreizen eSwatini

Neem een kijkje tussen onze voorbeeldreizen.

Afbeelding van Eswatini Natuur En Wildparken Zebra Mlilwane Swaziland Ramon Lucas Cape
Lees meer
Natuur- en Wildparken eSwatini

Natuur- en Wildparken eSwatini

Verken het park met gids, trek de wandelschoenen aan of ga op self-drive in deze natuur- en wildparken.


Zijn deze reizen wat voor u?

Een bezoek aan eSwatini is heel goed op te nemen in uw reis door Zuid-Afrika. eSwatini is goed bereikbaar als u via het Kruger National Park reist en ligt op de route naar de kust van St. Lucia. Geniet van de diversiteit van de bergen, vruchtbare dalen en het open laagveld, wat samen een schitterend landschap vormt. Neem een kijkje tussen onze voorbeeldreizen via eSwatini om een idee te krijgen van de mogelijkheden. We denken natuurlijk ook graag met u mee voor een voorstel op maat. 


Onze favoriete accommodaties

Verwacht geen luxe resorts, maar juist kleinschalige en sfeervolle accommodaties, gelegen in een natuurlijke omgeving. 


Wat kunt u zien en doen in eSwatini?

Natuur of cultuur: de keuze is aan u! Het is beide mogelijk in eSwatini. In eSwatini vindt u drie nationale parken die u zou kunnen bezoeken. Het oudse park, Mlilwane Wildlife Sanctuary, kunt u ook per fiets of per paard verkennen omdat u hier geen Big 5 vindt. Fietsen tussen de zebra's dus! Of breng een bezoek aan het Mantenga Cultural Village, waar u meer leert over de levenswijze van de Swazi en hun traditionele gebruiken en gewoonten.