Kortlopende Annuleringsverzekering van Recreatieverzekeringen.nl

Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij de reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Bij 'last minute' boekingen gebeurt dit minder. Toch is het verstandig om ook dan een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze dekt namelijk ook de niet gebruikte reisdagen. Dus niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van boeken en de reis, maar ook de kosten wanneer de vakantie moet worden afgebroken. De dagen die u noodgedwongen mist, worden immers ook vergoed!

Er is meer verzekerd dan u denkt

Veel mensen weten niet dat ook bij zwangerschap, scheiding of in sommige gevallen een nieuwe baan beroep gedaan kan worden op annuleringsverzekering, maar associëren een annuleringsverzekering alleen met ziekte of overlijden.

Voor wie?

Deze verzekering is voor maximaal 4 gezinnen of 9 reisgenoten (geen gezinsleden). Bent u met een grotere groep dan dient u een groepsverzekering af te sluiten.

Berekening van de premie

Rekenvoorbeeld: uw reis kost € 3000,00
De premie bedraagt: € 3000,00 x 5,5% = € 165,00
De poliskosten bedragen € 3,50
Dit maakt een subtotaal van € 168,50
21% assurantiebelasting van € 168,50 = € 35,89
Totaal = € 204,39


Kortlopende Reisverzekering van Recreatieverzekeringen.nl

U wilt heerlijk op vakantie en genieten van uw verblijf en alle activiteiten die u wilt ondernemen. Maar soms loopt het toch net even anders en gebeurt er iets vervelends. Dan is het fijn als u een goede reisverzekering hebt afgesloten.


Kortlopende Groepsannuleringsverzekering van Recreatieverzekeringen.nl

U gaat gezellig met de hele familie of vriendengroep heerlijk een paar dagen er op uit. Dan is het ook belangrijk een goede annuleringsverzekering voor de groep af te sluiten. Zeker omdat er vaak ruim van te voren geboekt wordt, kan er in de tussentijd nog veel gebeuren dat u niet had voorzien.

Voor wie?

Deze verzekering is voor groepen die groter zijn dan 4 gezinnen of 9 reisgenoten (geen gezinsleden). Bent u met minder sluit dan een kortlopende annuleringsverzekering af.


Schademelding, hoe te handelen?

Stap 1: Bel met recreatieverzekeringen.nl op nummer 00 31 85 00 27 540, leg de situatie uit en zij helpen u verder.
Stap 2: Bel met Cape Tracks op nummer 00 31 85 40 10 810, vertel ons wat recreatieverzekeringen.nl u geadviseerd heeft en wij zorgen voor een annuleringskostennota en helpen u met de terugreis indien nodig.
Stap 3: Meld de annulering online op de volgende manier: via dit formulier kunt u de annulering online melden. Uw polisnummer is het factuurnummer van Cape Tracks. Benodigde bijlagen zijn:

  • Annuleringskostennota (te ontvangen van Cape Tracks)
  • Uw factuur van Cape Tracks
  • Bijlagen waaruit de reden van annulering blijkt

Afkoop Eigen Risico verzekering
Of u nu een voertuig of vaartuig huurt in Nederland of in het buitenland, deze verzekering biedt een geruststellende dekking voor gehuurde auto's, motoren, campers, vaartuigen of sneeuwscooters. Met deze verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over onvoorziene kosten bij schade of diefstal tijdens de reis. Vul dit formulier in voor een Afkoop Eigen Risico verzekering.