Cape Tracks verkoopt nu ook enkele producten, leuk als cadeautje of gewoon ter inspiratie! Bekijk de volgende mogelijke opties:

Campergids van Cape Tracks
Wist u dat wij een zelfontworpen Campergids verkopen? Bekijk hier alvast enkele pagina's van deze Campergids. In deze zelf ontworpen reisgids hebben wij van Cape Tracks, met alle ervaring en kennis die wij beschikken, een complete rondreis door Zuid-Noorwegen uitgewerkt. Los van alle informatie en tips is deze gids ook nog eens handig om mee te nemen. Deze gids is namelijk van A5 formaat! Voor een prijs van € 29,95 (excl. verzendkosten) ontvangt u een campergids in A5-formaat, met meer dan 100 pagina's. Vul uw gegevens in en bestel snel een campergids voor uw reis door Zuid-Noorwegen! Of neem contact met ons op via de contactpagina. Dan nemen wij contact met u op over de betaling.

 

Verjaardagskalender
Op elk toilet hoort natuurlijk een verjaardagskalender. Met de verjaardagskalender van Cape Tracks vergeet u nooit meer een verjaardag en kunnen u en uw gasten genieten van prachtige plaatjes van Noord-Europa en/of Zuidelijk Afrika. Bestel snel, op = op! Bestel uw kalender(s) via dit bestelformulier.

 


Mismatch Sokken
Zoekt u een perfect cadeautje voor een reisliefhebber? Sokken zijn altijd handig en de Mismatch sokken zijn nog erg leuk ook! Kiest u voor ijsberen, het zeeleven of voor  pinguïns? Er zijn nog meer soorten beschikbaar! Bestel uw Mismatch sokken via dit bestelformulier.