Mozambique

Erg geliefd als strand- en duikbestemming

Snorkelen Duiken Manta's Walvishaai 4x4
  • Snorkelen
  • Duiken
  • Manta's
  • Walvishaai
  • 4x4
Mozambique is met haar lange kustlijn erg geliefd als strand- en duikbestemming. Mozambique is een relatief nieuwe bestemming in zuidelijk Afrika, weg van de gebaande paden maar toch binnen handbereik voor reizigers met behoefte aan een vleugje avontuur. Zeker onder snorkel- en duikliefhebbers is Mozambique erg populair: rondom Tofo en Inhambane heeft u een goede kans om manta's en walvishaaien tegen te komen! Een verblijf in Mozambique is goed te combineren met safari's in Zuid-Afrika. U kunt kiezen tussen een 'fly-in' reis met luxe accommodaties, maar u kunt ook zelf rijden met een 4x4-auto. U kunt Mozambique ook verkennen met een kampeerauto met daktent.

Rondreizen Mozambique

Bekijk onze voorbeeldreizen naar Mozambique. Alle rondreizen kunnen naar wens aangepast worden.

Highlights Mozambique

Deze plekken zijn een hoogtepunt van uw reis door Mozambique.


Zijn deze reizen wat voor u?

Maak tijdens uw reis een combinatie van Mozambique en Zuid-Afrika en ervaar het beste van beide landen! De avontuurlijke strand- en snorkelliefhebber kan zijn hart ophalen aan de lange kustlijn van Mozambique. In Zuid-Afrika kunt u in het Kruger National Park prachtige safari's maken, wat op uw reis door Afrika natuurlijk niet mag ontbreken. Wist u dat u Mozambique ook met een 4x4-auto met daktent kunt bereizen? Wij hebben enkele voorbeeldreizen voor u samengesteld, om u een idee te geven van de mogelijkheden. Het is natuurlijk ook mogelijk om een voorstel op maat voor u samen te stellen, neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden. 


Onze favoriete accommodaties

De accommodaties in Mozambique variëren van eenvoudig tot luxe. Bij veel accommodaties vindt u ook een kampeerterrein waar de kampeerders gebruik kunnen maken van gedeelde faciliteiten. Tijdens uw reis door Mozambique zult u waarschijnlijk veel tijd doorbrengen bij de zee, veel accommodaties zijn dan ook prachtig gelegen aan het strand. Soms met direct uitzicht op de zee, soms met uitzicht op een tuin. Wakker worden en binnen enkele seconden met uw voeten in het zand staan... klinkt dat niet goed?


Wat kunt u zien en doen in Mozambique?

In Mozambique kunt u verschillende activiteiten ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan snorkelen en duiken bij Tofo Beach, maar zwemmen met dolfijnen bij Ponta d'Ouro behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u vanuit Vilanculos ook met de boot naar de idyllische Bazaruto Archipel.