Machangulo Beach Lodge - Maputo

Bekijk foto's

Machangulo Beach Lodge, in het zuiden van Mozambique, biedt een grote luxe aan uitgestrekte Afrikaanse stranden en ongerepte natuur. Machangulo Beach Lodge is gelegen op een unieke locatie op een mooie afgelegen schiereiland. Toch is het eenvoudig te bereiken met een boottransfer vanaf Maputo.
Machagulo Beach Lodge biedt een overvloed aan activiteiten voor het hele gezin.
De Lodge bestaat uit 17 luxe kamers, een volledig uitgerust activiteitencentrum en tal van geweldige plekken om te genieten van het unieke uitzicht op de Indische Oceaan en Inhaca. Ook heeft het enige privé villa’s direct aan het strand.
Machangulo Beach Lodge biedt verder een uitstekend restaurant, een bar/lounge, een zwembad, een spa en gratis WiFi. Doordat het is omringd door 5 zee- en natuurreservaten is dit een uniek Afrikaans strandparadijs.

Activiteiten zijn onder andere:
Snorkelen. Snorkelen is een must voor iedereen die Machangulo Beach Lodge bezoekt.
Het mooie Inhaca Island Marine Reserve biedt ongelooflijke koraal en mooie vissen. Het snorkelen is vanaf de lodge eenvoudiog te doen. De lodge heeft alle benodigde apparatuur.
Door het te combineren met een picknick op het strand wordt het een onvergetelijke Afrikaans Strandervaring.
Spa. Geniet van een luie middag in de Spa of op diverse ontspannende locaties in en rond de lodge. De lidge biedt een ruim aanbod aan luxe behandelingen.
Vissen. Een grote verscheidenheid aan vissen leeft hier in de oceaan. Voor zowel de expert als de beginner is het een hele beleving hier te gaan zeevissen. Machangulo biedt alle apparatuur, deskundige gidsen en boten om de oceaan op te gaan om een geweldige vis ervaring te garanderen.
Kanoën. Ook met een kano kunt u de biodiversiteit van de estuaria rond de lodge verkennen.
Er zijn één- en tweepersoons kano’s bschikbaar.
Bird Watching. Door de afgelegen locatie van Machangulo Beach Lodge heeft u grote kans om mooie vogels te spotten, van visarenden en pelikanen bij het water tot roodborstjes in de bush.
Maputo Boat Transfer. Er vaart een luxe speedboot tussen Maputo Marina en Machangulo.
Maputo Marina is het vertrek / aankomstpunt van de luxe speedboot voor transfers. De transfer duurt iets meer dan een uur.
Maputo City Tour. Machangulo Beach Lodge biedt rondleidingen door de stad Maputo. Deze kunt u het beste doen op de dag van vertrek.