Cape Tracks werkt samen met eigenaren van kleine complexen met bungalows, ook wel bekend als huisjes met douche en toilet. Er is een enorme verscheidenheid aan vakantiehuisjes in Noord-Europa. Ook wel 'hytte' of 'hytter' genoemd. Een bungalow bestaat uit een slaapkamer (of meer), een badkamer, elektra en verwarming, een zithoek en een keukentje. Bedlinnen zijn te huur (soms verplicht) of kunt u zelf meenemen. Eindschoonmaak is tegen betaling mogelijk of u doet dit zelf.

Hoe is een bungalow ingedeeld?
Een bungalow is een huisje met eigen faciliteiten. De grootte is vaak 20 m2 of groter met altijd één aparte slaapkamer. Soms zijn er meerdere slaapkamers, maar dat is afhankelijk voor hoeveel personen het huisje geschikt is. Er zijn bungalows tot 6 of zelfs 8 personen. Bungalows hebben een eigen badkamer met douche en toilet. De keuken is volledig ingericht en er is ook een zithoek aanwezig. Sommige huisjes hebben een sauna waar men gebruik van kan maken.

Waar moet u nog meer rekening mee houden met overnachten in een bungalow?
» Huisdieren zijn vaak niet toegestaan in bungalows. Bij enkele bungalows zijn huisdieren toegestaan tegen een een extra toeslag. Dit dient wel van tevoren aangegeven te worden.
» De keukens zijn vaak al volledig ingericht, maar het kan per bungalow verschillen hoeveel pannen, bestek, etc. aanwezig is. Daarom raden wij wel aan om enkele benodigdheden voor de zekerheid mee te nemen, zoals een goede pan en een scherp mes.
» Eindschoonmaak en bedlinnen is nooit inbegrepen, tenzij anders vermeld. U dient dus zelf het verblijf schoon te maken en bedlinnen mee te nemen. Omdat de bedden kunnen verschillen (bijvoorbeeld twee losse bedden of een tweepersoonsbed), raden wij aan om voor beide opties bedlinnen mee te nemen.
» Maximaal aantal personen bij bungalows is over het algemeen 4 personen. Bungalows voor meer dan 4 personen zijn schaars.
» Een verblijf in een bungalow is voor 3 nachten of meer, op aanvraag zijn ook minder dan 3 nachten eventueel mogelijk.