Vrådal, Straand Hotel

Bekijk foto's

Straand Hotel in Vradal is een sfeervolle familiehotel uit 1864 waarbij de oude tradities nog steeds in ere gehouden.

Accommodatie
Het hotel is meerdere keren gerenoveerd. Het originele deel van het hotel is in traditionele stijl en het oude hout ademt een warme atmosfeer. Er zijn 125 kamers waarvan 16 suites met balkon. Alle kamers beschikken over douche en toilet, TV, minibar en internet.

Er zijn kamers geschikt voor gehandicapten maar ook voor allergiepatiënten. De maaltijden zijn bijzonder goed te noemen en tijdens de zomermaanden is er een special kinderbuffet.

Gedurende de zomermaanden is het Strand Hotel een echt familiehotel. Er is een activiteitenprogramma en er is een speelruimte voor de kinderen. Bovendien zijn er meerdere speeltuintjes in de mooie tuin. Er is een zwembad met sauna en een fitness ruimte. De bar heeft volledige vergunning.

Omgeving
Behalve vele excursiemogelijkheden zijn er ook talloze activiteiten te beleven. Er zijn meerdere wandelmogelijkheden vanaf het hotel. Ook is er mogelijkheid om fietsen te huren. Andere opties zijn vissen, tennissen, paardrijden. U kunt ook een staafkerk bezoeken zoals die in Heddal of Eidsborg.


Kijk hier ook eens naar

Dalen, Dalen Hotel

Het Dalen Hotel in Dalen is een sprookjeshotel, gebouwd in een overdadige, romantische stijl.

  • Vanaf € 139