Olderfjord, Olderfjord Turistsenter

Bij het water gelegen

Bekijk foto's

Olderfjord Turistsenter ligt in Olderfjord, een klein dorpje op 130 kilometer van de Noordkaap. Hier vindt u een B&B en een camping.

Accommodatie
» Hotelkamers
Er zijn 3 soorten hotelkamers: single, double en family. De singlekamers hebben een kleine zithoek en een eenpersoonsbed. De tweepersoonskamers hebben een kleine zithoek en 2 losse bedden. De familiekamers hebben een familiebed (stapelbed met breder onderbed) en een eenpersoonsbed.

» Appartementen
De appartementen hebben één of twee slaapkamers en een slaapbank. Er is een ruime en volledig uitgeruste keuken, een eigen badkamer (bij één appartement met sauna) en een terras met uitzicht op de fjord.

» Bungalows en kampeerhutten
De bungalows en kampeerhutten bestaan uit cabins met 2 bedden of met 4 bedden. De bungalows hebben een eigen badkamer met douche en toilet. De kampeerhutten hebben geen eigen badkamer, maar kunnen gebruikmaken van een gedeelde servicegebouw met een gedeelde keuken, enkele toiletten en douches. Ook is er een wasmachine en droger.

Omgeving
Olderfjord is een goede uitgangspunt voor een overnachting voordat u bij de Noordkaap komt. In de omgeving kunt u wandelen.