Odda, Trolltunga Camping

Bekijk foto's

Odda Camping ligt heel idyllisch tussen de nationale parken van Hardangervidda en de Folgefonna gletsjer. De natuur is hier spectaculair mooi en laat zich hier zien in al haar veelzijdigheid: meren, besneeuwde bergtoppen en enorme watervallen. De camping ligt op 2 km van het centrum van Odda en de schitterende Hardanger fjord. De camping heeft een unieke ligging, omringd door bos en aan een meer, met uitzicht op Oddadalen, de vallei van de watervallen, en de Folgefonna gletsjer. 

Dit mogelijkheden voor activiteiten zijn in dit gebied al net zo spectaculair. Vissen, zwemmen in het meer, kanoën, fietsen, raften of een gletsjer tocht maken!

Accommodatie

De meest eenvoudige accommodatie op de camping zijn hun kamers. Voorheen waren dit de kampeerhutten en die hebben ze omgebouwd tot 2-4 persoonskamers. Er is niks aanwezig in de kamer dan de bedden. U maakt gebruik van de gemeenschappelijke keuken en het faciliteitengebouw.

De camping beschikt over comfortabele hutten, gebouwd in 2007 en 2014.
Huisje 21m2: huisje met stapelbed, sofabed en een kitchenete met de benodige keukenspullen, badkamer met douche/toilet.
Huisje 40m2: huisje met 2 slaapkamers met familiebed (tweepersoonsbed + stapelbed) en stapelbed (totaal 5 personen) woonkamer, kleine keuken met de benodigde keukenspullen, badkamer met douche/toilet en vloerverwarming. 

De camping heeft ook appartementen, gebouwd in 2018.
Appartement 40m2 (4 pers): appartement met 2 slaapkamers (2x tweepersoonsbed), keuken, woonkamer en badkamer met douche/toilet.
Appartement 40m2 (5 pers): appartement met 3 slaapkamers (2x tweepersoonsbed en een single bed), keuken, woonkamer en badkamer met douche/toilet.

Verder zijn er wasmachines en goede sanitaire voorzieningen beschikbaar en een kiosk aanwezig.

Activiteiten

- Kano verhuur
- Roeiboot verhuur
- Wandelen
- Speeltuin
- Voetbalveld
- Tennisbaan
- Volleybalveld
- Pijl en boogschieten
- Raften

Prijs per nacht op aanvraag,