Muonio, Torassieppi Reindeer Farm and Cottages

Bekijk foto's

Torassieppi Reindeer Farm and Cottages is een rendierboerderij dat direct ligt naast Pallas-Yllästunturi Nationaal Park. U vindt hier een rendierboerderij, een museum, een huskyboerderij en een biologische restaurant. De originele rendierboerderij dateert uit 1847. De wandelpaden beginnen vanaf de locatie zelf. De oever van het meer Toras-Sieppi ligt naast de lodge zodat u kunt genieten van onder andere kanotochten over het meer. Winteractiviteiten starten veelal vanaf de accommodatie.

Accommodatie
» kamer

Dit is een Log Cabin verdeeld in 2 tweepersoonskamers met eigen douche en toilet.
» Log Cabin
Het huisje met open haard is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers, douche en toilet, een open haard en kitchenette.
» Log Cabin sauna
Het huisje met sauna is geschikt voor 4 tot 6 personen en beschikt over 2 slaapkamers, een woonkamer, douche en toilet, een open haard, keuken en sauna. Er kunnen 2 extra bedden worden bijgeplaatst in de woonkamer.
» Aurora Dome
De Dome is geschikt voor 2 personen en er kunnen eventueel 2 bedden worden bijgeplaatst. Indien u met 2 personen verblijft, heeft u een klein zitgedeelte. U maakt gebruik van de faciliteiten van het hoofdgebouw op 50 meter afstand.

Omgeving
In de zomer en in de winter kunnen er verschillende activiteiten ondernomen worden. In de zomer kunt u de huskyboerderij bezoeken en een wandeling maken met husky's. Of bezoek een rendierboerderij. Andere opties in de zomer zijn onder andere vissen, raften, kanoën of ga wandelen in Pallas-Yllästunturi Nationaal Park. In de winter kunt u meerdere winterse activiteiten ondernemen, waaronder een hondensledetocht, rendiersafari, kennismaken met de Sami cultuur, langlaufen, sneeuwschoenwandelen, mee met een sneeuwscootertocht of op noorderlichtsafari.


Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Lapland activiteitenreis Finland: Tuomma

Onderneem in 8 dagen meerdere winterse activiteiten in de unieke omgeving van Fins Lapland.

  • Fins Lapland
  • Noorderlicht
  • Meerdere activiteiten
  • Sami Cultuur
  • 8 dagen
  • jan - mrt
  • Vanaf € 2370