Lyngsfjord, Camp Tamok

Bekijk foto's

Camp Tamok exclusief gebouwd als wilderniskamp voor Lyngsfjord Adventure. Er is een goede balans gevonden voor authentieke maar toch comfortabele vakanties.

Accommodatie
Camp Tamok bestaat uit traditionele en rustieke Noord-Noorse gebouwen, bestaande uit verschillende lavvu's, houten hutten verwarmd door houtkachels en olielampen, aangevuld met moderne keuken, douches en toiletfaciliteiten. Gelegen op de perfecte locatie met de wildernis voor de deur.

» Aurora Chalet
Het Aurora Chalet is een privé-accommodatie voor twee gasten. Een van de kanten van het dak heeft een raam met een bed recht onder het raam, in een perfecte hoek om naar het noorderlicht te kijken! De hut heeft elektriciteit maar geen stromend water.

» Tromsø Ice Domes (ijshotel)

Overnacht in één van de weinige kamers van dit ijsmeesterwerk, wat betekent dat je dit 600 m2 grote ijshotel deelt met slechts een beperkt aantal andere gasten. Een gids staat tot uw beschikking vanaf het moment dat u aankomt bij Tromso Ice Domes tot u de volgende ochtend vertrekt. U kunt genieten van een drankje aan de ijsbar terwijl u de prachtige ijssculpturen van de Arctische dieren in het wild bewondert. De tweepersoonsbedden in de ijskamers zijn omgeven door een ijsframe. U slaapt in expeditieslaapzakken op een comfortabele matras bedekt met rendierhuiden.

» Wilderness Cabin
De hut heeft vier privéslaapkamers en een loft en is geschikt voor maximaal 10 gasten. Logeren in de hut kan daarom heel sociaal zijn, omdat u andere gasten van over de hele wereld kunt ontmoeten en leren kennen. De hut heeft elektriciteit maar geen stromend water.

» Char Cabin

De Char Cabin is een privécabine op ongeveer 100 meter van het kamp. Het is perfect voor 2-4 personen en heeft alles wat een echte houten hut zou moeten hebben, inclusief een loft waar u zult slapen. De cabin wordt verwarmd door een open haard maar heeft geen stromend water.

Omgeving
Breng een bezoek aan de Husky Kennel en stap het onbewoonde winterwonderland binnen met een hondensledetocht als onmisbare activiteit tijdens uw reis.