Kanaan N/a'an ku sê Desert Retreat

Bekijk foto's

De N/a'an ku sê Desert Retreat is gelegen op 33.000 hectare ongerepte natuur. De omgeving bestaat uit contrasterende landschappen, met golvende zandduinen en uitzicht op de bergen, savanne en woestijn. Het toegewijde team van de Desert Retreat richt zich op het herstel van het land, om wildlife en natuur te beschermen en te behouden. Dit betoverende reservaat grenst aan het Namib Naukluft Park, met een adembenemend fotogeniek duingebied in het westen en de Tiras Mountains in het oosten. Kanaan is de thuisbasis van kudu, springbok, struisvogel, gemsbok, caracal, hyena, grootoorvos en jakhals, er is nooit een tekort aan dierlijke actie voor de camera.
Overnacht in een van de acht gloednieuwe luxe tenten met uitzicht op een prachtig en contrasterend landschap en dompel uezelf onder in de rust van deze uitgestrekte woestijn. Geniet van de maaltijden en verfrissende drankjes in het eetgedeelte en geniet van de schaduw op uw veranda met uitzicht op de schilderachtige vallei. Kanaan is de ideale uitvalsbasis voor iedereen die op zoek is naar rust en ontspanning in de natuur. De faciliteiten bestaan uit een douche en toilet op elke campingplek, om het echte Namibië te ervaren, maar zorgen wel voor een comfortabel verblijf. Toffe activiteiten zijn onder andere: een avond- en ochtendsafari’s, nachtwandeling, fotografiecursussen en een cheeta-voedingstour.

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Kampeerreis Silas: per 4x4-auto door Namibië

Deze kampeerreis met 4x4-auto is dé manier om het adembenemende landschap van Namibië avontuurlijk en individueel te beleven.

  • Etosha NP
  • Fish River Canyon
  • Sossusvlei
  • Spitzkoppe
  • Waterberg Plateau NP
  • 20 dagen
  • Vanaf € 2195