Gålå, Gålå Fjellgrend

uitzicht op het Gålåvatn

Bekijk foto's

Deze comfortabele bungalows van Gålå Fjellgrend liggen in een bosrijke omgeving dichtbij Gålå Ski Arena. De meeste huisjes hebben uitzicht op het Gålåvatn.

Accommodatie
De 2-onder-1-kap accommodatie dat geschikt is voor 4 tot 6 personen (oppervlakte 61 m2) heeft een woonkamer met open haard, zit- en eethoek, radio en TV en een volledig ingerichte keuken. Dit verblijf heeft 2 slaapkamers en enkele hutten hebben een vide, met 4 bedden verdeeld over de slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer, geschikt voor 1 of 2 personen. Sfeer en indeling kan per hut iets verschillen. Alle hutten hebben een eigen badkamer met douche en toilet. Er is gratis WiFi beschikbaar.

Omgeving
Alle Gålå Fjellgrends zijn twee aan twee aan elkaar geketend en liggen op korte loopafstand van winkels, cafés en hotels. Gasten kunnen gebruik maken van de nabij gelegen sauna waarvan de sleutel bij de receptie van het hotel op te halen is. Mogelijke activiteiten zijn: op elandsafari, gletsjertochten maken, kanoën en fietsen in de omgeving. Winteractiviteiten starten vanaf de deur van uw verblijf. Ga bijvoorbeeld langlaufen of maak een sneeuwschoenwandeling.