Botswana

Ontmoet het wild tijdens een safarireis

safari's Chobe National Park Okavango Delta Makgadikgadi Pannen Centrale Kalahari
  • safari's
  • Chobe National Park
  • Okavango Delta
  • Makgadikgadi Pannen
  • Centrale Kalahari

Botswana staat bekend als een exclusieve safaribestemming, maar wist u dat Botswana ook heel geschikt is voor een self-drive of zelfs kampeerreis? Een reis door Botswana maakt u vanwege de onvergetelijke safari's, nationale parken en grote aantallen wildlife. Denk bijvoorbeeld aan het Chobe National Park, de Okavango Delta, de Makgadikgadi Pannen of de droge Centrale Kalahari. Ook kunt u vanuit Botswana eenvoudig een bezoek aan de indrukwekkende Victoria Watervallen brengen. Combineer een bezoek aan Botswana eenvoudig met een bezoek aan Zuid-Afrika en Namibië. Indien u liever niet zelf wilt rijden, kunt u ook denken aan een fly-in safari of een groepsreis.

Rondreizen Botswana

Neem een kijkje tussen onze voorbeeldreizen.

Natuur- en Wildparken Botswana

Verken het park met gids, trek de wandelschoenen aan of ga op self-drive in deze natuur- en wildparken.

Highlights Botswana

Deze plekken zijn een hoogtepunt van uw reis door Botswana.


Zijn deze reizen wat voor u?


Onze favoriete accommodaties

Van kamperen tot luxe fly-in camps: het is allemaal mogelijk in Botswana! Veel accommodaties bieden zowel kamers als kampeerplekken aan, waarbij de kampeerders gebruik kunnen maken van de gemeenschappelijke faciliteiten. Het aanbod aan accommodaties in Botswana is nog niet zo groot. U ziet daarom niet veel toeristen, maar de keerzijde is dat de plekken snel vergeven zijn, zeker in de parken. Begin dus op tijd met het plannen van u reis. Wat kunt u zien en doen in Botswana?

Botswana is natuurlijk hét safariland bij uitstek. Parken zoals Chobe National Park en Moremi Game Reserve staan bekend om hun wildlife en kunnen ook per self-drive verkend worden. Als u liever georganiseerd op safari wilt, kunt u natuurlijk ook een game drive boeken met gids. De accommodatie helpt u graag bij het boeken van een activiteit. En sla vooral de indrukwekkende Victoria Watervallen niet over! Vanuit Kasane kunt u eenvoudig op dagexcursie om dit natuurwonder met eigen ogen te bewonderen.