Ekkerøy, Ekkerøy Feriehus, Bird View appartementen

perfecte locatie om vogels te spotten

Bekijk foto's

Ekkerøy Holiday House ligt in het Noorden van Noorwegen in Varanger (Finnmark). Het schiereiland Ekkerøy is een perfecte locatie om vogels te spotten, hier vindt u de grootste diversiteit aan vogels in heel Noorwegen.

Accommodatie
Ekkerøy Feriehus biedt 3 verschillende soorten accommodatie aan: Holiday/Emelie House, Sea Appartementen en Bird View Appartementen. Allemaal bij elkaar in de buurt gelegen, met ieder een eigen badkamer met douche en toilet.

» Bird View Appartementen (32 - 47 m2)
Er zijn 4 verschillende Bird View Appartementen (Havørna, Krykkja, Tjelden en Spurven) met variërende oppervlakten van 32 tot 47 m2, geschikt voor 2 tot 3 personen. De Bird View Appartementen heeft grote ramen waardoor u tijdens het hele verblijf kan blijven kijken naar het Varangerfjord en vogels kan observeren. Om u een zo comfortabel mogelijk verblijf te bezorgen, zijn de appartementen van Ekkerøy Feriehus uitgerust met kwaliteitsbedden, een volledig uitgeruste keuken en een eigen badkamer met douche en toilet.

Omgeving
De prachtige accommodaties van Ekkerøy Holiday House liggen dicht bij de zee in de authentieke vissersgemeenschap Ekkerøy. Hier kunt u van de rust en de stilte genieten, terwijl u van het landschap geniet of naar de vogels kijkt.

! Honden zijn toegestaan tegen betaling van een extra toeslag