Wolf safari, Nationaal park Tiveden in Zweden

Bekijk foto's

Ga mee op wolf safari en sluit u aan bij Naturguide Tiveden om de wolven te horen huilen op het grondgebied van de Tiveden-wolven! We gaan het wolvengebied in op zoek naar sporen. Bij het licht van het vuur luisteren we naar het huilen van de wolven. Tijdens de wolf safari verblijft u 's nachts in een veilige tent. U bent van harte welkom om de wolven van Tiveden met ons te bezoeken! De duur van de excursie is 16 uur en het begint rond 16:30 uur. Aantal maximum deelnemers is 8.

In 2013 werd een Fins-Russisch wolfpaar overgebracht van Tornedalen in het Zweedse Lapland naar Tiveden, waar zij zich hebben gevestigd. Het zijn deze wolven waar we naar zullen uitkijken en naar zullen luisteren. De laatste worp die de wolven hebben gehad in 2017 waren wel 5 pups. We beginnen met een diner bij het kampvuur, waar u de wolven, hun levens en hun leefgebied leert kennen. 

Het kunnen voetstappen zijn, uitwerpselen of zelfs een gevangen prooi. 's Nachts zetten we ons kamp op en luisteren we naar de wolven bij het kampvuur. We overnachten in tenten die goed zijn beveiligd. U zal in slaap vallen in het mooie gebied van de wolven. Alle uitrusting voor de overnachting wordt verzorgd door Naturguide Tiveden. Op zaterdagochtend nog een ontbijtje en dan is het alweer tijd om terug te gaan. Het horen en zien van de wolven is zeker een ervaring die u niet zult vergeten!
Inclusief
  Tenten met slaapzakken, matrassen, kussens en dekens
  Alle maaltijden, een diner en een ontbijt
  Verrekijkers

Exclusief
- Warme kleding
- Goede wandelhoenen of laarzen
- Regenkleding / jas