Verken Patagonië en de Chileense Fjorden

Motorschip Ultramarine Antarctica Zuidpoolcirkel Drake Passage
 • Motorschip
 • Ultramarine
 • Antarctica
 • Zuidpoolcirkel
 • Drake Passage

De reisbeschrijving


Verken Patagonië en de Chileense Fjorden in 15 dagen en volg Charles Darwin's epische reis naar de 'rand van de wereld' per motorschip Ultramarine. Dit is een uitgebreide reis door Chili's spectaculaire netwerk van fjorden en kanalen. Helikoptervluchten en Zodiac cruises langs dit betoverende stuk kustlijn bieden ontzagwekkende perspectieven van de meest afgelegen en pittoreske landschappen op aarde. Van Magelhaenpinguïnkolonies en andere zeevogels tot Zuid-Amerikaanse zeeleeuwen en zuidelijke zeeolifanten, de fascinerende dierenwereld is net zo overvloedig als de majestueuze gletsjers. Ga mee naar dit betoverende wonderland en ervaar alle natuurlijke pracht van zuidelijk Patagonië!

Route & activiteiten

De route van deze reis wordt hieronder beschreven en is een indicatie. Het programma kan afwijken, afhankelijk van de lokale ijs en weersomstandigheden, de beschikbaarheid van de landingsplaatsen en kansen om wilde dieren te zien. De uiteindelijke route wordt bepaald door de expeditieleider aan boord. Flexibiliteit is van essentieel belang voor deelnemers van expeditie reizen

Afbeelding van Verken Patagonie En De Chileense Fjorden

Dag tot dag beschrijving


 • Expeditiereis met het Motorschip Ultramarine

  • Nachten

   14

  • Maaltijden

   Volpension

  • Bijzonderheden

   Hutten op indeling

  Motorschip Ultramarine

  Onderscheidend, comfortabel, verfijnd en ruim zijn allemaal eigenschappen die het motorschip Ultramarine goed omschrijven. Het is één van de snelste schepen van de vloot van Quark Expeditions. Elke ...

  Onderscheidend, comfortabel, verfijnd en ruim zijn allemaal eigenschappen die het motorschip Ultramarine goed omschrijven. Het is één van de snelste schepen van de vloot van Quark Expeditions. Elke hut beschikt over een eigen deur naar buiten of naar een 'Juliet' balkon, zodat u meteen naar buiten kunt kijken. Het schip beschikt over een observatielounge voor een fantastisch zich op de natuur. Er is een speciale ruimte waar lezingen worden gegeven. Daarnaast beschikt het schip over een Explorer lounge, waar mensen een drankje kunnen doen en met elkaar de dag doorspreken. Het schip heeft een 'outdoor running track', een kleine fitnessruimte, sauna en spa. Reizen met de Ultramarine worden nog interessanter als u gebruik maakt van de opties zoals kajakken, kamperen en stand-up peddelen.

  Technische gegevens
  Lengte: 128 meter
  Diepgang: 5,1 meter
  Capaciteit: 199 passagiers
  IJsklasse: 1A+, PC6
  Bouwjaar: 2020
  Snelheid: 16 knopen
  Hutten: 103

  De hutten aan boord
  1-persoons hut (Solo Panorama)
  Aantal: 6
  3-persoons hut (Explorer Triple)
  Aantal: 2
  2-persoons hut (Explorer Suite)
  Aantal: 31
  Balcony Suite
  Aantal: 46
  Deluxe Balcony Suite
  Aantal: 6
  Terrace Suite
  Aantal: 2
  Penthouse Suite
  Aantal: 4
  Owner's suite
  Aantal: 1
  UltraSuite
  Aantal: 1

  Vertoon meer

  Vlucht Amsterdam - Buenos Aires

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen, hierdoor kunnen wij vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen. ...

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen, hierdoor kunnen wij vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen.

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Indien u uw eigen ski’s of huisdier mee wilt nemen dient u dit bij boeking aan ons door te geven. De kosten hiervoor zijn over het algemeen het gewicht van de mee te nemen extra’s voor de prijs van overbagage.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.

  Vertoon meer
 • Aankomst in Buenos Aires

  Bij aankomst in deze prachtige stad, die bekend staat om zijn architectuur en rijke Europese erfgoed, wordt u zelfstandig naar uw groepshotel gebracht (hotelovernachting vóór de expeditie is inbegrepen in het verplichte transferpakket).

  Buenos Aires, Argentinië - Zuid Amerika

  Buenos Aires is de hoofdstad van Argentinië en ligt aan de Río de la Plata. De agglomeratie Gran Buenos Aires telt ruim 12 miljoen inwoners. Daarmee is het één van de grootste steden van Zuid-Amer ...

  Buenos Aires is de hoofdstad van Argentinië en ligt aan de Río de la Plata. De agglomeratie Gran Buenos Aires telt ruim 12 miljoen inwoners. Daarmee is het één van de grootste steden van Zuid-Amerika en een belangrijk cultureel centrum. Daarnaast is Buenos Aires een belangrijk verkeerscentrum. Vanaf hier kunnen alle delen van Argentinië worden bereikt.

  Een flink deel van het centrum dateert uit begin 20e eeuw toen Argentinië één van de rijkste landen ter wereld was. Buenos Aires werd opgezet met de grandeur die hoorde bij de hoofdstad van een wereldmacht: brede boulevards, uitgestrekte parken en indrukwekkende openbare gebouwen. Het klimaat is gematigd; het is er zelden heel warm of heel koud. In de zomer is het vaak erg vochtig waardoor de warmte, die tot boven de 30 graden kan oplopen, drukkend kan zijn.

  De stad Buenos Aires is in een schaakbordpatroon aangelegd. Het is dus altijd makkelijk bij te houden hoeveel blokken (cuadras of manzanas) u ergens vandaan bent. Als u een taxi neemt hoeft u de chauffeur alleen de straat en het nummer van het blok te geven (bijvoorbeeld 'Santa Fe 2100') of de kruising waar u wilt uitstappen (bijvoorbeeld 'Viamonte y Suipacha'). Het is daarnaast een heerlijke stad om te lopen; de stad is vlak en er is veel te zien onderweg.

  Vertoon meer
 • Vlucht naar Ushuaia en inschepen

  Na een vroeg ontbijt in het hotel, zal de groep zich naar de luchthaven begeven en aan boord gaan van onze privé chartervlucht naar Ushuaia, Argentinië.

  Bij aankomst wordt u van de luchthaven naar een centrale locatie in het centrum gebracht waar u wat tijd heeft om deze schilderachtige havenstad te verkennen voordat u zich naar de pier begeeft.

  Na een late namiddag vaart u langs het historische Beagle-kanaal, dat de Tierra del Fuego archipel doorsnijdt in het uiterste zuiden van Zuid-Amerika.

  Ushuaia, Argentinië - Zuid Amerika

  Ushuaia is de zuidelijkste stad ter wereld, gelegen aan de zuidelijke kust van de provincie Vuurland, Antarctica en Zuid-Atlantische eilanden van Argentinië, vlak aan het Beaglekanaal. Toen de eerste ...

  Ushuaia is de zuidelijkste stad ter wereld, gelegen aan de zuidelijke kust van de provincie Vuurland, Antarctica en Zuid-Atlantische eilanden van Argentinië, vlak aan het Beaglekanaal. Toen de eerste zeereizigers vanuit Europa door het Beagle-kanaal voeren en enorme kampvuren van de Indianen zagen, gaven ze het gebied zijn huidige naam. Sinds het toerisme naar Antarctica zo'n tien jaar geleden begon, is Ushuaia uitgegroeid tot een havenstad met 60.000 inwoners en het ligt prachtig gelegen tussen het brede Beagle kanaal en de eeuwig besneeuwde toppen en de Martial gletsjer in. Isla Navarino en het Chileense Isla Hoste liggen aan de overkant van de baai. Aan alle kanten tegen de berghellingen op staan er vrolijk gekleurde huizen in alle vormen en maten. Het lijkt erg op de bouwstijl van huizen uit Oostenrijk en Zwitserland. Er wordt behoorlijk gebouwd. Er staat echter ook nog een aantal karakteristieke woonhuizen uit de begintijd van Ushuaia. De benaming Ushuaia is afkomstig van de naam die de inheemse bewoners gaven aan de streek. Het eerste deel van de twintigste eeuw werd de stad opgebouwd rond de gevangenis voor zware criminelen. De Argentijnen volgden het voorbeeld van andere landen, die gevangenissen op een eiland bouwden (in dit geval het eiland Vuurland), zodat vluchten zo goed als onmogelijk was. De gevangenen werden te werk gesteld in de houtwinningindustrie rond de stad. Zij zijn uiteindelijk de kolonisten die de stad hebben opgebouwd.

  Museum
  Interessant is het Museo Maritimo. Tot 1947 was dit een gevangenis, tegenwoordig is hier een collectie van Nederlandse scheepsmodellen te vinden en kun je meer te weten komen over vroegere expedities naar 'het zevende continent'. Het museum bestaat grotendeels uit gevangeniscellen, waardoor je een beeld krijgt van hoe de zwaarste criminelen van het land hun tijd achter slot en grendel doorbrachten.

  Vertoon meer
 • Bezoek aan Kaap Hoorn

  Hoewel elke expeditie anders zal zijn, afhankelijk van het weer, streven we ernaar om onze reis naar de 'rand van de aarde' te beginnen met een bezoek aan de historische Kaap Hoorn (Cabo de Hornos). Deze steile rotsachtige landtong op het eiland Hornos, het meest zuidelijke punt van de Tierra del Fuego ("Land van Vuur") archipel, markeert de noordelijke grens van de beroemde Drake Passage, waar de Atlantische en Stille Oceaan elkaar ontmoeten. Als de zee en het weer het toelaten, kunt u aan land gaan voor een wandeling naar de vuurtoren, de kleine kapel Stella Maris ("Ster van de Zee") en het albatrosvormige monument ter ere van de vele zeelieden die hun leven verloren bij hun pogingen om "de Hoorn te ronden".

  Kaap Hoorn

  Kaap Hoorn ligt in Chili en wordt gezien als het zuidelijkste punt van Zuid-Amerika, ook al klopt dit niet helemaal. Toch is het een bijzonder punt met een monument voor omgekomen scheepvaarders. Het ...

  Kaap Hoorn ligt in Chili en wordt gezien als het zuidelijkste punt van Zuid-Amerika, ook al klopt dit niet helemaal. Toch is het een bijzonder punt met een monument voor omgekomen scheepvaarders. Het enige dat er verder staat is een vuurtoren, een kapel, een woonhuis en een schuur. Tijdens de expeditiereizen waarbij Kaap Hoorn op de route ligt, zal geprobeerd worden om hier aan land te gaan.
  Vertoon meer
 • Bezoek aan Diego Ramirez eilanden

  Diego Ramírez eilanden is het meest zuidelijke punt van Zuid-Amerika en een van de minst verkende plaatsen op de planeet. Toen deze kleine archipel in 1619 door de Spaanse expeditie Garcia de Nodal werd ontdekt, werd gedacht dat het de meest zuidelijke landmassa ter wereld was. Genoemd naar de kosmograaf van de expeditie, behield de archipel deze onderscheiding 156 jaar lang, tot de ontdekking van de South Sandwich eilanden door kapitein James Cook in 1775.

  Als het weer het toelaat, kunnen we, afhankelijk van de omstandigheden, kiezen voor een Zodiac cruise of schipcruise rond deze met pollen begroeide eilanden om het overvloedige vogelleven te bewonderen. De archipel is aangewezen als belangrijk vogelgebied en maakt deel uit van het Diego Ramirez Islands and Drake Passage Marine Park. Het is de thuisbasis van tienduizenden broedende zeevogels en een uitzonderlijke plek om vogels te observeren.

  Diego Ramirez Islands

  Diego Ramírez eilanden is het meest zuidelijke punt van Zuid-Amerika en een van de minst verkende plaatsen op de planeet. Toen deze kleine archipel in 1619 door de Spaanse expeditie Garcia de Nodal w ...

  Diego Ramírez eilanden is het meest zuidelijke punt van Zuid-Amerika en een van de minst verkende plaatsen op de planeet. Toen deze kleine archipel in 1619 door de Spaanse expeditie Garcia de Nodal werd ontdekt, werd gedacht dat het de meest zuidelijke landmassa ter wereld was. Genoemd naar de kosmograaf van de expeditie, behield de archipel deze onderscheiding 156 jaar lang, tot de ontdekking van de South Sandwich eilanden door kapitein James Cook in 1775.

  Vertoon meer
 • Meerdere gletsjers

  Terwijl het schip noordwaarts vaart naar de zuidelijke rand van Vuurland, zullen boeiende presentaties van het expeditieteam uw kennis verrijken over de gletsjersystemen, geologie, milieu, fauna en legendarische geschiedenis van de regio.

  Glacier Alley (zoals de bijnaam luidt) is een van de spectaculairste scheepspassages in Vuurland. Ter ere van de Europese landen die als eersten de regio verkenden, hebben de gletsjers hun namen gekregen - España (Oblicuo), Romanche, Alemania (Roncagli), Francia, Italia, en Holland Glaciers.

  De Gletsjers van Pia en Garibaldi liggen binnen de beschermde grenzen van het Alberto de Agostini Nationaal Park, aan de kop van schilderachtige, vaak met ijs bedekte fjorden die een adembenemend uitzicht bieden. De indrukwekkende Pia-gletsjer, gelegen in de Cordillera Darwin (Darwin Mountain Range), strekt zich uit van de torenhoge bergtoppen tot aan de zee. Een korte wandeling naar een uitkijkpunt biedt een prachtig uitzicht op de gletsjer en de bergen.

  Omgeven door ongerepte sub-Antarctische bossen, stroomt de Garibaldi gletsjer van een aparte berg, wat een even uitzonderlijk uitzicht biedt, met de Darwin Mountains die dramatisch uit de fjord oprijzen. We kunnen dit gebied verkennen per Zodiac, inclusief een prachtige gletsjer waterval in de buurt.

  Terwijl we door de fjorden varen, zal het expeditieteam uitkijken naar condors uit de Andes, enorme vogels die qua spanwijdte alleen wedijveren met de rondtrekkende albatros.

  Op de zesde dag bezoeken we Dainelli gletsjer, gelegen aan het einde van een rustige baai omgeven door weelderige sub-Antarctische bossen in Agostini Sound.

  Pia & Garibaldi gletsjers

  De gletsjers van Pia en Garibaldi liggen binnen de beschermde grenzen van het Alberto de Agostini Nationaal Park, aan de kop van schilderachtige, vaak met ijs bedekte fjorden die een adembenemend uitz ...

  De gletsjers van Pia en Garibaldi liggen binnen de beschermde grenzen van het Alberto de Agostini Nationaal Park, aan de kop van schilderachtige, vaak met ijs bedekte fjorden die een adembenemend uitzicht bieden. De indrukwekkende Pia-gletsjer, gelegen in de Cordillera Darwin (Darwin Mountain Range), strekt zich uit van de torenhoge bergtoppen tot aan de zee. Een korte wandeling naar een uitkijkpunt biedt een prachtig uitzicht op de gletsjer en de bergen.

  Omgeven door ongerepte sub-Antarctische bossen, stroomt de Garibaldi gletsjer van een aparte berg, wat een even uitzonderlijk uitzicht biedt, met de Darwin Mountains die dramatisch uit de fjord oprijzen. We kunnen dit gebied verkennen per Zodiac, inclusief een prachtige gletsjer waterval in de buurt.

  Vertoon meer
 • Door de Chileense fjorden

  Verder naar het noorden varen we door een afgelegen netwerk van fjorden en kanalen aan de kust, waarbij we ons ook een tijdje in de Stille Oceaan wagen. Expeditieteam zal u voorbereiden op de avonturen die u te wachten staan en u meer inzicht geven in de gletsjersystemen en de flora en fauna die in dit deel van Chili te vinden zijn.

  Chileense fjorden

  Geniet tijdens het varen door de Chileense fjorden en denk over de inheemse volkeren die hier al duizenden jaren leven en de zeelieden van de eerdere Europese ontdekkingsreizen die door deze zelfde be ...

  Geniet tijdens het varen door de Chileense fjorden en denk over de inheemse volkeren die hier al duizenden jaren leven en de zeelieden van de eerdere Europese ontdekkingsreizen die door deze zelfde beschutte doorgangen reisden. Wordt beloond met dezelfde wonderbaarlijke uitzichten.

  Vertoon meer
 • Torres Del Paine Nationaal Park

  Varend over de turquoise wateren van de buitengewone kustlijn die leidt naar de kleine haven van Puerto Natales, zullen we ronddwalen door een betoverend doolhof van diepe, winderige fjorden, smalle kanalen en geïsoleerde baaien, met het oog op het ruige landschap, unieke fauna en indrukwekkende gletsjers.

  Torres del Paine National Park is een van de mooiste wildernissen in Zuid-Amerika, en Puerto Natales is de toegangspoort. Dit enorme park is een UNESCO Biosfeer Reservaat, zo aangewezen voor zowel zijn natuurlijke wonderen en oude menselijke geschiedenis, en genoemd naar de drie granieten pieken die boven de gletsjer gevoede meren uittorenen. Geniet van een dag wandelen en ga mee naar de uitkijkpunten in het park, gevolgd door traditionele Patagonische cuisine in de namiddag.

  Nationaal Park Torres del Paine

  Het Nationaal Park Torres del Paine ligt in Chili en is meer dan 242.000 hectare groot. Het landschap verandert sterk in korte tijd en ziet er betoverend uit dankzij de tientallen meren met zeevogels ...

  Het Nationaal Park Torres del Paine ligt in Chili en is meer dan 242.000 hectare groot. Het landschap verandert sterk in korte tijd en ziet er betoverend uit dankzij de tientallen meren met zeevogels en bergen op de achtergrond. Blauwe meren, watervallen en bergen bedekt met ijs overheersen het landschap in het park. Een wandeling van 15 minuten het park in brengt u bij de waterval Salto Grande. Het park is door UNESCO benoemd tot Biosphere Reserve en was in 2013 het achtste wereldwonder.
  Vertoon meer
 • Bezoek aan kanaal de las Montañas

  U zult onder de indruk zijn van de verbazingwekkende reeks watervallen aan beide kanten van het smalle, 66 kilometer lange kanaal dat bezaaid is met gletsjers. Hier glinsteren in de verte indrukwekkende ijsvelden en steil oplopende gletsjers overschrijden hoogtes van meer dan 2.510 meter. Het kanaal is ook een ideale plaats om onze Zodiacs in het water te laten voor meer gedetailleerde verkenningen of om aan land te gaan voor een wandeling naar schilderachtige uitzichtpunten.

  Canal de las Montañas

  Canal de las Montañas is de perfecte plek voor het bewonderen van meerdere watervallen aan beide kanten van het smalle, 66 kilometer lange kanaal dat bezaaid is met gletsjers. ...

  Canal de las Montañas is de perfecte plek voor het bewonderen van meerdere watervallen aan beide kanten van het smalle, 66 kilometer lange kanaal dat bezaaid is met gletsjers.

  Vertoon meer
 • Bezoek aan Tuckers Islets

  Dit is een uitstekende locatie om pinguïns te bekijken. Hoewel het verboden is hier aan land te gaan om de broedhabitat te beschermen, brengt een Zodiac excursie u dicht bij een kiezelstrand om een kolonie van meer dan 4.000 broedende Magelhaenpinguïns te bekijken, als de omstandigheden het toelaten.

  Tuckers Islets

  Tuckers Islets is een uitstekende locatie om pinguïns te bekijken. Hoewel het verboden is hier aan land te gaan om de broedhabitat te beschermen, zijn er expedities die u zo dicht bij mogelijk probe ...

  Tuckers Islets is een uitstekende locatie om pinguïns te bekijken. Hoewel het verboden is hier aan land te gaan om de broedhabitat te beschermen, zijn er expedities die u zo dicht bij mogelijk proberen te brengen met een zodiac.

  Vertoon meer
 • Ainsworth baai en Islote Albatros

  We vervolgen onze verkenning van Almirantazgo Sound en zijn van plan aan land te gaan bij Ainsworth Bay, een van de meest pittoreske en ongerepte plaatsen in Patagonië. Omgeven door ongerept sub-Antarctisch woud, is deze geïsoleerde baai een beschermd gebied binnen de grenzen van Alberto de Agostini National Park.

  Op de dertiende dag gaan we meer gletsjers bezoeken. Een andere uitstekende plek om gletsjers te verkennen in Almirantazgo Sound is Bahia Brookes (Brookes Bay), waar we, als de omstandigheden het toelaten, aan land zullen gaan met een Zodiac. De baai biedt voldoende mogelijkheden om een aantal watervallen en gletsjers van dichtbij te bekijken.

  Almirantazgo Sound

  Almirantazgo Sound is een Chileense fjord gelegen in het uiterste zuiden van het land. ...

  Almirantazgo Sound is een Chileense fjord gelegen in het uiterste zuiden van het land.

  Vertoon meer
 • Marta Island

  In het midden van de Straat van Magellan ligt het eiland Marta (Isla Marta), waar een overvloed aan vogels en meer dan duizend Patagonische (Zuid-Amerikaanse) zeeleeuwen leven. Om de wilde dieren te beschermen is aan land gaan hier niet mogelijk, maar we zijn wel van plan om rond het eiland te varen, wat talloze mogelijkheden biedt om de kolonie te observeren en te fotograferen van een korte afstand.

  Marta Island

  In het midden van de Straat van Magellan ligt het eiland Marta (Isla Marta), waar een overvloed aan vogels en meer dan duizend Patagonische (Zuid-Amerikaanse) zeeleeuwen leven. Mooi gebied voor vogell ...

  In het midden van de Straat van Magellan ligt het eiland Marta (Isla Marta), waar een overvloed aan vogels en meer dan duizend Patagonische (Zuid-Amerikaanse) zeeleeuwen leven. Mooi gebied voor vogelliefhebbers.

  Vertoon meer
 • Ontschepen en vlucht naar Santiago

  Na twee avontuurlijke weken neemt u afscheid van het expeditieteam en stapt u uit in Punta Arenas, waar u wordt overgebracht naar de luchthaven voor uw chartervlucht naar Santiago, waar u uw reis kunt voortzetten of kunt overstappen op uw vlucht naar huis.

  Santiago

  Santiago is de hoofdstad van Chili. Als u een expeditiereis naar Antarctica maakt, is het mogelijk dat u hier een overnachting heeft. ...

  Santiago is de hoofdstad van Chili. Als u een expeditiereis naar Antarctica maakt, is het mogelijk dat u hier een overnachting heeft.
  Vertoon meer

  Vlucht Santiago - Amsterdam

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen, hierdoor kunnen wij vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen. ...

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen, hierdoor kunnen wij vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen.

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Indien u uw eigen ski’s of huisdier mee wilt nemen dient u dit bij boeking aan ons door te geven. De kosten hiervoor zijn over het algemeen het gewicht van de mee te nemen extra’s voor de prijs van overbagage.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.

  Vertoon meer

Prijzen

Periode 13 - 27 mrt 2024
1-persoons buitenhut (dek 6 - Solo Panorama) € 19.200
3-persoons buitenhut (dek 3 - Explorer Triple) € 11.600
2-persoons buitenhut (dek 3 - Explorer Suite) € 13.600
2-persoons balkonhut (dek 4 en 6 - Balcony Suite) € 15.200
2-persoons balkonhut Deluxe (dek 4 en 6 - Balcony Suite Deluxe) € 17.600
2 persoons hut - Terrace Suite (dek 6) € 18.400
2 persoons hut - Penthouse Suite (dek 7) € 19.600
2 persoons hut - Owner's Suite (dek 6) € 24.400
2 persoons hut - Ultra Suite (dek 6) € 27.200
Bij te boeken activiteiten:
Kajakken € 800
Peddelen € 240
Stand-Up Paddling € 240
Helikoptervlucht Inclusief
Exclusieve helikopterlanding € 320

De genoemde prijzen in het prijstabel zijn vanaf prijzen per persoon, op basis van een aantal personen. Afhankelijk van de reisperiode en beschikbaarheid kunnen de prijzen iets afwijken. Alles is op aanvraag. Vraag vrijblijvend een voorstel aan, dan gaan wij kijken naar de actuele prijzen en beschikbaarheid.

*Inhoud transferpakket
Een overnachting inclusief ontbijt in een hotel in Buenos Aires voorafgaand aan de expeditie.
Groepsvlucht van Buenos Aires' nationale luchthaven naar Ushuaia, en terug naar Buenos Aires' internationale luchthaven.
 Groepstransfer van hotel naar luchthaven in Buenos Aires.
 Groepstransfer van de luchthaven van Ushuaia naar het schip, en terug (Opmerking: Transfer bij aankomst in Buenos Aires van luchthaven naar hotel aan het begin van de reis is niet inbegrepen. Op eigen gelegenheid naar desbetreffende hotel).
 Gecombineerde luchthaventransfer en express bus tour in Tierra del Fuego Nationaal Park na ontscheping in Ushuaia.

Inclusief & Exclusief

Inclusief
Scheepsreis volgens programma incl. volpension, snacks, koffie en thee
Genoemde excursies aan wal en activiteiten per zodiac
 Een 10 tot 15 minuten durende helikoptervlucht excursie (weersafhankelijk)
Torres del Paine National Park toegangsprijs en grondtransfers
Estancia bezoek en grondtransfers
Lunches aan wal tijdens Puerto Natales/Torres del Paine excursie dagen
Programma van lezingen door bekende natuurkenners en begeleiding door ervaren personeel
Het lenen van waterdichte laarzen tijdens de landingen
Een wind- en waterafstotend jack van Quark Expeditions die u mag houden
Alle overige belastingen en havengelden in de hele programma
AECO vergoedingen en de overheid belastingen
Uitgebreid gepersonaliseerd routeboekje van Cape Tracks

Exclusief
- Bijdrage van € 2,50 aan het Calamiteitenfonds per boeking
- Bijdrage van € 5,00 aan de SGR per persoon
- Internationale vluchten en niet genoemde vluchten in het transferpakket
- Aankomst- en vertrektransfers die niet genoemd zijn in het transferpakket
- Arrangementen voor of na de reis
- Paspoort- en visumkosten
- Aankomst- en vertrekbelastingen
- Maaltijden aan wal
- Optionele extra activiteiten en/of overnachtingsmogelijkheden
- Bagage-, annulerings- en persoonlijke verzekering (let op: is verplicht!)
- Verplichte waterdichte broek of andere niet genoemde uitrusting voor tijdens de zodiac-tochten
- Alle verdere uitgaven van persoonlijke aard (bijvoorbeeld extra bagagekosten, gebruik van wasfaciliteiten, bar, telecommunicatie)
- Vrijwillige fooi aan het einde van de reis voor expeditie personeel en scheepsbemanning