Tartu, Hotel Hansa

Proef de vroegere tijden

Bekijk foto's

Tijdens een verblijf in het prachtige Hansa Hotel zult u de sfeer proeven van vroeger tijden. Het kleine, comfortabele hotel ligt op een steenworp afstand van het centrum van Tartu, dus dichtbij de winkelstraatjes en bezienswaardigheden. Deze stad is in de 15e eeuw bijna geheel afgebrand maar is daarna weer helemaal opgebouwd en de middeleeuwse sfeer van toen is nog altijd te voelen. Ook in het hotel hangt een middeleeuwse sfeer.

Accommodatie
Alle 22 kamers zijn mooi ingericht en beschikken over douche, toilet, TV en telefoon. Er zijn 6 appartementen in het gebouw en één suite met sauna! Het hotel heeft een schitterende binnenplaats met fontein, de Hansahof. Het is niet moeilijk om, als u op het Hansahof geniet van een heerlijk stuk vlees van de grill, u voor te stellen hoe vroeger de Hansecoggen (handelsschepen) voorbij vaarden op de Emajogi Rivier, nét buiten het hotel.

Omgeving
Tartu is een stad van diverse soorten festivals en musea. Folklore evenementen, tentoonstellingen, concerten en jeugdfestivals trekken gasten uit alle windstreken aan. De stad is trots op zijn culturele en historische erfgoed. Ook of sportief gebied is Tartu in de wereld niet onbekend: de Tartu Ski Marathon is opgenomen in de Worldloppet Series en is een internationale gebeurtenis. Verder kunt u heerlijk ontspannen in de sauna, lekker eten in de Hansatall (restaurant van het hotel) of het nachtleven van Tartu gaan ontdekken.

Extra prijs informatie

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Fly-Drive Saule: reizen door Estland, Letland en Litouwen

Fly-Drive naar Estland, Letland en Litouwen; ontdek meerdere steden zoals Riga, Pärnu, Tallinn en Sigulda.

  • Pärnu
  • Sigulda
  • Kaunas
  • De Hoofdsteden
  • 15 dagen
  • Gehele jaar
  • Vanaf € 1445