Sveg, Dalsvallen

Huisjes in centraal Zweden naast Sonfjällets NP

Bekijk foto's

Dalsvallen is een kleine nederzetting gelegen in centraal Zweden, vlakbij een van de oudste natuurreservaten in Europa, Sonfjällets NP. Het oerbos maakt Dalsvallen een van de interessante locatie om wilde dieren in hun natuurlijke omgeving te zien. Geniet van diverse wandelingen in deze prachtige natuur. De huisjes zijn zeer comfortabel na een dag vol activiteiten in deze prachtige natuur. In deze omgeving gaan veel mensen wandelen maar daarnaast is het ook zeer geschikt om te vissen, kanoën, zwemmen, mountainbiken en nog veel meer. 

Huisjes:

1 - een huisjes geschikt voor maximaal 4 personen. Voorzien van 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en enkel bovenbed en een eenpersoonsbed. De kitchenette is klein maar van alle gemakken voorzien. Een koelkast met klein vriesvakje en een oventje. Douche en toilet zijn aanwezig. Daarnaast een gezellige houtkachel. 

2 - een groter huis geschikt voor grotere groepen tot 10 personen. Het huis komt echter het best tot zijn recht met maximaal 6 personen. Het heeft een woonkamer, 2 slaapkamers en een loft met single bedden. De accommodatie is eenvoudig maar gezellig ingericht. De keuken is volledig voorzien incl oven en koelkast. Er is een toilet in de woning en daarnaast zijn er 3 douches in de kelder samen met wasfaciliteiten. Als alles is volgeboekt is de kelder geopend voor andere klanten en deelt men deze faciliteiten. 

3 - een groter huis geschikt voor grotere groepen tot 10 personen. Het huis komt echter het best tot zijn recht met maximaal 6 personen. Het heeft een woonkamer, 2 slaapkamers en een loft met single bedden. De accommodatie is eenvoudig maar gezellig ingericht. De keuken is volledig voorzien incl oven en koelkast. Douche en toilet zijn aanwezig in het huis.

4 - het kleinste maar gezelligste huisje geschikt voor een stel of een kleine familie (max 3 personen). Een kamer met 2 persoonsbed en enkel bovenbed. De kitchenette is klein maar van alle gemakken voorzien. Een koelkast met klein vriesvakje en een oventje. Douche en toilet zijn aanwezig. Daarnaast een gezellige houtkachel.

5 - Deze woning is geschikt voor maximaal 4 personen met 2 slaapkamers met enkele bedden. De kitchenette is klein maar van alle gemakken voorzien. Een koelkast met klein vriesvakje en een oventje. Douche en toilet zijn aanwezig. Daarnaast een gezellige houtkachel.

6 - Deze woning is geschikt voor maximaal 4 personen met 2 slaapkamers met enkele bedden. De kitchenette is klein maar van alle gemakken voorzien. Een koelkast met klein vriesvakje en een oventje. Douche en toilet zijn aanwezig. Daarnaast een gezellige houtkachel.

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Zomerrondreis Zweden Gustav: Tived, Dalarna en Rondane (NO)

Ontdek in 15 dagen alles wat Zweden tot een afwisselend vakantieland maakt en geniet ook van een klein stukje Noorwegen!

  • Vänern meer
  • Botnische Golf
  • Säffle
  • Billunden
  • Funusfjällen
  • Røros
  • 15 dagen
  • apr - sep
  • Vanaf € 935