Levi, SnowVillage Levi

Verblijf een nacht in het SnowVillage ijshotel

Bekijk foto's

Het SnowVillage Iglo hotel ligt in Kittilä, ongeveer 40 kilometer buiten het centrum van Levi. Het ijshotel wordt jaarlijks in november gebouwd met ijs en sneeuw en hierdoor is er elk jaar een ander thema te zien. De temperatuur in het hotel is tussen de -2 en -5 graden, afhankelijk ook van het weer buiten.

Accommodatie
Het ijshotel heeft 12 suites en heeft per suite plek voor 2 personen of plek voor 5 personen. Als gast zal u het niet koud krijgen, want u krijgt een slaapzak die geschikt is voor temperaturen tot -30 graden. Voor een unieke ervaring kunt u gaan genieten in het ijs restaurant of zoek de warmte op bij het gezellig vuurplekje in het Log restaurant. Het Log restaurant heeft hetzelfde menu als het ijs restaurant. Met de lunch wordt u verwend met een warm soepje van de dag. Het ontbijt wordt geserveerd in het Log restaurant  Krouvi.

Omgeving
Het spotten van het noorderlicht staat bij veel mensen hoog op het verlanglijstje. Vanaf dit hotel kunt u mee met een noorderlichtsafari. Ook biedt het hotel andere activiteiten aan, zoals: sneeuwscootertochten, rendiersafari, mountainbiketocht, ijsvissen, hondensledetocht, rivierbootsafari en sneeuwschoenwandelen met koffie bij het kampvuur. Er is voor iedereen wat te beleven!

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen