Rondreis Madagaskar Rindra: Baobabbomen

Bezoek Allée des Baobabs en Tsingy de Bemaraha

Tsingy de Bemaraha Allée des Baobabs Kirindy Reservaat Privéchauffeur
 • Tsingy de Bemaraha
 • Allée des Baobabs
 • Kirindy Reservaat
 • Privéchauffeur
Bekijk foto's

De reisbeschrijving


Tijdens deze Rondreis Madagaskar Rindra: Baobabbomen bezoekt u in 9 dagen onder andere de Tsingy of Bemaraha en de Valley of Baobabs. Verder bezoekt u het Kirindy Reservaat. U vliegt van Antananarivo naar Morondova en van daar reist u naar het Kirindy Park. Daarna reist u verder (hele dag) naar de Tsingy of Bemaraha dat door de UNESCO uitgeroepen en opgenomen is op de Werelderfgoedlijst. Hier verblijft u 3  nachten zodat u alle tijd heeft de highlights hier te bezichtigen. Op de weg naar Morondova bent u tijdens zonsondergang bij de Baobab Valley. De volgende dag vliegt u weer naar Antananarivo.

Deze reis is heel goed te combineren met onze reis West-, Zuid- of Noord-Madagaskar.


Dag tot dag beschrijving


  Vlucht Amsterdam - Antananarivo

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen, hierdoor kunnen wij vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen. ...

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen, hierdoor kunnen wij vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen.

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Indien u uw eigen ski’s of huisdier mee wilt nemen dient u dit bij boeking aan ons door te geven. De kosten hiervoor zijn over het algemeen het gewicht van de mee te nemen extra’s voor de prijs van overbagage.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.

  Vertoon meer
 • Antananarivo

  Na aankomst op het vliegveld van Antananarivo staat uw gids voor u klaar om u naar uw accommodatie te brengen. Als u voldoende tijd heeft kunt u de stad nog bezoeken.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt

  Au Bois Vert - Antananarivo

  Au Bois Vert ligt in een bosrijke omgeving, waar u veel vogels en kameleons tegenkomt. Het ligt op 10 minuten rijden van het vliegveld. De ruime ingerichte kamers zijn gebouwd van natuurlijke material ...

  Au Bois Vert ligt in een bosrijke omgeving, waar u veel vogels en kameleons tegenkomt. Het ligt op 10 minuten rijden van het vliegveld. De ruime ingerichte kamers zijn gebouwd van natuurlijke materialen en worden gekenmerkt door koloniale elementen. De kamers beschikken onder andere over airconditioning en een TV. Na een drukke dag komt u volledig tot rust in het zwembad. In het midden van het park vindt u het restaurant, waar u keuze heeft uit meerdere heerlijke gerechten. Probeer eens de gerechten ‘a la plancha’, de specialiteit van Au Bois Vert. Deze gerechten worden op de grill gebakken.

  Vertoon meer
 • Antananarivo naar Kirindy Mitea NP

  Na het ontbijt gaat u naar het vliegveld voor uw vlucht naar Morondava. Op uw rit naar Kirindy rijdt u door de Baobab Avenue. De volgende dag heeft u alle tijd om het Kirindy Reservaat te bezoeken. 's Avonds gaat u op zoek naar de diverse nachtdieren in het Kirindy Reservaat.

  • Nachten

   2

  • Maaltijden

   ontbijt
   diner

  Kirindy Eco lodge - Kirindy Forest

  Kirindy Eco Lodge is het enige onderkomen in Kirindy Forest. Het is een eenvoudige, zelfvoorzienende lodge met een redelijke keuken. Kirindy Eco Lodge bestaat uit 12 simple bungalows met een badkamer ...

  Kirindy Eco Lodge is het enige onderkomen in Kirindy Forest. Het is een eenvoudige, zelfvoorzienende lodge met een redelijke keuken. Kirindy Eco Lodge bestaat uit 12 simple bungalows met een badkamer midden in het bos. Vanuit hier begint de spectaculaire avondwandeling op zoek naar de nacht actieve lemuren, reptielen, de springende rat en natuurlijk de fossa. De moeite waard om mee te pikken onderweg naar Tsingy de Bermaraha!

  Vertoon meer
 • Kirindy Mitea NP naar Tsingy de Bemaraha

  Vandaag is een lange rit. De afstand is niet zo groot maar de weg niet zo goed. U steekt twee rivieren over, de ferry bij Belo/Tsiribihina en de crossing over de Manambolo naar Bekopa. U verblijft drie nachten in Bekopaka zodat u twee volle dagen in het Tsingy de Bamaraha park kunt zijn. Dit is het grootste beschermde gebied van Madagaskar. Een van de meest spectaculaire plekken is de Grand Tsingy waar diverse wandelingen zijn door grotten en labyrinten. Ook hier zijn bijzondere lemuren (maki's) te ontdekken zoals de Decke's Sifakas en diverse nacht lemuren. Ook de de Schlegel's Asity (een vogel) leeft alleen in Madagaskar.

  • Nachten

   3

  • Maaltijden

   ontbijt

  Olympe de Bemaraha bij de Tsingy de Bemaraha NP

  Olympe de Bemaraha is één van de middenklasse hotels bij Bekopaka. Het hotel beschikt over eenvoudige en standaard kamers. Op het grote terrein staan comfortabele bungalows. Verder is er een groot z ...

  Olympe de Bemaraha is één van de middenklasse hotels bij Bekopaka. Het hotel beschikt over eenvoudige en standaard kamers. Op het grote terrein staan comfortabele bungalows. Verder is er een groot zwembad, een gezellige bar en een goed restaurant. Vanuit hier kunnen verschillende activiteiten worden gedaan naar het Tsingy de Bemaraha Nationaal Park.

  Vertoon meer
 • Tsingy de Bemaraha naar Morondova

  Na het ontbijt reist u weer naar Morondava. Aan het einde van de rit gaat u naar de Baobab Valley om van de zonsondergang te genieten.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt
   diner

  Chez Maggie - Morondova

  Chez Maggie ligt bij Morondova, op een schiereiland tussen mangrove en de zee liggen. Het is één van de meest sfeervolle hotels aan de kust. De kamers zijn leuk ingericht waarvan enkele met een entr ...

  Chez Maggie ligt bij Morondova, op een schiereiland tussen mangrove en de zee liggen. Het is één van de meest sfeervolle hotels aan de kust. De kamers zijn leuk ingericht waarvan enkele met een entresol en een gezellige binnenplaats met zwembad. Maak een mooie wandeling op het strand, neem een duik in de zee of geniet van een drankje bij een van de strandtentjes in de buurt.
  Vertoon meer
 • Morondova naar Antananarivo

  Na het ontbijt vliegt u weer naar Antananarivo. Na aankomst heeft u alle tijd voor een stadstour of de handicraft markt.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt

  • Activiteiten

   city tour

  La Varangue - Antananarivo

  Een hidden gem in Antananarivo is La Varangue. Verborgen in de kleine straatjes van het drukke Antananarivo bewaard dit hotel een bijzonder stukje geschiedenis. Namelijk een rij prachtige old-timers o ...

  Een hidden gem in Antananarivo is La Varangue. Verborgen in de kleine straatjes van het drukke Antananarivo bewaard dit hotel een bijzonder stukje geschiedenis. Namelijk een rij prachtige old-timers op de parkeerplaats en het decor van het restaurant is een grote verzameling van oude telefoons en klokken. Naast mooi aangeklede kamers is dit ook een van de beste restaurants van Antananarivo.

  Vertoon meer
 • Antananarivo

  In de loop van de dag vertrekt u weer richting Europa.

  Vlucht Antananarivo - Amsterdam

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen directe vlucht naar Amsterdam. Wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen, hierdoor kunnen wij vluc ...

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen directe vlucht naar Amsterdam. Wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen, hierdoor kunnen wij vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen.

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Wij boeken de vlucht standaard inclusief ruimbagage. De toegestane hoeveelheid hand- en ruimbagage kunt u vinden op de websites van de diverse luchtvaartmaatschappijen.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.Wij kunnen de aansluitende vluchten

  Vertoon meer

Prijzen

Reisperiode 2024 Indicatieprijs per persoon
Bij 2 personen € 1825,00
Bij 3 personen € 1770,00
Bij 4 personen € 1550,00

Indien u alleen reist, is er een single toeslag van toepassing van € 265,00.
Bovenstaande indicatieprijzen zijn exclusief vluchten, omdat deze afhankelijk zijn van dagprijzen.

Inclusief & Exclusief

Inclusief:

✓ Uitgebreid gepersonaliseerd routeboekje van Cape Tracks
✓ Accommodaties en maaltijden zoals vermeld
✓ Vervoer per 4x4-auto of minibusje met Engelssprekende chauffeur
✓ Entreegelden en lokale gids in de parken volgens de route
✓ Activiteiten zoals vermeld volgens de reisbeschrijving
✓ Binnenlandse vlucht Antananarivo naar Morondova en retour (dagprijzen)

Exclusief:

- Bijdrage van € 2,50 aan het Calamiteitenfonds per boeking
- Bijdrage van € 5,00 aan de SGR per persoon
- Intercontinentale vluchten
- Alle niet genoemde maaltijden
- Visum t.w.v. €35 voor een verblijf van 30 dagen
- Reis- en annuleringsverzekering