Reine, Eliassen Rorbuer

Verblijf in typisch Noorse vissershuisjes

Bekijk foto's

Eliassen Rorbuer zijn gerenoveerde vissershuisjes (rorbuer) op het eiland Hamnøy. In de zomer kunt u er gratis roeiboten lenen. De veerhaven van Moskenes ligt op 10 kilometer.

Accommodatie
Eliassen Rorbuer biedt meerdere vissershuisjes en appartementen aan. Veel met uitzicht op het water. De oudste huisjes zijn gebouwd in 1890 en werden in die tijd door vissers gebruikt.

» Type 01: Waterfront Superior one-bedroom cottage (2 personen)
Zeezicht superior huisjes met 1 slaapkamer hebben allen uitzicht op zee richting Reinefjorden. WiFi is gratis. De huisjes hebben een terras met zitgelegenheid buiten, een ruime woonkamer, een eethoek en een kitchenette met een fornuis en koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron, keukengerei, vaatwasser en kookplaat. In de badkamer is er een douche en toilet. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed. Een patio met stoelen en tafel, woonkamer, keuken (kookplaat, koelkast, diepvries, waterkoker, koffiezetapparaat, oven) met eettafel, badkamer met douche en toilet, slaapkamer met tweepersoonsbed. Let op: onderling kan de indeling van de huisjes iets verschillen.

» Type 02: Superior one-bedroom cottage (2 personen)
Superior huisjes met 1 slaapkamer hebben enkele hutten gedeeltelijk uitzicht op zee op Reinefjord, de rest hebben uitzicht op de parkeerplaats. WiFi is gratis. De huisjes hebben een terras met zitgelegenheid buiten, een ruime woonkamer, een eethoek en een kitchenette met een fornuis en koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, keukengerei, magnetron, vaatwasser en kookplaat. In de badkamer is er een douche en toilet. Er is 1 woonkamer en 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed of er is 1 ruime kamer met een tweepersoonsbed een kitchenette en een eethoek. Let op: onderling kan de indeling van de huisjes iets verschillen.

» Type 03: Waterfront Traditional two-bedroom cottage (4-5 personen)
Zeezicht traditionele huisjes met 2 slaapkamers zijn een van de best gelegen huisjes op het resort. Ze bevinden zich aan het water en hebben uitzicht op zee op de haven van Reinefjord of Hamnøy. WiFi is gratis. De hutten hebben een terras met zitgelegenheid buiten, een ruime woonkamer, een eethoek en een kitchenette met een fornuis en koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, keukengerei, oven en kookplaat. In de badkamer is er een douche en toilet. Er zijn 2 slaapkamers in elk huisje. In een slaapkamer staat 1 stapelbed en in de andere slaapkamer staat 1 stapelbed en 1 eenpersoonsbed. Let op: onderling kan de indeling van de huisjes iets verschillen.

» Type 04: Waterfront Superior two-bedroom apartment (4 personen)
Zeezicht traditionele appartementen met 2 slaapkamers zijn een van de best gelegen appartementen op het resort. Ze bevinden zich aan het water en hebben uitzicht op zee op de haven van Reinefjord of Hamnøy. WiFi is gratis. De appartementen hebben een terras met zitgelegenheid buiten, een ruime woonkamer, een eethoek en een kitchenette met een fornuis en koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, keukengerei, oven en kookplaat. In de badkamer is er een douche en toilet. Er zijn 2 slaapkamers in elke appartement. In beide slaapkamers staat een tweepersoonsbed. Let op: onderling kan de indeling van de appartementen iets verschillen.

» Type 05: Waterfront Superior one-bedroom apartment (2 personen)
Superior appartementen met 1 slaapkamer zijn een van de best gelegen appartementen op het resort. Ze zijn gelegen aan het water en hebben uitzicht op zee op de haven van Hamnøy. WiFi is gratis. De appartementen hebben een terras met zitgelegenheid buiten, een ruime woonkamer, een eethoek en een kitchenette met een fornuis en koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, keukengerei, oven en kookplaat. In de badkamer is er een douche en toilet. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed. Let op: onderling kan de indeling van de appartementen iets verschillen.

» Type 06: Traditional two-bedroom cottage (4-5 personen)
Traditionele huisjes met 2 slaapkamers hebben uitzicht op Reinefjord, de haven van Hamnøy of land. WiFi is gratis. De huisjes hebben een terras met zitplaatsen buiten, een ruime woonkamer, een eethoek en een kitchenette met een fornuis en koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, keukengerei, ovens en kookplaat. In de badkamer is er een douche en toilet. Er zijn 2 slaapkamers in elk huisje. In een slaapkamer staat 1 stapelbed en in de andere slaapkamer staat 1 stapelbed en 1 eenpersoonsbed. Let op: onderling kan de indeling van de huisjes iets verschillen.

» Type 07: Traditional one-bedroom cottage (2 personen)
Traditionele huisjes met 1 slaapkamer hebben enkele huisjes uitzicht op zee op de Reinefjord of de haven van Hamnøy. WiFi is gratis. De huisjes hebben een terras met zitgelegenheid buiten, een ruime woonkamer, een eethoek en een kitchenette met een fornuis en koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, keukengerei, oven en kookplaat. In de badkamer is er een douche en toilet. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed. Let op: onderling kan de indeling van de huisjes iets verschillen.

» Type 08: one-bedroom apartment (2 personen)
Appartementen met 1 slaapkamer hebben enkele uitzicht op zee op de Reinefjord of de haven van Hamnøy. WiFi is gratis. Het appartement heeft een ruime woonkamer, een eethoek en een kitchenette met een fornuis en koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, keukengerei, oven en kookplaat. In de badkamer is er een douche en toilet. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed. Let op: onderling kan de indeling van de appartementen iets verschillen.

» Type 09: Standard two-bedroom cottage (4 personen)
Standaard huisjes met 2 slaapkamers bevinden zich in de buurt van de waterkant en hebben uitzicht op de Reinefjord of de haven van Hamnøy. WiFi is gratis. De huisjes hebben allen een patio met zitplaatsen buiten, een woonkamer met een zithoek, een eethoek en een kitchenette met een fornuis en een koelkast, een waterkoker, een koffiezetapparaat, keukengerei, een tafelfornuis en een kookplaat. In de badkamer is er een douche en toilet. Er zijn 2 slaapkamers in elke hut. In een slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer staan 2 stapelbedden. Let op: onderling kan de indeling van de huisjes iets verschillen.

» Type 10: Standard two-bedroom cottage (4 personen)
Standaard huisjes met 2 Slaapkamers hebben geen uitzicht op het water, maar alleen uitzicht op het land of op de parkeerplaats. WiFi is gratis. De huisjes hebben een veranda met zitgelegenheid buiten, woonkamer met zithoek, eethoek en een kitchenette met fornuis en koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, keukengerei, tafelfornuis en kookplaat. In de badkamer is er een douche en toilet. Er zijn 2 slaapkamers in elke huisje. In een slaapkamer staat 1 tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer staan 2 eenpersoonsbedden of 1 stapelbed. Let op: onderling kan de indeling van de huisjes iets verschillen.

» Type 11: Studio apartment (2 personen)
Studio-appartement met tweepersoonsbed is de kleinste verblijf op het resort en hebben geen uitzicht op het water, maar alleen uitzicht op het land of op de parkeerplaats. WiFi is gratis. Het appartement heeft een groot tweepersoonsbed in de woonkamer, een eethoek en een kitchenette met koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, keukengerei en kookplaat. In de badkamer is er een douche en toilet. Let op: onderling kan de indeling van de appartementen iets verschillen.

» Type 12: Three-bedroom apartment (6 personen)
Appartementen met 3 slaapkamers zijn gelegen op begane grond met beperkt uitzicht. WiFi is gratis. Het appartement heeft een ruime woonkamer, een eethoek en een kitchenette met een fornuis en koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, keukengerei, oven en kookplaat. In de badkamer is er een douche en toilet. Elk appartement heeft 3 slaapkamers. In een slaapkamer staat een tweepersoonsbed, in de andere slaapkamer staan 2 eenpersoonsbedden. In de derde slaapkamer staan 2 stapelbedden. Let op: onderling kan de indeling van de appartementen iets verschillen.

Omgeving
Bij Eliassen Rorbuer kunt u roeiboten lenen en/of motorboten en fietsen huren. Andere mogelijke activiteiten zijn vissen, fjordcruise maken, kajakken, duiken of ga mee op een RIB-bootsafari.

! Er zijn geen honden toegestaan

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Fly-Drive Lofoten Roskwa

Geniet tijdens deze 16-daagse Fly-Drive Lofoten van de historische en natuurlijke pracht van het echte Noorwegen.

  • Knut Hamsuns land
  • Narvik
  • Senja
  • Walvissafari
  • Andenes
  • Lofoten
  • Saltstraumen
  • 16 dagen
  • apr - sep
  • Vanaf € 1770