Örebro, Scandic Hotel Örebro Väst

Dicht bij het zeer gezellige stadscentrum

Bekijk foto's

Het Scandic Hotel Örebro Väst is op 2 kilometer van het zeer gezellige stadscentrum van universiteitsstad Örebro gelegen.

Accommodatie
De kamers zijn comfortabel en uitgevoerd in rustige kleuren. Uiteraard zijn de kamers voorzien van de faciliteiten die u van een hotel als het Scandic mag verwachten. De kamers beschikken over een badkamer met douche/toilet. Vaak met minibar, TV, telefoon, bureau met stoel, radio en WiFi.

Omgeving
Scandic Hotel Örebro Väst is slechts een paar bochten verwijderd van de snelwegen E18/E20 en u kunt uw auto voor de deur parkeren. Na het verkennen van de bezienswaardigheden van Örebro kunt u een bezoek brengen aan de ontspanningssuite en ontspannen in de sauna, of een duik nemen in het zwembad. Sluit uw dag af met een maaltijd in het restaurant Köksbaren en geniet van een drankje in de bar.

Het hotel ligt net buiten het centrum van Örebro, waardoor het een uitstekende uitvalsbasis is om Örebro's entertainmentaanbod te verkennen. Dichtbij het hotel vindt u het grootste overdekte speelland van Noord-Europa, Lek & Busland, en het recreatiecentrum Gustavsvik met zijn Lost City-waterpark ligt op ongeveer 4 kilometer van het hotel. Als u zin ​​heeft in een rondje golf, dan zijn LannaLodge, Örebro City en Örebro Golf & Country Club niet meer dan 5-15 minuten rijden met de auto. De stad Örebro biedt een goede selectie aan cafés, restaurants en winkels.