Nyhamnsläge, Villa Brunnby

Ontspan volledig in Zweedse natuur

Bekijk foto's

Ontspan volledig en geniet van de rust tijdens een verblijf bij Villa Brunnby in Zuid-Zweden, boven Helsingborg.

Accommodatie
» Superior Tweepersoonskamer
De Superior Tweepersoonskamers kijken uit op de prachtige tuin of spa. Al deze kamers hebben een comfortabel, in Zweden gemaakt bed van 180 centimeter. Er is ook een kleine werkplek met een bureau en een badkamer met douche. De kamers zijn, net als de rest van Villa Brunnby, ingericht met een unieke mix van oudere charme en moderne design.

» Tweepersoonskamer
Alle tweepersoonskamers hebben een comfortabel, in Zweden gemaakt bed van 160 centimeter. Er is ook een kleine werkplek met een bureau en een badkamer met douche. De kamers zijn, net als de rest van Villa Brunnby, ingericht met een unieke mix van oudere charme en moderne design.

» Tweepersoonskamer Smal
Al deze tweepersoonskamers zijn iets kleiner dan de normale tweepersoonskamer. Deze kamers hebben een comfortabel, in Zweden gemaakt bed van 140 centimeter. Er is ook een kleine werkplek met een bureau en een badkamer met douche. De kamers zijn, net als de rest van Villa Brunnby, ingericht met een unieke mix van oudere charme en moderne design.

» Suite
De suite heeft glazen wanden met prachtig uitzicht op de tuin. De kamer heeft een comfortabel, in Zweden gemaakt bed van 180 centimeter. Er is ook een kleine werkplek met een bureau en een badkamer met douche. De kamers zijn, net als de rest van Villa Brunnby, ingericht met een unieke mix van oudere charme en moderne design.

» Tweepersoonskamer Deluxe (met balkon)
De Tweepersoonskamers Deluxe hebben een eigen balkon met een mooi uitzicht over de omgeving. Geniet van het uitzicht over de zee, de wijngaard van Arild en de koeienstallen! De kamers hebben een comfortabel, in Zweden gemaakt bed van 160 centimeter en zijn, net als de rest van Villa Brunnby, ingericht met een unieke mix van oudere charme en moderne details.

» Tweepersoonskamer (met balkon en keuken)
De grootste tweepersoonskamers hebben een eigen keuken zodat u zelf eenvoudigere maaltijden kan regelen. De kamers hebben ook een eigen klein balkon met weids uitzicht over de omgeving. De kamer heeft een comfortabel, in Zweden gemaakt bed van 180 centimeter en de mogelijkheid van extra bedden op een vide die geschikt is voor oudere kinderen en jongeren (Let op: het is een steile trap naar de vide, dus het wordt niet aanbevolen voor jongere kinderen).

Let op: alle bovenstaande kamers hebben geen TV in de kamers.

Omgeving
Geniet vanuit de tuin van het uitzicht op rustgevende koeienweiden en één van de grootste wijngaarden van Zweden. Kom op themaweekend of golfexcursie of maak een excursie op de fantastische Kullaberg. Vraag bij de receptie om meer mogelijkheden.

! Huisdieren zijn niet toegestaan.
! Alle kamers zijn rookvrij.

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Countryside hotels Zweden Bifröst: Zuid- en Midden-Zweden

Een unieke 13-daagse hotelrondreis Bifröst langs countryside hotels door het fraaie, uitgestrekte Zweden.

  • Kopenhagen
  • Ystad
  • Öland
  • Gotland
  • Stockholm
  • Göteborg
  • 13 dagen
  • Gehele jaar
  • Vanaf € 1660