Noorderlicht Spitsbergen Winterreis Borg

Actief in een uniek Arctisch winterlandschap

Spitsbergen Noorderlicht Gletsjers Hondensledetocht
 • Spitsbergen
 • Noorderlicht
 • Gletsjers
 • Hondensledetocht
Bekijk foto's

De reisbeschrijving

Kies voor een actieve 7-daagse Noorderlicht Spitsbergen winterreis Borg met een hondensledetocht, sneeuwschoenwandeling, sneeuwscootertocht en grote kans op het zien van het noorderlicht in Spitsbergen. Spitsbergen is het grootste eiland van Svalbard en het is hier in de winter 24 uur per dag donker. De maan en het noorderlicht zijn tijdens deze donkere dagen de natuurlijke lichtbronnen. U heeft tijdens deze reis dus 24 uur per dag kans om het noorderlicht te zien. Omdat 60% van Spitsbergen bedekt is met gletsjers, zal tijdens deze reis een bezoek aan een gletsjer zeker niet ontbreken!

U verblijft 3 nachten in het Basecamp Hotel dat beschikt over 16 kamers en biedt slaapplaatsen voor meer dan 40 personen. Elke kamer is individueel ingericht. Doordat de muren bedekt zijn met verschillende materialen uit het verleden, krijgt u het gevoel alsof u in een echte jagers hut verblijft. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met douche. Vanuit alle kamers heeft u een prachtig uitzicht over Longyearbyen. U verblijft 1 nacht in het Trappers Station dat de thuisbasis is van de oude jagers en hun 90 husky's, die u graag willen meenemen door het wilde Arctische landschap. Ondanks dat de husky's luid blaffen, zijn de honden vriendelijk en enthousiast.

Let op: wij gaan er van uit dat u door de ongunstige vliegtijden naar Longyearbyen een extra nacht in Oslo voor én na de reis nodig heeft. Mochten de vluchten op de door u gekozen data gunstiger zijn, zullen deze nachten komen te vervallen. Uiteraard is deze reis tegen toeslag ook te verlengen met extra nachten in Oslo.


Dag tot dag beschrijving


  Vlucht Amsterdam - Oslo

  Cape Tracks zoekt voor u de beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen, daarom kunnen wij vrijwel alle aansluitende vluchten naar al onze be ...

  Cape Tracks zoekt voor u de beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen, daarom kunnen wij vrijwel alle aansluitende vluchten naar al onze bestemmingen voor u regelen.

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De airlines hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Indien u uw eigen ski’s of huisdier mee wilt nemen dient u dit bij boeking aan ons door te geven. De kosten hiervoor zijn over het algemeen het gewicht van de mee te nemen extra’s voor de prijs van overbagage.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.

  Vertoon meer
 • Aankomst en eventueel verblijf in Oslo

  Dag 1
  Op de eerste dag vliegt u van Amsterdam naar Oslo, om daar 1 nacht in het Comfort Hotel RunWay te verblijven.

  Dag 2
  Vandaag zult u de vliegtuig pakken naar Longyearbyen om de reis te vervolgen.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   Ontbijt

  Gardermoen, Comfort Hotel RunWay

  Comfort Hotel RunWay in Oslo, is een hotel waar zowel zakenreizigers als vakantiegangers kunnen genieten van een vriendelijke service op een gunstige locatie.AccommodatieAlle 303 kamers zijn voorzien ...

  Comfort Hotel RunWay in Oslo, is een hotel waar zowel zakenreizigers als vakantiegangers kunnen genieten van een vriendelijke service op een gunstige locatie.

  Accommodatie
  Alle 303 kamers zijn voorzien van airconditioning en zijn ingericht met een TV en een bureau. Er zijn kamers met tweepersoonsbedden en kamers met twee losse bedden. Tegen een extra toeslag zijn honden toegestaan.

  Omgeving
  Lokale bezienswaardigheden zoals het Ullensaker museum, Forsvarets Flysamling aircraft museum en natuurlijk het Oslo Vliegveld liggen op enkele minuten van het hotel. U kunt hier heerlijk ontspannen met een goede maaltijd in het restaurant of een drankje drinken in de bar van het hotel. U kunt gratis gebruik maken van de fitnessruimte en Wifi-netwerk.

  Vertoon meer

  Vlucht Oslo - Longyearbyen

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen, wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen ...

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen, wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen.

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De airlines hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Indien u uw eigen ski’s of huisdier mee wilt nemen dient u dit bij boeking aan ons door te geven. De kosten hiervoor zijn over het algemeen het gewicht van de mee te nemen extra’s voor de prijs van overbagage.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.

  Vertoon meer
 • Aankomst en verblijf in Longyearbyen

  Dag 2
  Na aankomst in Longyearbyen kunt u op eigen gelegenheid de oude mijnwerkersstad verkennen. Spot Arctische vogels in de directe omgeving of beleef uw eerste kennismaking met een Spitsbergenrendier. Deze nacht verblijft u in het Basecamp Hotel Spitsbergen in Longyearbyen.

  De komende dagen bestaan uit verschillende activiteiten in en rondom Longyearbyen. Het Basecamp Hotel Spitsbergen is tijdens 3 van de 4 nachten de uitvalsbasis voor deze activiteiten. Het hotel ligt in het hart van Spitsbergen en geeft u dankzij het materiaalgebruik in het interieur het gevoel dat u in een typische jagershut verblijft.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   Ontbijt

  Basecamp Hotel Spitsbergen, Longyearbyen

  In het hart van Longyearbyen, de noorderlijkste stad ter wereld, ligt de thuisbasis van de hedendaagse Arctische jagers: Basecamp Hotel. Doordat de muren bedekt zijn met verschillende materialen uit h ...

  In het hart van Longyearbyen, de noorderlijkste stad ter wereld, ligt de thuisbasis van de hedendaagse Arctische jagers: Basecamp Hotel. Doordat de muren bedekt zijn met verschillende materialen uit het verleden, krijgt u het gevoel alsof u in een echte jagers hut verblijft.

  Accommodatie
  Het Basecamp Hotel beschikt over 16 kamers en biedt slaapplaats voor meer dan 40 personen. Van éénpersoonskamers tot vierpersoonskamers. Elke kamer is individueel ingericht. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met douche.

  Omgeving
  Het hotel is gelegen in het centrum van Longyearbyen. Vanaf het hotel kunt u Svalbard museum bezoeken, wandelen door de hoofdstraat van Longyearbyen of maak vanuit hier meerdere winterse activiteiten. Bijvoorbeeld een hondensledetocht, sneeuwscootertocht, sneeuwschoenwandelen, cross country. Alle activiteiten buiten de grenzen van Longyearbyen zijn gegidst.

  Vertoon meer
 • Sneeuwscootertocht en verblijf in jagershut

  Dag 3
  Op de derde dag gaat u na het ontbijt beginnen met een sneeuwscootertocht van ongeveer 4 uur lang. U vertrekt om 08.30 uur, zodat u de magie van een donkere poolnacht vanaf de sneeuwscooter optimaal kunt beleven. De gids haalt u op bij het hotel en neemt u mee naar de startplek van de tocht. Hier krijgt u meer uitleg over de sneeuwscootertocht, over de veiligheidsinstructies en over het besturen van een sneeuwscooter. U krijgt hier ook een goede uitrusting om u warm te houden. De donkere nacht lijkt eindeloos en de stilte van het Arctisch gebied is overweldigend. De route wordt bepaald aan de hand van de mogelijkheden, met als doel de magie van een poolnacht, het besturen van een sneeuwscooter, het zien van wilde dieren en plekken met prachtig uitzicht optimaal te beleven. Tijdens de tocht wordt een pauze gehouden, inclusief iets lekker warms te drinken en iets te eten.

  Na de sneeuwscootertocht heeft u nog wat tijd voor uzelf in het Basecamp Hotel. Rond 19.00 uur wordt u opgehaald voor een nacht in het Trapper's Station. Hiervoor hoeft u niet al uw bagage mee te nemen, de rest kunt u in het hotel achterlaten. Het Trapper's Station ligt ongeveer 10 kilometer buiten Longyearbyen. Na aankomst kunt u hier eerst genieten van een 2-gangendiner, terwijl de gids vertelt over de traditionele jacht op Spitsbergen. U overnacht in een tipi-model houten hut, die de stijl heeft van de kleine jachthutjes die je overal over het eiland kunt vinden. De gids blijft 's nachts dichtbij en zal op de uitkijk blijven staan voor ijsberen. Ook de 90 husky's zijn goede waakhonden. U deelt de accommodatie met andere gasten.

  Dag 4
  Na ontbijt in de hut, worden de husky's klaargemaakt voor een hondensledetocht in de Bolter Valley. Als er niet genoeg sneeuw ligt voor een hondensledetocht, maakt u een wandeltocht. Rondom de Trapper's Station is nog minder lichtvervuiling, dus de kans op het zien van noorderlicht is hier groter dan in Longyearbyen zelf. Spitsbergen is één van de weinige plekken waar het noorderlicht overdag te zien kan zijn. Na de hondensledetocht of wandeling wordt u teruggebracht naar Longyearbyen en verblijft u weer in het Basecamp Hotel.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   Ontbijt en Diner

  • Activiteiten

   Sneeuwscootertocht
   Hondensledetocht

  Trapper's Station Basecamp Spitsbergen

  Het Trapper's Station is de thuisbasis van de oude jagers en hun 90 husky's, die u graag willen meenemen door het wilde Arctische landschap. Ondanks dat de husky's luid blaffen, zijn de honden vriende ...

  Het Trapper's Station is de thuisbasis van de oude jagers en hun 90 husky's, die u graag willen meenemen door het wilde Arctische landschap. Ondanks dat de husky's luid blaffen, zijn de honden vriendelijk en enthousiast. Trapper Station biedt u een unieke mogelijkheid met een zeer zwak mobiel signaal, voelt u zich alsof u in de wildernis bent. Alhoewel u slechts 15 minuten rijden van de stad Longyearbyen bent.

  Accommodatie
  In het Trapper's station zult u verblijven zoals vroeger in een tipi rond het vuur werd geslapen. Er zijn rendierenhuiden, warme slaapzakken en een open haardvuur. In het Trapper Station is er plek voor 10 tot 15 personen.

  Omgeving
  Maak een hondensledetocht, ga knuffelen met de husky's en luister naar verhalen over de stropers.

  Vertoon meer

  Sneeuwscootertocht Spitsbergen

  Een sneeuwscootertocht op Spitsbergen is misschien wel de ultieme belevenis: kies uit halve, hele of meerdere dagen. Enkele organisaties bieden verschillende soorten sneeuwscootertochten aan:Basecamp ...
  Een sneeuwscootertocht op Spitsbergen is misschien wel de ultieme belevenis: kies uit halve, hele of meerdere dagen. Enkele organisaties bieden verschillende soorten sneeuwscootertochten aan:

  Basecamp Explorer
  » Sneeuwscootertocht
  Sneeuwscootertochten met overnachtingen in de wildernis in een tent, bij Isfjord Radio of Nordenskiöld Lodge. De bereikbaarheid van deze accommodaties hangt vooral af van het weer, maar ze hebben altijd een back-up! Basecamp Explorer biedt sneeuwscootertochten aan van:
  - 4 uur
  - 8 uur
  - 2 dagen
  - 3 dagen

  Better Moments
  » Sneeuwscootertocht
  Better Moments biedt dagtochten naar de oostkust en Barentszburg aan, keuze uit:
  - 4 uur
  - 5 uur
  - 9 uur
  - 10 uur
  - 12 uur

  Vertoon meer

  Hondensledetocht Spitsbergen

  Op Spitsbergen bieden enkele organisaties verschillende soorten hondensledetochten aan. De hondensledetochten op Spitsbergen starten buiten Longyearbyen op ongeveer 20 minuten rijden.Basecamp Spi ...

  Op Spitsbergen bieden enkele organisaties verschillende soorten hondensledetochten aan. De hondensledetochten op Spitsbergen starten buiten Longyearbyen op ongeveer 20 minuten rijden.

  Basecamp Spitsbergen
  » Hondensledetocht (4 of 7 uur, of meerdere dagen)
  U wordt opgehaald bij uw hotel, alle tochten starten vanaf trapper's Station +/- 15 min rijden, hier wachten zo'n 90 huskies op uw komst! De meerdaagse hondensledetochten zijn in overnachtingen in tenten of bij Isfjord radio. U krijgt kleding; overall, muts, laarzen en handschoenen. U helpt uw eigen honden harnassen en voor de slee te zetten. De tijdsduren van de tochten dat zij aanbieden zijn:

  - Halve dagtocht (+/- 4 uur)
  - Dagtocht + bezoek ijsgrot (+/- 7 uur)
  - 2 daagse hondensledetocht
  - 3 daagse hondensledetocht
  - 5 daagse hondensledetocht
  - 6 daagse hondensledetocht 
  - 7 daagse hondensledetocht
  - 10 daagse hondensledetocht

  Hurtigruten Svalbard

  » Hondensledetocht (4 of 7 uur)
  U wordt opgehaald bij uw hotel, alle tochten starten in Bolterdalen +/- 15 min rijden, hier wachten zo'n 100 husky's op uw komst! U krijgt kleding; overall, muts, laarzen en handschoenen. U helpt uw eigen honden harnassen en voor de slee te zetten. De tijdsduren van de tochten dat zij aanbieden zijn:

  - Halve dagtocht (+/- 4 uur)
  - Dagtocht + bezoek ijsgrot (+/- 7 uur)

  Vertoon meer
 • Terug naar Basecamp Hotel

  Dag 5
  Deze dag kunt u sneeuwschoenwandelen op een van de gletsjers rondom Longyearbyen. Voordat u vertrekt, krijgt u sneeuwschoenen en een hoofdlamp. De gids zal u de technieken van het sneeuwschoenwandelen uitleggen en bepaalt de route aan de hand van het weer en andere omstandigheden. Onderweg kunt u genieten van iets warms te drinken, maar ook van de adembenemende stilte en de donkere omgeving. U heeft een prachtig uitzicht over de Advent Valley en de gids zal vertellen over de periode waarin mijnbouw de belangrijkste activiteit in de stad was.

  Dag 6
  De laatste ochtend in Longyearbyen is vrij te besteden. U heeft nog de mogelijkheid om het Svalbard Museum te bezoeken. Hier krijgt u een goed beeld van de geschiedenis en de natuur van Spitsbergen. Later op de dag zult u per vliegtuig terug naar Nederland gaan.

  • Nachten

   2

  • Maaltijden

   Ontbijt

  • Activiteiten

   Sneeuwschoenwandeling

  Basecamp Hotel Spitsbergen, Longyearbyen

  In het hart van Longyearbyen, de noorderlijkste stad ter wereld, ligt de thuisbasis van de hedendaagse Arctische jagers: Basecamp Hotel. Doordat de muren bedekt zijn met verschillende materialen uit h ...

  In het hart van Longyearbyen, de noorderlijkste stad ter wereld, ligt de thuisbasis van de hedendaagse Arctische jagers: Basecamp Hotel. Doordat de muren bedekt zijn met verschillende materialen uit het verleden, krijgt u het gevoel alsof u in een echte jagers hut verblijft.

  Accommodatie
  Het Basecamp Hotel beschikt over 16 kamers en biedt slaapplaats voor meer dan 40 personen. Van éénpersoonskamers tot vierpersoonskamers. Elke kamer is individueel ingericht. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met douche.

  Omgeving
  Het hotel is gelegen in het centrum van Longyearbyen. Vanaf het hotel kunt u Svalbard museum bezoeken, wandelen door de hoofdstraat van Longyearbyen of maak vanuit hier meerdere winterse activiteiten. Bijvoorbeeld een hondensledetocht, sneeuwscootertocht, sneeuwschoenwandelen, cross country. Alle activiteiten buiten de grenzen van Longyearbyen zijn gegidst.

  Vertoon meer

  Sneeuwschoenwandelen Spitsbergen

  Voor u start met de sneeuwschoenwandeltocht op Spitsbergen, zal uw gids hoofdlampen en sneeuwschoenen uitdelen. Ook leert u de basisbeginselen van het sneeuwschoenwandelen. Vervolgens gaat u met de gi ...
  Voor u start met de sneeuwschoenwandeltocht op Spitsbergen, zal uw gids hoofdlampen en sneeuwschoenen uitdelen. Ook leert u de basisbeginselen van het sneeuwschoenwandelen. Vervolgens gaat u met de gids op pad. De route wordt door de gids bepaald aan de hand van het weer en andere omstandigheden waarmee rekening moet worden gehouden. Onderweg stopt u voor een lekkere warme drank. Ook zal u onderweg genieten van een geweldig uitzicht over Advent Valley.

  Sneeuwschoen of stijgijzer wandelen is de ideale sport in de winter voor wandelaars en natuurliefhebbers. Wie kan wandelen, beheerst in korte tijd ook het sneeuwschoen of stijgijzer wandelen. Deze manier van wandelen is plezier door sportieve beweging in de frisse winterlucht, midden in de ongerepte natuur. Het is niet erg technisch zoals skiën en er is geen lange cursus of een bijzondere uitrusting voor nodig. Bijna alle sneeuwschoentypes en stijgijzers passen op alle normale wandelschoenen. Met de goede techniek en de juiste uitrusting, heeft u de sneeuw of ijs onder uw schoenen en niet in uw schoenen. Het enige wat u zelf moet meebrengen zijn waterdichte, hoge wandelschoenen en ademende winterkleding. 

  Op sneeuwschoenen of stijgijzers kunt u in echte stilte genieten van de natuur. De betovering van het ondergesneeuwde berglandschap, is één van de hoogtepunten van een sneeuwschoen wandeltocht. Aangezien het weer heel snel kan omslaan, adviseren we u om warme kleding mee te nemen en een degelijke winddichte broek en windjack.

   Vertoon meer

   Svalbard museum Longyearbyen

   Svalbard museum is een museum over natuurlijke en culturele geschiedenis. Het museum heeft een moderne tentoonstelling met modellen en gereconstrueerde omgevingen van het Noordpoolgebied. "Leven in li ...

   Svalbard museum is een museum over natuurlijke en culturele geschiedenis. Het museum heeft een moderne tentoonstelling met modellen en gereconstrueerde omgevingen van het Noordpoolgebied. "Leven in licht en ijs" is de basistentoonstelling die de natuurlijke en historische plekken van Svalbard in het Noordpoolgebied presenteert. Een reis door de geschiedenis van Svalbard, van de eerste walvisjagers in de 17e eeuw, Russische pomors, Noorse stropers, Arctische expedities en mineralen extractie tot de huidige maatschappij gebaseerd op moderne mijnbouw, onderzoek en toerisme.

   Vertoon meer

   Vlucht Longyearbyen - Oslo

   Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen, wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen ...

   Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen, wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen.

   Vliegtarief
   Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

   Bagage
   De airlines hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Indien u uw eigen ski’s of huisdier mee wilt nemen dient u dit bij boeking aan ons door te geven. De kosten hiervoor zijn over het algemeen het gewicht van de mee te nemen extra’s voor de prijs van overbagage.

   Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
   Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.

   Vertoon meer
  • Aankomst en eventueel verblijf in Oslo

   Dag 6
   Op dag 6 vliegt u van Longyearbyen weer naar Oslo, om daar 1 nacht in het Comfort Hotel RunWay te slapen.

   Dag 7
   Vandaag zult u weer naar huis vliegen. Indien u wenst om langer te verblijven in Oslo, kan dit ook voor u geregeld worden.

   • Nachten

    1

   • Maaltijden

    Ontbijt

   Gardermoen, Comfort Hotel RunWay

   Comfort Hotel RunWay in Oslo, is een hotel waar zowel zakenreizigers als vakantiegangers kunnen genieten van een vriendelijke service op een gunstige locatie.AccommodatieAlle 303 kamers zijn voorzien ...

   Comfort Hotel RunWay in Oslo, is een hotel waar zowel zakenreizigers als vakantiegangers kunnen genieten van een vriendelijke service op een gunstige locatie.

   Accommodatie
   Alle 303 kamers zijn voorzien van airconditioning en zijn ingericht met een TV en een bureau. Er zijn kamers met tweepersoonsbedden en kamers met twee losse bedden. Tegen een extra toeslag zijn honden toegestaan.

   Omgeving
   Lokale bezienswaardigheden zoals het Ullensaker museum, Forsvarets Flysamling aircraft museum en natuurlijk het Oslo Vliegveld liggen op enkele minuten van het hotel. U kunt hier heerlijk ontspannen met een goede maaltijd in het restaurant of een drankje drinken in de bar van het hotel. U kunt gratis gebruik maken van de fitnessruimte en Wifi-netwerk.

   Vertoon meer

   Vlucht Oslo - Amsterdam

   Cape Tracks zoekt voor u de beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen, daarom kunnen wij vrijwel alle aansluitende vluchten naar al onze be ...

   Cape Tracks zoekt voor u de beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen, daarom kunnen wij vrijwel alle aansluitende vluchten naar al onze bestemmingen voor u regelen.

   Vliegtarief
   Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

   Bagage
   De airlines hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Indien u uw eigen ski’s of huisdier mee wilt nemen dient u dit bij boeking aan ons door te geven. De kosten hiervoor zijn over het algemeen het gewicht van de mee te nemen extra’s voor de prijs van overbagage.

   Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
   Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.

   Vertoon meer

  Prijzen

  Periode 2022 / 2023 O.b.v. 2 personen
  1 okt - 12 feb € 1.970

  ! In verband met de vluchten naar Longyearbyen, is voorkeur van vertrek op een donderdag.

  De genoemde prijzen in het prijstabel zijn vanaf prijzen per persoon, op basis van een aantal personen. Afhankelijk van de reisperiode en beschikbaarheid kunnen de prijzen iets afwijken. Alles is op aanvraag. Vraag vrijblijvend een voorstel aan, dan gaan wij kijken naar de actuele prijzen en beschikbaarheid.

  Inclusief & Exclusief

  Inclusief
  De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax
   Verblijf in de genoemde accommodaties o.b.v. logies en ontbijt (en 1x diner)
  ✓ Genoemde activiteiten
  Uitgebreid gepersonaliseerd routeboekje van Cape Tracks

  Exclusief
  - Bijdrage van € 2,50 aan het Calamiteitenfonds per boeking
  - Bijdrage van € 5,00 aan de SGR per persoon
  - Reis- en annuleringsverzekering
  - Alle verdere uitgaven van persoonlijke aard
  - Niet genoemde maaltijden
  - Binnenlandse ferry's
  - Parkeerkosten
  - Transfers van en naar het vliegveld