Kiel - Oslo per Color Line

20 uur Vertrek 14.00 Aankomst 10.00 MS Color Fantasy & MS Color Magic Huisdieren in auto of kennel
  • 20 uur
  • Vertrek 14.00
  • Aankomst 10.00
  • MS Color Fantasy & MS Color Magic
  • Huisdieren in auto of kennel
Bekijk foto's

Kom uitgerust aan met een overtocht van Kiel naar Oslo of andersom met één van de moderne en luxere schepen van Color Line. Geniet van heerlijk eten, comfortabele hutten, fitnesscentrum en spa of breng een bezoekje aan verschillende (tax-free) winkels.

Vaarschema Kiel - Oslo v.v.
De overtocht Kiel – Oslo per Color Line vertrekt dagelijks. De vaarschema is als volgt:
Vertrek Kiel: 14.00 uur
Aankomst Oslo: 10.00 uur

Vertrek Oslo: 14.00 uur
Aankomst Kiel: 10.00 uur

Over Color Line
Color Line biedt u meerdere routes met uitgebreide faciliteiten en activiteiten aan boord. Vanuit Duitsland, Denemarken en Zweden verzorgt Color Line comfortabele overtochten met de boot naar Noorwegen. Het begin van een prachtige (auto)vakantie naar Noorwegen!

U vaart met de SuperSpeed 1 of 2 comfortabel en snel binnen 3,5 uur naar Noorwegen. Vaart u liever rustig? Maak dan een ontspannen reis met de cruiseferry MS Color Fantasy of MS Color Magic op het traject Kiel – Oslo.

Hutten & Prijzen
Color Line biedt meerdere soorten hutten aan:
- Tweepersoonshutten met zeezicht
- Tweepersoonshutten met zicht op de promenade
- Tweepersoonshutten standaard met raam (op dek)
- Tweepersoonshutten standaard zonder raam (binnen)

Alle prijzen van de bootovertochten zijn op aanvraag in verband met de wisselende prijzen per dag.

Ontbijten & Dineren op de Color Line
Tijdens een bootovertocht adviseren wij om een ontbijt en diner bij te boeken. Het ontbijt is in het buffetrestaurant. Het diner is in het buffetrestaurant of in het a la carte restaurant. Bij een 4-sterren hut of hoger is een ontbijt in het a la carte restaurant inbegrepen.

Let op: wij offreren de bootovertochten altijd exclusief maaltijden. Indien u liever wel maaltijden bij wil boeken, laat dit dan aan ons weten. Dan boeken wij een ontbijt- en/of dinerbuffet bij uw bootovertocht(en).

Huisdieren op de Color Line schepen
Bij de Color Line kunt u uw huisdier op 2 manieren vervoeren. U kunt uw huisdier in de auto laten of ervoor kiezen om uw huisdier in een kennel te laten verblijven tijdens de bootovertocht. Dit geldt voor zowel de korte als de lange overtochten. In de zomermaanden is het niet aan te raden uw huisdier in de auto te laten verblijven in verband met hogere temperaturen. Tijdens de overtocht is het mogelijk om uw huisdier te bezoeken en uit te laten op een uitlaatdek. In de openbare ruimtes en hutten zijn geen dieren toegestaan.