Kalahari Anib Lodge Campsite

Campsite met uitzicht op de Kalahari woestijn

Bekijk foto's

Kalahari Anib Lodge is een goede overnachtingsplaats als u tussen Windhoek en het zuiden reist of doorgaat naar de Kgalagadi. Houd uw ogen open voor springbokken, zebra's en gnoes.

Accommodatie
Breng de nacht door onder de sterrenhemel in de Kalahari-woestijn. De drie privélocaties van Kalahari Anib Lodge (Lodge, kamperen, Camping2Go) omgeven door een uitgestrekte Afrikaanse savanne, zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de hoofdweg. Slechts 30 km van Marienthal aan de C20 naar Stampriet, is de camping een handige plek om even uit te rusten van de weg, rond een knetterend vuur te verzamelen en te ontspannen in de geest van de Kalahari. Kalahari Anib Caming heeft 3 campsites met eigen sanitaire voorzieningen en stroompunten. Geschikt voor maximaal 6 personen per kampeerplaats. Er zijn 2 koudwaterzwembaden. Gratis WiFi beschikbaar. Op het terrein is ook een restaurant, bar en klein winkeltje.

Omgeving
Verken het Gondwana Kalahari-park tijdens een zonsondergangrit en geniet van het uitzicht vanaf een rode Kalahari-duin. Ervaar de schoonheid van de Kalahari, waar gemsbokken rondlopen en wevers gigantische nesten bouwen bovenop kameeldoornbomen. De beste tijd om de kleuren van de Kalahari te ervaren is wanneer de zon laat in de middag ondergaat en het zand verlicht alsof het gloeit zoals vuur.