Hirtshals - Kristiansand per Fjord Line

2 uur Vertrek 11.45 of 18.00 Aankomst 14.00 of 20.15 Catamaran Fjord FSTR Huisdieren in kennel
  • 2 uur
  • Vertrek 11.45 of 18.00
  • Aankomst 14.00 of 20.15
  • Catamaran Fjord FSTR
  • Huisdieren in kennel
Afbeelding van Fjordline Bootovertocht Denemarken Noorwegen Hirtshals Kristiansand

Vaar met de splinternieuwe catamaran Fjord FSTR per Fjord Line in slechts 2 uur en 15 minuten van Hirtshals naar Kristiansand. Geniet van een spectaculair uitzicht in de bistro, lounge of breng een bezoekje aan tax-free winkel.

Vaarschema Hirtshals – Kristiansand v.v.
De overtocht Hirtshals – Kristiansand per Fjord Line vertrekt dagelijks. De vaarschema is als volgt:
Vertrek Hirtshals: 11.45 uur
Aankomst Kristiansand: 14.00 uur

Vertrek Hirtshals: 18.00 uur
Aankomst Kristiansand: 20.15 uur

Vertrek Kristiansand: 08.30 uur
Aankomst Hirtshals: 10.45 uur

Vertrek Kristiansand: 15.00 uur
Aankomst Hirtshals: 17.15 uur

Hutten & Prijzen
Voor deze korte overtocht van Hirtshals naar Kristiansand en andersom per Fjord Line is het niet mogelijk om hutten te boeken door de korte reistijd. Wel is het mogelijk om zitplaatsen te reserveren om alsnog comfortabel te reizen.

Alle prijzen van de bootovertochten zijn op aanvraag in verband met de wisselende prijzen per dag.

Over Fjord Line
Fjord Line is een jonge veermaatschappij die de afgelopen jaren sterk is gegroeid door nieuwe, moderne cruiseferry’s aan hun vloot toe te voegen en het routenet uit te breiden. Er zijn vier schepen die varen op vijf routes tussen Denemarken, Noorwegen en Zweden.

Tijdens deze route verblijft u op catamaran Fjord FSTR. Geniet even 2 uur en 15 minuten van uitzicht op zee terwijl u ondertussen een drankje en een hapje haalt in de bistro of lounge. Er is ook een tax-free winkel.

Huisdieren op de Fjord Line schepen
Bij de Fjord Line bevindt de hondenkennel zich op dek 10. Er zijn drie verschillende kooigroottes; gemiddeld, groot en extra groot. Er is een wandelgedeelte, zandbak en toegang tot water. Het is niet toegestaan om de honden mee te nemen het schip in of in de hutten (met uitzondering van de hutten: FUD2 en FUD4). De eigenaren krijgen een sleutel voor een hondenkennel om de hond uit te laten wanneer het hen het beste uitkomt.