Gomo Gomo Game Lodge - Kruger National Park

Bekijk foto's

Gomo Gomo Game Lodge is een privé park gelegen in Kruger Nationaal Park en is een unieke plek. Het is een kindvriendelijke lodge gebouwd op de oevers van de Nhlaralumi River in het Timbavati Privé Natuur park. Het natuur park is een van de meest onbedorven plekken in Zuid Afrika. Het staat in open verbinding met het Kruger Nationaal Park.
De lodge heeft plek voor 18 gasten. Het heeft 5 volledig ingerichte chalets en 4 luxe tenten in Oost Afrikaanse stijl. Allemaal met een en suite bad/douche faciliteiten. Er is elektriciteit en er zijn ventilatoren.
Algemene faciliteiten zijn een grote veranda die uitkijkt op de rivier. Ook is er een zwembad. Ontbijt en lunch worden in de lapa geserveerd terwijl u uitkijkt over de rivier. Het diner wordt in een van de twee boma’s geserveerd met een open vuur.
Het is aan te bevelen dat u probeert te arriveren tussen 12h00 and 14h00 omdat de lunch om 14h30 wordt geserveerd. Als u later komt zou u dan even willen bellen +27 (0) 13 752 3954/ +27 (0) 15 793 9040
U vertrekt weer na het ontbijt om 11h00
Bij de Lodge is alles inclusief. Dus u hebt ontbijt en diner inclusief 2 safari’s