Tänndalen, Fjällnäs Camping en lodges

Bekijk foto's

Fjällnäs Camping & Lodges beschikt over drie sfeervolle en betaalbare appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Elk appartement is vernoemd naar één van de bergen in de directe omgeving van de camping. In 2020 zijn er drie nieuwe stuga's gebouwd en een sauna.

Accommodatie
» Storviglen (5-6 pers)

Het appartement beschikt over een woonkamer met keuken, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met twee stapelbedden (waarvan één onderbed 120 cm breed is), een badkamer met douche, wastafel en WC. In de woonkamer staat een hoekbank die ook gebruikt kan worden als tweepersoonsbed.

» Svansjökläppen (4-5 pers)
Het appartement beschikt over een woonkamer met keuken, een slaapkamer met 2 stappelbedden (waarvan één onderbed 120 cm breed is), een badkamer met douche, wastafel en WC. In de woonkamer staat een zitbank die ook gebruikt kan worden als tweepersoonsbed.

» Gråstöten (4-5 pers)
Het appartement beschikt over een woonkamer met keuken, een slaapkamer met 2 stappelbedden (waarvan één onderbed 120 cm breed is), een badkamer met douche, wastafel en WC. In de woonkamer staat een zitbank die gebruikt kan worden als tweepersoonsbed.

Alle appartementen hebben een prachtig uitzicht over de bergen van Fjällnäs en zijn compleet gerenoveerd. Allen beschikken over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel, een TV en gratis WiFi. Bedlinnen zijn te huur. Verder zijn de appartementen rookvrij.

» Lodges (Stuga's)
Sinds het najaar van 2020 zijn er drie nieuwe stuga's en een sauna gebouwd. De drie stuga's zijn volledig ingerichte lodges en hebben een prachtig uitzicht over het meer en de bergen. Twee lodges zijn geschikt voor 4 personen en beschikken over een woonkamer/keuken, badkamer met douche, toilet met wastafel en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden. Daarnaast is het ook mogelijk om een tweepersoons loftstuga te huren met woonkamer/keuken en een eigen toilet met wastafel. Douchen kan gratis in het servicegebouw.

Omgeving
Er is verhuur van kano's, fatbikes en roeiboten. In de omgeving zijn er meer dan 40 gemarkeerde wandelpaden. Ook kunt u ervoor kiezen om de Sami cultuur te beleven (bezoek aan het Sami dorp Mittådalen). Of maak een dagtocht naar Røros, ga op zoek naar muskusossen of bezoek een museum. In de winter kunt u bijvoorbeeld gaan fatbiken, skiën, langlaufen, hondensledetocht, sneeuwschoenwandelen, sneeuwscootersafari en meer!

! Bedlinnen zijn verplicht (€8,50 per persoon)
! Eventuele eindschoonmaak (€25)
! Honden zijn toegestaan in overleg

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen