Bremanger, Smørhamn

Verblijf in een voormalig vissershuis

Bekijk foto's

Smørhamn is schitterend gelegen in een oude handelsplek. Het gebouw is een historisch pakhuis waarin 5 luxe appartementen in zijn gebouwd met verrassend leuke historische details. De appartementen liggen direct aan het water in een beschutte inham op een afstand van slechts 50 meter van de open zee. Smørhamn is ideaal voor natuurliefhebbers, rustzoekers, vogelaars of watersporters.

Accommodatie
» Appartement 1: 4-6 personen (oppervlakte 48 m2)
Appartement 1 is op de begane grond gelegen. Er is een ruime woonkamer met zithoek, bedbank met 2 slaapplaatsen en een volledig ingerichte half open keuken met eethoek. Badkamer met douche en toilet. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met bed van 150x200 en één met een bed van 120x200 cm breed. Verder is er een veranda op de noordzijde en heeft u vanuit het appartement een directe verbinding met de ruime gezamenlijke veranda op het zuiden.

» Appartement 2: 4-6 personen (oppervlakte 47,5 m2)

Appartement 2 is op de 1e etage gelegen. Er is een ruime woonkamer met zithoek, bedbank met 2 slaapplaatsen en een volledig ingerichte half open keuken met eethoek. Prachtig uitzicht op het fjord. Badkamer met douche en toilet. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met een bed van 200x150 cm breed en één met bed van 200x120 cm breed. Verder heeft het een veranda op de noordzijde.

» Appartement 3: 4-7 personen (oppervlakte 42 m2)

Appartement 3 is op de 2e etage gelegen. Er is een ruime woonkamer met zithoek, bedbank met 2 slaapplaatsen en een volledig ingerichte half open keuken met eethoek. Prachtig uitzicht op het fjord. Badkamer met douche en toilet. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met een bed van 200x150 cm breed en een met bed van 200x120 cm breed. Ook is er een slaapnis met een eenpersoonsbed. De veranda zit op de noordzijde.

» Appartement 4: 2-4 personen (oppervlakte 30 m2)

Appartement 4 is op de begane grond gelegen. Er is een ruime woonkamer met zithoek, bedbank met 2 slaapplaatsen en een volledig ingerichte half open keuken met eethoek. Badkamer met douche en toilet. Er is een slaapnis met een bed van 200x120 cm breed. Vanuit het appartement heeft u een directe verbinding met de ruime gezamenlijke veranda op het zuiden.

» Appartement 5: 2-4 personen (oppervlakte 30 m2 + zolder)

Appartement 5 is op de 1e etage gelegen. Er is een ruime woonkamer met zithoek, bedbank met 2 slaapplaatsen en een volledig ingerichte half open keuken met eethoek. Badkamer met douche en toilet. Er is één slaapkamer met een bed van 200x120 cm breed en een slaapzolder met twee matrassen. Verder heeft u een parkeerplaats op eigen terrein en een wasmachine in centrale ruimte. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Omgeving

In de omgeving zijn er zeer goede vis en zwemmogelijkheden. De eigenaar neemt u graag mee op een vistochtje of mee op een arendsafari. In het najaar: ‘krabberaking’, het zoeken van krabben met licht, een bijzondere bezigheid. Smørhamn is een goed uitgangspunt voor (gletsjer)wandelingen bij en op de Ålfotsbre.

! Honden zijn toegestaan in appartement 1
! Rolstoel mogelijk in appartement 1 en 4
! Extra toeslag: eindschoonmaak NOK300-500 per verblijf
! Extra toeslag: linnenset per persoon per verblijf NOK250

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Trollstigen rijden? Idunn: Oslo - Bergen

Een 17-daagse rondreis met letterlijk en figuurlijk veel hoogtepunten: Jotunheimen en het Noorse hooggebergte.

  • Valdres
  • Jotunheimen NP
  • Rondane NP
  • Romsdal
  • Bremanger
  • Geirangerfjord
  • Sognefjord
  • 17 dagen
  • apr - sep
  • Vanaf € 965