Boxholm, Hotell Sommarhagen

Bekijk foto's

Het Hotell Sommarhagen, een oude omgebouwde pastorie in Boxholm, ligt in het Ostergotland. Een prachtig gebied met meren, bossen en weidse uitzichten. Het hotel beschikt over een heerlijke tuin waarin u kunt wandelen en kunt genieten van de prachtige omgeving. Daarnaast kunt u via het hotel fietsen en kano's huren of kom bij in de sauna en hottub.

Accommodatie
Het hotel beschikt over verschillende kamers verdeeld over de verschillende gebouwen. Alle kamers zijn uitgerust met een douche en toilet. Daarnaast beschikken zij nog over een huisje voor 3 of 4 personen. Er is gratis WiFi en parkeergelegenheid. Het hotel heet een a-la-carte restaurant en huisdieren zijn op verzoek toegestaan tegen een extra toeslag.

Omgeving
In de zomer zijn er activiteiten zoals kanoën, wandelen of paardrijden. Daarnaast is het mogelijk om fietsen te huren. Ook is er een Game Safari: u wordt opgepikt door een gids en meegenomen naar de bossen. U krijgt daarbij de mogelijkheid om de koning van het bos te ontmoeten. In de winter kunt u er skiën, slederijden getrokken door paarden. Let op! De meeste activiteiten dient u op voorhand te boeken, evenals het gebruik van de hottub.

! Hond is toegestaan tegen betaling van een extra toeslag van NOK200

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen