Cesis, Apaļkalns Camping

heerlijke plek om te genieten

Bekijk foto's

Apaļkalns Camping is een heerlijke plek om te ontsnappen uit uw dagelijkse drukte en te genieten van rust en kalmte. De camping ligt aan de oever van het meer Raiskums. Een prachtige locatie om te gaan wandelen, fietsen, zwemmen, vissen of varen. Daarnaast kunt u ook mooie kanotochten maken langs de Gauja.

Accommodatie
» Vakantiehuis 2:
Deze woning is geschikt voor 4 personen. Het beschikt over een woonkamer met televisie, bank en tafel. De keuken is volledig ingericht met magnetron, waterkoker en koelkast. De badkamer is voorzien van toilet en douche. Op de eerste etage zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met tweepersoonsbed en 1 met 2 enkele bedden.

» Vakantiehuis 4: Deze woning is geschikt voor 4 personen. Het beschikt over een woonkamer met televisie, bank en tafel. De keuken is volledig ingericht met magnetron, waterkoker en koelkast. De badkamer is voorzien van toilet en douche. Op de eerste etage is 1 slaapkamer met 4 enkele bedden (geen stapelbed).

» Vakantiehuis 5: Deze woning is geschikt voor 2 personen. Het beschikt over een woonkamer met televisie, bank en tafel. De keuken is volledig ingericht met magnetron, waterkoker en koelkast. De badkamer is voorzien van toilet en douche. Op de eerste etage is een slaapkamer met tweepersoonsbed.

» Vakantiehuis 21: Deze woning is geschikt voor 4 personen. Het beschikt over een woonkamer met televisie, bank en tafel. De keuken is volledig ingericht met magnetron, waterkoker en koelkast. De badkamer is voorzien van toilet en douche. Op de eerste etage zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbed.

» Kampeerhutten zijn geschikt voor 4 personen. Ze zijn voorzien van 2 stapelbedden, een tafel met stoelen en een koelkast. Er zijn gedeelde faciliteiten op de camping. U kunt gebruik maken van een gemeenschappelijke keuken, toilet en douche.

Omgeving
Tijdens uw verblijf kunt u meerdere activiteiten doen zoals kanoën, suppen en wandelen. Er is boot-, fiets- en kanohuur. Enkele bezienswaardigheden zijn sightseeing in Sigulda, Turaida Museum Reserve, Gutmanis Cave, Park Vienkocis, Raiskums-meer of breng een bezoekje aan Cēsis Middeleeuws stadje met kasteelruïnes, ga mee met kabelbaan of ontdek de vele natuurpaden en uitkijkplatforms.

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Bungalowrondreis Aras: Baltische Staten

Voor het eerst naar de Baltische Staten? Deze reis zorgt voor een prachtige eerste kennismaking!

  • Vilnius
  • Riga
  • Tallinn
  • Gauja Nationaal Park
  • Koerse Schoorwal
  • 15 dagen
  • Gehele jaar
  • Vanaf € 1065