22.00 uur vertrek per DFDS van Klaipeda naar Kiel

Litouwen - Duitsland

Bekijk foto's

Stap met DFDS aan boord van de schepen Crown Seaways en Pearl Seaways voor een onvergetelijke cruise-ervaring, hier vindt u alles voor een complete avond uit. Op deze route varen de meest luxueuze schepen van DFDS Seaways vloot. U kunt culinair genieten in één van de 4 toprestaurants, drink een glaasje bubbels aan de bar of duik zelf tussen de bubbels in de jacuzzi. U overnacht in uw comfortabele hut. Veel meer uitgerust kunt u niet aankomen op uw vakantiebestemming dan na een overtocht met DFDS.

Huisdieren
Huisdieren mogen in het voertuig blijven, maar dat wordt in de zomermaanden niet aangeraden i.v.m. de hoge temperaturen die op het autodek kunnen ontstaan, aan boord van de schepen zijn kennels waar huisdieren kunnen verblijven tijdens de overtocht. In de openbare ruimten en hutten zijn geen dieren toegestaan.

Maaltijden
Het is handig om maaltijden van te voren te reserveren, deze kunnen wij voor u boeken. Tussen 17:00 en 20:00 kunnen namelijk wachttijden ontstaan ter plaatse.

Haveninformatie
Hier vindt u alle belangrijke informatie over de DFDS terminal in Klaipeda.

Adres
Baltijos pr.
40 93270 Klaipėda
Lithuania

Inchecken
Openingstijden: maandag - zondag 16.00 - 18.00 uur. Uitgezonderd op feestdagen. Check-in is 3 uur voor vertrek open. Check-in sluit 90 minuten voor vertrek. Wij raden aan om minimaal 2 uur van te voren aanwezig te zijn bij de haven.

Routebeschrijving
Van Vilnius/Kaunas: Neem de snelweg A1 tot u Klaipeda bereikt. Neem op de rotonde de 2e afslag. Aan het einde van Baltic Avenue bereikt u de Central Klaipeda Terminal.

Van Palanga: Volg de snelweg A13 tot u het viaduct en de rotonde met het bord Klaipeda bereikt. Neem op de rotonde de 2e afslag en blijf op de A1. Na het binnenrijden van Klaipeda neemt u de tweede afslag op de volgende rotondes. Aan het einde van Baltic Avenue bereikt u de Central Klaipeda Terminal.

Parkeren
Auto parkeren is alleen mogelijk tegen betaling.

Openbaar Vervoer
Trein/Busstation: Klaipeda Centraal trein-/busstation ligt op ongeveer 30 minuten met de bus van Klaipeda Central Terminal.

! Op de vrijdag en zaterdag gelden er toeslagen voor de overtochten.

Inclusief
De genoemde overtocht
Een standaard binnenhut (indien u een nacht afvaart heeft)

Exclusief
- Maaltijden
- Verzekeringen
- Drinken en uitgaven van persoonlijke aard

Extra opties
- Maaltijden
Vraag hiervoor naar de mogelijkheden