18.45 uur vertrek per Stena Line van Göteborg naar Kiel

Bekijk foto's

Aan boord van de schepen van Stena Line op het traject Kiel - Göteborg en Göteborg - Kiel geniet u van alle comfort die u maar wenst. Een hapje eten of drankje drinken in één van de bars en restaurants, winkelen in de Stena Shopping en genieten op het zonnedek! Door de talloze faciliteiten begint uw vakantie al aan boord!

Maaltijden
Het is handig om maaltijden van te voren te reserveren. Tussen 17:00 en 20:00 kunnen wachttijden ontstaan. Maaltijden kunnen wij voor u boeken.
- Dinerbuffet volwassene per enkele reis aan boord € 34,00
- Dinerbuffet kind per enkele reis aan boord € 17,00
- Ontbijtbuffet volwassene per enkele reis aan boord € 14,00
- Ontbijtbuffet kind per enkele reis aan boord € 7,00

Huisdieren
Tijdens de langere overtochten moet een speciale hut voor uw huisdier worden gereserveerd, er is beperkte beschikbaarheid. Huisdieren moeten tijdens de overtocht in deze hut verblijven. En er geldt een limiet van maximaal twee huisdieren in elke hut. Tijdens de kortere overtochten mag de hond afhankelijk van het schip in de auto blijven of in een speciale lounge voor huisdieren

Stena Line Göteborg haveninformatie
Hier vindt u alle belangrijke informatie over de Stena Line terminal in Göteborg.

Adres
Stena Line Tysklandsterminalen
Elof Lindälvs gata
414 55 Göteborg

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur

Inchecken
Maandag t/m Vrijdag: 17.00 uur tot 18.15 uur
Zaterdag en zondag: 16.00 uur tot 17.15 uur
Het inchecken eindigt 30 minuten voor vertrek.

Routebeschrijving
Vanuit het noorden volg je de E6 naar Malmö. Neem afslag 82 (onder de hoge betonnen brug Angeredsbron) bij Kärra en vervolg je weg over de Norrleden. Blijf de weg volgen over de hangbrug tot aan de Älvsborgsbron. Na de Älvsborgsbron volgt u de Oscarsleden.

Vanuit het zuiden neemt u de E6. Bij de afslag "Gårda S, Orgryte" gaat u van de weg af en volgt u de borden met het ferry symbol.

Parkeren
Er bevindt zich een parkeerplaats naast de terminal. De kosten bedragen SEK 5 per uur; SEK 50 per dag. Houd er rekening mee dat de parkeerautomaat alleen munten accepteert: het is niet mogelijk om met credit card te betalen. Bij slecht weer kan de parkeerplaats onderlopen. Parkeren is altijd voor eigen risico.

Trein
Göteborg is goed bereikbaar met de trein. Vanaf het centraal station brengen tramlijnen 3 en 9 u naar de terminal (halte Jaegerdorffsplatsen).

Tram
Vanaf het Centraal Station, brengen de tramlijnen 3 of 9 u naar de terminal. De tramhalte heet "Jaegerdorffsplatsen". Vanaf de halte is het ongeveer 5 minuten lopen naar de terminal. U hoeft alleen maar de bordjes te volgen.

Taxi
Er bevindt zich een taxistandplaats naast het treinstation. Wanneer u een taxi wilt nemen vanaf een ander adres in Göteborg, adviseren we u het volgende nummer te bellen: +46 31650000.

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Herfstreis Alf: in het sprookjesbos Tiveden

Een 8-daagse herfstreis Tiveden met 6-daags verblijf in een huisje bij het Tiveden Nationaal Park.

  • Tiveden
  • Elandsafari
  • Karlsborg
  • Götakanaal
  • 8 dagen
  • sep - okt
  • Vanaf € 630