Wintervakantie Noorwegen

Bekijk foto's

Categorie carousel

Wintervakantie Noorwegen

Buiten onze speciale reizen naar het Noorderlicht, kunt u bij Norge Reiser ook terecht voor een speciale wintervakantie Noorwegen. Noorwegen biedt volop ski- en langlaufmogelijkheden en bent u zeker van een wintervakantie met volop sneeuw. En als u voor een witte kerst gaat, moet ook dat zeker lukken.

Wintervakantie Noorwegen - wintersport

In de winter transformeert Noorwegen naar een besneeuwd paradijs. Noorwegen is een veelzijdige bestemming voor een wintervakantie met goede faciliteiten en sfeervolle accommodaties in verschillende skigebieden. U vindt hier een groot aanbod aan langlaufloipen en eindeloze witte pistes, poedersneeuw op de dennenbomen, geen rij bij de liften, uitstekende sneeuwcondities, ongerepte natuur en volop variatie: ontdek de Noorse winter!

Sneeuwzeker, dat is in Noorwegen normaal gesproken geen enkel probleem. Van december tot en met april ligt er voldoende sneeuw voor een heerlijke wintervakantie. Het kan er behoorlijk vriezen, wel tot -20°C, maar door de droge lucht voelt het veel minder koud aan. Vaak is het helder weer en dat is het echt genieten van een strakke hemelsblauwe lucht boven het witte landschap, een waar sprookje! In Noorwegen vindt u voldoende mogelijkheden voor langlaufer of alpine skiër, snowboarder of Telemarker, beginner of gevorderd, jong of oud, met z'n tweeën, familie of groep zijn er voldoende, en ook uitdagende, mogelijkheden.

Winteractiviteiten

Een wintervakantie in Noorwegen is een unieke beleving van een adembenemende schoonheid, rust en ruimte en de magie van het licht. Het is geen noodzaak om te wintersporten, ook al zijn daar voldoende mogelijkheden voor. Alleen genieten van het prachtige witte landschap behoort ook tot de mogelijkheden. Dit kan ook door middel van allerlei leuke outdoor activiteiten, zoals een sledehondentocht, een sneeuwscootertocht, sneeuwschoenwandelen of ijsvissen.  De mogelijkheden voor deze winteractiviteiten in Noorwegen zijn bijna eindeloos!

Noord-Noorwegen is goed bereikbaar per vliegtuig en Zuid Noorwegen is goed bereikbaar per eigen auto, met een ontspannen bootovertocht. Het land biedt verder een breed scala aan overnachtingsmoglijkheden voor een ontspannen wintervakantie.

Stel zelf uw ideale winterreis samen, die bestaat uit uw favoriete activiteiten en de door uw gewenste accommodatie. Norge Reiser maakt graag een vrijblijvende offerte voor u op maat.