Odda, Odda Camping kamer

Bekijk foto's

Odda Camping ligt heel idyllisch tussen de nationale parken van Hardangervidda en de Folgefonna gletsjer. De natuur is hier spectaculair mooi en laat zich hier zien in al haar veelzijdigheid: meren, besneeuwde bergtoppen en enorme watervallen.

Accommodatie
Odda Camping verhuurt enkele kamers. Die beschikken over een eenpersoons- en/of tweepersoonsbed, een kast en een zitje. Er is een douche/toilet, keuken en wasruimte op de gang. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Bedlinnen is eventueel te huur.

1-persoons hut (5m2): eenpersoonsbed, bureau met krukje. Toilet en douche op de gang en een gemeenschappelijke keuken op de begane grond.
2-persoons hut (5m2): stapelbed, bureau met 2 krukjes. Toilet en douche in faciliteiten gebouw en een gemeenschappelijke keuken op de begane grond.
2-persons hut (7m2): 2 enkele bedden, tafel met krukjes. Toilet en douche op de gang en een gemeenschappelijke keuken op de begane grond.

Activiteiten
Er zijn mogelijkheden om kano's en roeiboten te huren. Verder is er een speeltuin, een tennisbaan, een volleybalveld en zijn er meerdere wandelmogelijkheden in de buurt. De camping ligt op 2 km van het centrum van Odda en de schitterende Hardanger fjord.