Mandal, Sjøsanden Feriesenter

Op steenworp afstand van het strand

Bekijk foto's

Sjøsanden Feriesenter in Mandal is een uitstekende keuze voor een gezellig verblijf op steenworp afstand van het strand.

Accommodatie
Naast de campingplaatsen biedt Sjøsanden Feriesenter overnachtingen aan in appartementen, hutten en motelkamers. Kussens en dekbedden zijn aanwezig. Bedlinnen is eventueel te huur. De hutten beschikken over 2 slaapkamers en 2 extra slaapplaatsen zodat u daar met maximaal 6 personen kunt verblijven. Verder heeft iedere hut een wasmachine, afwasmachine, douche/toilet, TV en volledig ingerichte keuken. De appartementen hebben 1 of 2 slaapkamers, keukentje met keukengerei, douche/toilet en TV. De motelkamers zijn voor 2 personen en beschikken over keukenhoek, TV, douche/toilet.

Omgeving
Er is een speeltuintje voor de kleintjes, minigolf, een disco en een bar met volledige vergunning. In de naaste omgeving is ook een zwembad. Mandal heeft behalve een mooie omgeving nog veel meer te bieden. De eilandjes voor de kust verkennen, vistochten maken, golfen, wandelen en klimmen. Het ligt allemaal binnen handbereik. Sjøsanden Feriesenter beschikt over een supermarkt en snackbar. De Sjøstjerna Kro heeft een restaurant en een bar.