Bleik, Midnattsol Camping kampeerhutten

een prachtig uitzicht op zee

Bekijk foto's

Midnattsol camping in Bleik, een prachtige plek om heerlijk te vertoeven en te genieten van een prachtig uitzicht op zee. De kleine sfeervolle camping ligt in een prachtige omgeving aan de kust, langs de mooiste en langste zandstranden van Noorwegen. Bleikstranda is prachtig met zijn witte zand en omringende steile kliffen. Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht op de middernachtzon en in de winter op het noorderlicht. De camping eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Bleik is een klein dorpje met winkels, cafe en bar. U kunt heerlijk vliegeren op het strand, maar ook deltavliegen en paragliden behoren tot de mogelijkheden door de bergen rondom Bleik.

Midnattsol camping - Hoofdzaken

- gratis WIFI
- moderne sanitaire voorzieningen
- huisdieren zijn toegestaan

Midnattsol camping - Plekken

De camping plekken zijn deels op zand, kiezelstenen of gras. Er is geen beschutting van bomen. Ze hebben een moderne sanitaire voorzieningen. Het gebouw herbergt naast de gebruikelijke voorzieningen als douches en toiletten ook een keuken, wasmachine en droger.

Midnattsol camping - Kampeerhutten (kamers)

In totaal zijn er 9 tweepersoonskamers. Wanneer u een kampeerhuttenrondreis boekt, zult u in een kamer verblijven. De tweepersoonskamers hebben gedeelde toiletten en douches, gedeelde keuken en woonruimte, evenals een gedeelde wasmachine en een droger. 

Midnattsol camping - Activiteiten

U kunt Andenes bezoeken van waaruit diverse excursies mogelijk zijn. Zoals het spotten van walvissen en varen op open zee om te gaan vissen. Of het wetenschappelijke centrum over het natuurverschijnsel het noorderlicht te bezoeken. Dichtbij de camping worden bijna dagelijks zeehonden en otters gespot en soms kleinere walvissen. U kunt genieten van rondleidingen om de 'vogel berg' waar u onder andere de papegaaiduikers kunt spotten. De camping biedt de mogelijkheid om een roeiboot, kano's of fietsen te huren.

Prijs per kampeerhut per nacht in € in 2020.