Valdemarsvik, Grännäs Camping kampeerhut

Bekijk foto's

Grännäs Camping en Stugby ligt aan Zwedens enige fjord aan de Oostzee bij het pittoreske havenstadje Valdemarsvik. De camping biedt een heerlijk verblijf met uitzicht over het fjord. Het centrum van Valdemarsvik ligt op loopafstand (1,5 km) via een pad langs het fjord. De badplaats is voorzien een zandstrand, steigers, springtoren, speeltuin en beachvolleybalveld. Op het campingterrein kun je verder tennissen, frisbeegolfen en midgetgolfen. Perfect voor het hele gezin!

Accommodatie

De camping beschikt over 17 huisjes in verschillende modellen en prijsklassen. De afmetingen van de huisjes variëren van 10m2 tot 32m2.

- Huisje 29m2: De twee nieuwste stugas hebben vijf slaapplaatsen. De woonkamer heeft een tv, een eetkamertafel met stoelen en familiebed (stapelbed met breed onderbed). Daarnaast is er een aparte slaapkamer met stapelbed. In de badkamer bevindt zich een douche en toilet.

- Campingstuga 10m2: Deze 5 kampeerhutten zijn voor 4 personen. Ze beschikken over 2 stapelbedden en een kleine eethoek met stoelen.

Eetgelegenheden

Op het terrein van de camping ligt een restaurant met rolstoel vriendelijk toilet. In dit restaurant is er iedere dag een ontbijt van 8.00 tot 10.00 uur. Dit dient u van te voren te reserveren. Voor de lunch en in de middag kunt u hier ook terecht. Voor het diner hebben zij een dagelijkse menukaart. Ook kunt u hier een reservering maken voor fun coocking. Dit is een soort gourmetten. Het restaurant is erg licht, door de grote ramen en heeft een fantastisch uitzicht over het Fjord.

Omgeving

De omgeving biedt uitstekende mogelijkheden voor fantastische dagjes uit. Denk aan de fantastische scherenkust, meerdere natuurreservaten, het provinciale wandelpad Östgötaleden, paardrijden, een motorboottocht op het mooie binnenmeer Yxningen... Valdemarsvik ligt vlakbij de E22, centraal tussen Öland en Stockholm. De steden/dorpen Norrköping, Linköping, Söderköping, Västervik, Åtvidaberg en Vimmerby zijn hierdoor goed en snel bereikbaar.

Er zijn ook een aantal leuke dorpjes in de omgeving van de Grannas Camping.

Valdemarsvik (4 km) Een gezellig dorpje aan het enige fjord aan de Oostzee.
Gusum (15 km) Een bezoekje waard is Glasmuseum of het Bruksmuseum.
Holmbo (16 km)
Ringarum (21 km)
Åtvidaberg (38 km): Klein stadje met diverse winkels en restaurants.
Söderköping (39 km) Bezoek ook het Götakanaal met de sluizen. Vanaf het kanaal is het mogelijk het natuurreservaat de Ramunderberg te beklimmen en uitzicht te krijgen over het charmante stadje.
Norrköping (56 km) Stad met diverse winkelcentra,
Linköping (87 km) Leuke stad met gezellig centrum, overdekt winkelcentrum Ikanohuset en Ikea, Zweeds luchtwapenmuseum, het openlucht museum Gamla Linköping.

 

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Kampeerautoreizen Meja: Zuid-Zweden

Een ideale 15-daagse reis door Zuid-Zweden met woeste natuur, sportieve uitdagingen en plezier voor het hele gezin!

  • Stockholm
  • Oostzee
  • Archipelago
  • Värmland
  • 15 dagen
  • apr - sep
  • Vanaf € 480