Sneeuwscootertocht Levi

Bekijk foto's

Bij Lapland Safaris in Levi kunt u kiezen uit verschillende sneeuwscootertochten die zij aanbieden.

» Sneeuwscootersafari in de wildernis (2 uur)
Ervaar de heerlijk frisse winter vanaf een sneeuwscooter, terwijl u door de besneeuwde bossen rijdt. Van tevoren krijgt u uitleg over het rijden op de sneeuwscooter en over veiligheid. Daarna bent u direct klaar om te vertrekken! U krijgt een geweldige kennismaking met de Lapse natuur terwijl u door de bossen en over bevroren meren rijdt. Tijdens de sneeuwscootertocht wordt een gezellige pauze gehouden, inclusief een warme drank.

- Elke dag van 15:00 tot 17:00 uur.
- Elke dinsdag, vrijdag en zaterdag van 10:30 tot 12:30 uur.

» Sneeuwscootersafari met eigen sneeuwscooter (3 uur)
Deze sneeuwscootertocht is perfect voor iedereen die het besturen van een sneeuwscooter optimaal wil beleven. Deze tocht laat u door middel van een gevarieerde route op een geweldige manier kennismaken met alle aspecten van het sneeuwscooterrijden. U krijgt de beschikking over een eigen sneeuwscooter, zonder iemand achterop, voor een extra gevoel van vrijheid. Onderweg kunt u genieten van de prachtige omgeving, waarin we ook een gezellige pauze houden. Hier zit een warme drank bij inbegrepen.

- Elke maandag en donderdag van 9:00 tot 12:00 uur.
- Let op: deze tocht is alleen geschikt voor personen vanaf 18 jaar, in het bezit van een geldig rijbewijs.

» Per sneeuwscooter naar een rendierfarm (3 uur)
Volg de sneeuwscootersporen door de prachtige besneeuwde omgeving, op weg naar een lokale rendierfarm. Hier heeft de eigenaar van de rendieren zorgvuldig een aantal rendieren uitgekozen, die getraind zijn om een slede voort te trekken. Maak het uzelf comfortabel in de slee en geniet van een korte rendiersledetocht (ongeveer 1 km). Na de rendiertocht kunt u op de boerderij nog genieten van een warme kop koffie of thee. Na de koffiepauze gaat u per sneeuwscooter weer terug naar het startpunt.

- Elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag van 9:30 tot 12:30 uur.

» Noorderlicht sneeuwscootersafari (3 uur)
Ervaar een geweldige Arctische avond en ga met een sneeuwscooter, door de besneeuwde bossen en over bevroren meren, op zoek naar het noorderlicht. Als u geluk heeft, kunt u genieten van een heldere lucht met de maan, sterren en misschien zelfs het noorderlicht. Voordat u teruggaat naar het beginpunt, wordt er een kampvuur gemaakt, waarbij u kunt genieten van een warme snack en iets te drinken.

- Elke dag (met uitzondering van 24 december) van 19:00 tot 22:00 uur.
- Wordt niet aangeboden in de maand april.

» Sneeuwscootertocht naar SnowVillage (3 uur)
U kunt ook een sneeuwscootertocht maken naar het beroemde SnowVillage. Nadat u de benodigde kleding en veiligheidsinstructies heeft gekregen, is het tijd om te vertrekken! Na een tijdje komt u aan bij een grote sneeuw-iglo met prachtig ingerichte kamers, een ijsbar en een ijsrestaurant. De gids zal u een rondleiding geven en na het bewonderen van de mooiste ijssculpturen is het tijd voor een lekkere lunch in het gezellige houten restaurant. Na de lunch gaat u per sneeuwscooter weer terug naar Levi.

- Elke vrijdag vanaf 14 december (met uitzondering van 21 december) van 11:00 tot 16:00 uur.
- Geschikt vanaf een leeftijd van 15 jaar.

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Noorderlicht reis Fynn: Levi, Finland

Een onvergetelijke 6-daagse Noorderlicht reis naar Fins Lapland met verblijf in het Hullu Poro Hotel in Levi.

  • Fins Lapland
  • Skigebied Levi
  • Sirkka
  • 6 dagen
  • dec - jan
  • Vanaf € 1245