Groepsreis Kamperen & Safari Botswana - Fish Eagle

Kampeerreis in de wildparken vol safari's en avontuur

Chobe NP Moremi Game Reserve Victoria Watervallen Gids / Privéchauffeur Gegidste safari's
 • Chobe NP
 • Moremi Game Reserve
 • Victoria Watervallen
 • Gids / Privéchauffeur
 • Gegidste safari's
Bekijk foto's

De reisbeschrijving

In Botswana vindt u prachtige wildparken. Deze 11-daagse Groepsreis Kamperen & Safari Botswana - Fish Eagle laat u kennis maken met enkele van deze indrukwekkende natuurgebieden, waaronder Chobe en Moremi, maar ook de Okavango Delta en de Victoria Watervallen. Tijdens deze reis maakt u deel uit van een groep van maximaal 12 personen, welke bestaat uit internationale reizigers. U start gezamenlijk in Maun en de reis eindigt bij de Victoria Watervallen. Omdat u samen met een gids en kampassistent reist, hoeft u niet zelf te koken en rijden. Wel dient u zelf de koepeltenten op te zetten. U maakt gebruik van een gedeelde wasgelegenheid. Met uitzondering van de laatste overnachting verblijft u op campings, waardoor u de natuur van dichtbij ervaart.

Tijdens deze reis maakt u verscheidende autosafari's en wandelsafari's en omdat deze activiteiten gegidst zijn, kunt u al uw aandacht richten op de flora en fauna om u heen. In Botswana vindt u een grote verscheidenheid aan wild, zoals olifanten, giraffen, nijlpaarden en luipaarden. Vooral het Chobe Nationaal Park staat bekend om de grote kuddes olifanten. Uiteraard worden ook de vele vogels en het plantenleven onder de aandacht gebracht.
Gegarandeerd vertrek vanaf 2 personen. Kinderen zijn welkom vanaf 12 jaar.

Er zijn veel mogelijkheden om Botswana te ontdekken. Wij adviseren u graag over alternatieve mogelijkheden.


Dag tot dag beschrijving


  Vlucht Amsterdam - Maun

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen directe vlucht naar Maun. U zult moeten overstappen. Wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen, h ...
  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen directe vlucht naar Maun. U zult moeten overstappen. Wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen, hierdoor kunnen wij vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen.

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Wij boeken de vlucht standaard inclusief ruimbagage. Tenzij anders aangegeven. De toegestane hoeveelheid hand- en ruimbagage kunt u vinden op de websites van de diverse luchtvaartmaatschappijen.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.

  Vertoon meer
 • Extra nacht

  Omdat uw groepsreis om 07:30 uur begint, kunnen we een extra nacht voor u boeken in Maun. Zo heeft u voldoende tijd om eventueel inkopen te doen voor de start van uw reis.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt

  Maun Lodge Botswana

  Maun lodge is een luxe hotel in Maun. Maun Lodge biedt 50 tweepersoons kamers en 4 familiekamers. De kamers hebben allemaal airco en een eigen badkamer met douche en toilet. De kamers hebben allemaal ...

  Maun lodge is een luxe hotel in Maun. Maun Lodge biedt 50 tweepersoons kamers en 4 familiekamers. De kamers hebben allemaal airco en een eigen badkamer met douche en toilet. De kamers hebben allemaal een TV en er zijn mogelijkheden om thee of koffie op de kamer te zetten. Ook biedt Maun Lodge 10 luxe kamers aan de rivier en 2 suites met een privé veranda. Er liggen op het terrein nog 12 bungalows voor degene met een beperkt budget. 8 bungalows zijn geschikt voor 4 personen, 4 bungalows zijn tweepersoons. De lodge heeft een a la carte restaurant en een ‘Boma’ restaurant. Beide bieden uitstekende maaltijden. Het hotel heeft mogelijkheden om kleding te wassen.
  Maun Lodge kan diverse activiteiten verzorgen, zoals:
  - Een dagtrip naar Moremi
  - Een vlucht boven de Okavango Delta
  - Culturele tours
  - Een bezoek aan Okavango Ceramics
  - Een bezoek aan een krokodillenboerderij
  Maun lodge ligt aan de oever van de Thamalakane rivier aan de rand van de Okavango Delta. Het ligt slechts op 4 km. afstand van het vliegveld van Maun en 2,5 km. vanaf het centrum van Maun.

  Vertoon meer
 • Maun naar Okavango Delta

  Uw safari begint in Maun, waar u wordt opgehaald door uw gids. U vertrekt naar de zuidelijke regio van de Okavango Delta. Hier wordt u ontvangen door de lokale bevolking. Zij nemen u mee in hun mokoro's (traditioneel uitgesneden kano's). Vanaf het water heeft u een spectaculair uitzicht over het landschap van deze unieke regio. De eerste en tweede dag van uw reis verkent u dit gebied vanuit een mokoro en tijdens wandelsafari's. U kampeert op een klein eiland. Uw koffer laat u achter en reist verder met een kleine rugzak met alle benodigdheden voor de komende dagen. U zult twee dagen doorbrengen met het verkennen van dit prachtige gebied met mokoro-excursies en begeleide natuurwandelingen op de eilanden en uiterwaarden van de Okavango, wild kamperen met bush-faciliteiten op een klein eiland voor twee nachten.

  • Nachten

   2

  • Maaltijden

   ontbijt
   lunch
   diner

  • Activiteiten

   mokorotocht
   gegidste wandeling

  Kaziikini Campsite bij Moremi

  Kaziikini Campsite ligt op 26 km van de Moremi South Gate. Deze rustieke, eco-vriendelijke camping bevindt zich dicht bij het wildreservaat Moremi. De camping heeft een restaurant en een bar. De accom ...

  Kaziikini Campsite ligt op 26 km van de Moremi South Gate. Deze rustieke, eco-vriendelijke camping bevindt zich dicht bij het wildreservaat Moremi. De camping heeft een restaurant en een bar. De accommodaties zijn voorzien van klamboes, beddengoed en handdoeken.De eenvoudige en gedeelde badkamerfaciliteiten bieden toiletten en douches die op zonne-energie verwarmd worden. Tegen een toeslag kunnen er pendeldienst van/naar de luchthaven geregeld worden, evenals wildsafari's. Kaziikini Campsite bevindt zich op 62 km van Maun.

  Vertoon meer

  Okavango Delta

  De Okavango Delta is ongetwijfeld het meest unieke en fascinerende gebied van Botswana. De delta ligt in het noordwesten van het verder zo droge land Botswana. Het beslaat ongeveer 16.000 vierkante ki ...

  De Okavango Delta is ongetwijfeld het meest unieke en fascinerende gebied van Botswana. De delta ligt in het noordwesten van het verder zo droge land Botswana. Het beslaat ongeveer 16.000 vierkante kilometer en is een doolhof van kanalen, rivieren, lagunes en met palmbomen bedekte eilandjes. Dit geheel vormt de Okavango Delta, de grootste binnenlandse delta ter wereld. De waterstand is meer afhankelijk van de regenval in de hooglanden van Angola dan van de lokale regenval die valt in de periode november-maart. De jaarlijkse stijging van het water in de delta begint meestal in april of mei, en kan enige maanden voortduren. De Delta wordt gevoed door de Kavango River (omgedoopt tot de Okavango in Botswana) uit Angola. Het water is kristalhelder, en is het beste te bevaren door middel van de traditionele mokoro (uitgeholde boomstam), waarvan er vele nu gemaakt worden van glasvezel, om de majestueuze bomen in de Delta te behouden.

  Wildlife
  Enkele van de dieren in het gebied zijn de savanneolifant, buffel, nijlpaard, litschiewaterbok, lierantilope, gnoe, giraf, nijlkrokodil, leeuw, cheeta, luipaard, hyena's, Afrikaanse wilde hond, koedoe,  sabelantilope, watervaraan, zebra's. In de delta komen ook meer dan 400 vogelsoorten voor zoals de Afrikaanse zeearend, grijze kroonkraan, Afrikaanse maraboe en de heilige ibis. In het gebied bevindt zich bovendien de grootste concentratie hamerkoppen. De Delta is een voedingsbodem voor honderden soorten vogels, waaronder veel migranten, die het gebied van november tot maart bezoeken, waardoor het gebied een droombestemming is voor vogelaars. Het is niet ongewoon om ’s ochtends grote zwermen van één soort te zien. Een gedeelte van de delta is opgenomen in het Moremi Wildreservaat. 

  Accommodaties
  Botswana is in staat geweest om zijn toerisme te ontwikkelen zonder dat de dringende noodzaak om inkomsten uit deze branche te halen aanwezig was, wat veel andere Afrikaanse landen wel moesten. Een eco-toeristisch beleid met weinig effect op de omgeving, heeft ertoe geleid dat bezoekers de mogelijkheid krijgen een Afrika-ervaring in de meest natuurlijke, ongerepte en wonderschone gebieden te ervaren. Het reservaat heeft dan ook zeer weinig, maar wel erg dure, lodges. Er zijn een aantal lodges aan de rand van het reservaat, van waaruit de gasten een dagbezoek aan het reservaat kunnen brengen. Het transport tussen lodges wordt vooral verzorgt door lichte vliegtuigen, daarom hebben de meeste logdes hun eigen landingsbanen.

  Moremi 
  Moremi Game Reserve ligt in het oostelijk deel van de Okavango Delta in Botswana. Moremi is een van de mooiste en meest wildrijke gebieden van Afrika. Xakanaxa Lagoon is één van de beste en mooiste gebieden in Afrika. Er is een enorme variëteit aan vogels, zoals reigers, marabu, saddle-bill ooievaars, egrets, ibis.  Aan de oevers van de Xakanaxa lagune leven ook veel wilde dieren. De 4wd track vanaf South Gate naar Xakanaxa (75km / 3 uur) is één van de mooiste track in het Moremi Game Reserve.  als het weer droog is en het water in het zuidelijk deel van de Okavango Delta hoog staat. Accommodatie in Moremi bestaat voornamelijk uit luxe kleinschalige tented camps. Naast de luxe tented camps zijn er met name in het oostelijk deel van het Moremi Game Reserve een aantal campings, waar u met een 4x4 camper kunt overnachten. De wegen in het Moremi GR zijn alleen in het droge seizoen (jun-nov) toegankelijk, maar zelfs dan vereisen de tracks enige 4wd rijervaring. 

  Vertoon meer
 • Okavango Delta naar Moremi

  U verlaat de kanalen van de Okavango Delta en reist verder richting de drogere gebieden van de Delta.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt
   lunch
   diner

  Kaziikini Campsite bij Moremi

  Kaziikini Campsite ligt op 26 km van de Moremi South Gate. Deze rustieke, eco-vriendelijke camping bevindt zich dicht bij het wildreservaat Moremi. De camping heeft een restaurant en een bar. De accom ...

  Kaziikini Campsite ligt op 26 km van de Moremi South Gate. Deze rustieke, eco-vriendelijke camping bevindt zich dicht bij het wildreservaat Moremi. De camping heeft een restaurant en een bar. De accommodaties zijn voorzien van klamboes, beddengoed en handdoeken.De eenvoudige en gedeelde badkamerfaciliteiten bieden toiletten en douches die op zonne-energie verwarmd worden. Tegen een toeslag kunnen er pendeldienst van/naar de luchthaven geregeld worden, evenals wildsafari's. Kaziikini Campsite bevindt zich op 62 km van Maun.

  Vertoon meer
 • Moremi Westkant

  Vroeg in de ochtend vertrekt u richting Moremi, één van de prachtigste parken, waar u zowel drogere gebieden als moeras vindt. De komende dagen brengt u door in Moremi, waar u veel safari's maakt en op zoek gaat naar de verschillende dieren in dit park. De safari's starten vroeg in de ochtend met zonsopkomst tot het einde van de middag met zonsondergang. Rond het middaguur keert u terug naar het kamp voor het nuttigen van de lunch. U verblijft op een HATAB-campsite.

  • Nachten

   2

  • Maaltijden

   ontbijt
   lunch
   diner

  Third Bridge - Moremi

  Bij de derde brug vanaf de zuidingang van het Moremi Game Reserve (Botswana) vindt een camping met de toepasselijke naam Third Bridge Campsite. Op deze camping zijn de faciliteiten goed onderhouden en ...

  Bij de derde brug vanaf de zuidingang van het Moremi Game Reserve (Botswana) vindt een camping met de toepasselijke naam Third Bridge Campsite. Op deze camping zijn de faciliteiten goed onderhouden en zijn er sinds een aantal jaar nieuwe sanitaire voorzieningen. De kampeerplaatsen zijn hier ruim opgezet waardoor u in alle rust en privacy kunt genieten van de omgeving.
  Op deze camping wordt u echt omgeven door wild. Er zijn geen hekken waardoor de wilde dieren gewoon langs uw tent kunnen lopen. Overdag zijn er de bavianen waar u op moet letten. In de avond heeft u grote kans hyena’s in het kamp te krijgen. Andere dieren zoals olifanten en nijlpaarden worden ook regelmatig gezien op de campsite. In een klein winkeltje bij Third Bridge is hout verkrijgbaar voor het kampvuur en een aantal kleine benodigdheden. Bij Third Bridge Campsite is geen stroom en wifi.

  Vertoon meer
 • Moremi naar Khwai

  Safari's van West-Moremi naar de regio rond de Khwai rivier (noordoosten van Moremi / Khwai Concession). Vandaag bezoekt u een ander gebied van dit diverse park, de regio rondom de Khwai Rivier. Ook hier maakt u safari's met uw gids om dit deel van het park te verkennen.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt
   lunch
   diner

  Khwai Northgate Camp - Moremi

  Khwai Camp is één van de mooiste campings in dit gebied en ligt ten zuiden van de Khwai Rivier in het Moremi National Park. De camping heeft ongeveer 12 campingplekken, verspreid over een ruim gebie ...

  Khwai Camp is één van de mooiste campings in dit gebied en ligt ten zuiden van de Khwai Rivier in het Moremi National Park. De camping heeft ongeveer 12 campingplekken, verspreid over een ruim gebied. Er is een eenvoudig toiletgebouw en er zijn watertappunten. Op Khwai Camp staan bijzondere bomen: de Albezia Harveyi, grote vijgenbomen en de Ficus Sycomorus die gemakkelijk te herkennen is aan de gele/oranje bast. Houd er rekening mee dat u niet onder deze bomen uw tent opzet. Dit omdat de vruchten erg geliefd zijn bij de wilde dieren die niet zuinig met de tent omgaan als zij op zoek zijn naar eten. 

  Vertoon meer
 • Khwai naar Savuti (Chobe NP)

  De volgende bestemming van uw reis is Chobe Nationaal Park. Dit park kent een afwisselend landschap. Deze dag reist u verder door de drogere regio Savuti. In dit park bevindt zich één van de grootste concentraties olifanten, de populatie telt ongeveer 120.000 dieren! Terwijl je doorgaat met je zoektocht naar dieren in het wild, zul je de regio Savuti doorkruisen. Er is voldoende tijd om de woestijnachtige uitgestrekte grasvlaktes van Savuti Marsh en de opdoemende rotsformaties (Gubatsa Hills) waar regelmatig luipaarden worden gespot, te ontdekken. De waterholes worden frequent bezocht door de olifanten. Je gaat dan noordwaarts naar de Chobe River waar je safari's langs de oevers van de rivier maakt. Het kamperen zal op HATAB-campings met bush-wasfaciliteiten plaatsvinden.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt
   lunch
   diner

  Savute Camp Chobe

  Het Linyanti camp en Savute Camp zijn de twee campsites van de overheid in het zuidelijke gedeelte van het Chobe park. Savute Camp is vernieuwd en heeft nu modern sanitair en een mooie receptie. Het c ...

  Het Linyanti camp en Savute Camp zijn de twee campsites van de overheid in het zuidelijke gedeelte van het Chobe park. Savute Camp is vernieuwd en heeft nu modern sanitair en een mooie receptie. Het camp is dusdanig gebouwd dat er zo weinig mogelijk schade kan worden berokkend door de vaak aanwezige olifanten.  In het gebied zijn waterputten aangelegd voor het wild. Savute camp ligt 172 kilometer ten zuidwesten van de Sedudu Gate. Het camp ligt aan de Savute rivierbedding met erg mooi uitzicht over deze bedding. Met opzet noemen we dit de rivierbedding, omdat het jaren droog kan liggen. De laatste droge periode begon in 1982, na een periode dat er water in stond sinds 1950.

  Vertoon meer

  Chobe Nationaal Park

  Het Chobe National Park is het één na grootste nationale park in Botswana, het beslaat ongeveer 11.700 vierkante kilometer. Hier bevindt zich één van de grootste concentraties wild van het Afrikaa ...
  Het Chobe National Park is het één na grootste nationale park in Botswana, het beslaat ongeveer 11.700 vierkante kilometer. Hier bevindt zich één van de grootste concentraties wild van het Afrikaanse continent, waarvan de olifant erg ruim vertegenwoordigd is, tussen de 100.00 - 120 000 dieren. Het park is verrassend divers. Aan de noordelijke grens stroomt de Chobe Rivier, waarin zich altijd water bevindt. Aan de westkant liggen de Linyanti-moerassen die door de Savuti-strook weer in verbinding staan met het Moremi Wildreservaat aan de zuidwest-kant. Omdat Chobe National Park niet omheind is, kunnen de dieren vrij migreren tussen dit park, Moremi Game Reserve en Hwange National Park in Zimbabwe. Chobe National Park is grotendeels vlak en bestaat uit mopane- en teakbossen, afgewisseld door grasvlakten in het noorden en savanne en acacia's in het zuiden. In het park liggen diverse natuurlijke poelen die in de winter droog vallen. De dieren trekken daarom massaal naar het noorden waar de rivieren Chobe en Linyanti dan de voornaamste waterverschaffers zijn. Het Chobe NP ligt in het noorden van Botswana en is via de weg en de lucht vanuit Kasane het best bereikbaar.

  Olifanten en Wildlife
  Chobe wordt meestal in verband gebracht met de grote olifantenpopulatie die leeft in het noorden van Botswana en het noordwesten van Zimbabwe. Olifanten migreren door grote gebieden. Tussen de seizoenen trekken ze wel 200 kilometer van de Chobe Rivier en Linyanti (het droge winterseizoen) naar de pannen in het zuidoosten van het park, waar ze zich verspreiden in de zomerse regentijd. De Chobe-olifanten staan bekend om hun forse grootte, hoewel ze geen erg grote slagtanden hebben. 
  Naast olifanten kun je natuurlijk al het wild tegenkomen, zoals luipaarden, leeuwen, zebra's, giraffen, verschillende antilopensoorten, etc. 

  Seizoenen
  In het algemeen is de meest gunstige periode om wild te zien de droge winter (april-oktober), hoewel juist voor vogels de maanden november tot maart het meest gunstige zijn, omdat in deze periode de meeste regen valt. Vooral in de natte zomerperiode zijn er malaria-muggen in het park. De beste tijd om het park te bezoeken is vanaf april tot en met december. De maanden februari - maart zijn vanwege de regenval niet zo gunstig. 

  Wegen en toegankelijkheid
  De omstandigheden in het Chobe National Park zijn sterk afhankelijk van het seizoen en de regenval. Je hebt een 4x4-voertuig nodig om door het park te reizen. Dik zand wordt een probleem in het Chobe River Front tijdens de droge maanden, vooral als de temperatuur stijgt. Tijdens de regenmaanden (december-maart) is de modder en klei een probleem. 

  Accommodaties
  De lodges en de campsites zijn gelegen rond Savuti en Kwai Village. Savuti beslaat bijna 5.000 km² en omvat het Savuti moeras en het Savuti kanaal, de Mababe Depression en de Magwikhwe Sand Ridge. De leeuwen, hyena’s en zebramigratie zijn synoniem aan Savuti. De pannen en drinkpoelen worden daarnaast door grote kuddes olifanten en antilopen bezocht in het droge seizoen. Groepen leeuwen rivaliseren hier met groepen hyena’s. Kwai Village ligt aan de noordkant op de grens van Moremi en Chobe met verschillende accommodatie mogelijkheden.

  Het park is verdeeld in vier duidelijk verschillende eco-systemen
  •    Serondela met haar weelderige vlaktes en dichte bossen in het stroomgebied van de Chobe River in het uiterste noordoosten;
  •    De Savuti-moerassen in het westen, ongeveer vijftig kilometer ten noorden van Mababe-poort;
  •    De Linyanti-moerassen in het noord-westen;
  •    En het hete, droge gebied hiertussen.

  Vertoon meer
 • Chobe NP

  De reis vervolgt zich in noordelijke richting langs de Chobe Rivier, waar u safari's maakt langs de oever van de rivier. Misschien hoort u hier wel de roep van de Afrikaanse visarend. U overnacht opnieuw op campsites met bush faciliteiten.

  • Nachten

   2

  • Maaltijden

   ontbijt
   lunch
   diner

  • Activiteiten

   game drive

  Mwandi View - Chobe

  Mwandi View ligt ideaal op 18 kilometer ten zuiden van de Ngoma Grenspost. Mwandi View bestaat uit vijf luxe tenten en 12 campsites. Het verblijf is op basis self catering. Wel is er een bar, restaura ...

  Mwandi View ligt ideaal op 18 kilometer ten zuiden van de Ngoma Grenspost. Mwandi View bestaat uit vijf luxe tenten en 12 campsites. Het verblijf is op basis self catering. Wel is er een bar, restaurant en zwembad met uitzicht op de Chobe rivier. Naast het genieten van het uitzicht kunt u hier kanoën op de Chobe Rivier en vissen. Er worden dagelijks zowel land- als riviersafari's gemaakt. Ook kunnen dagtochten naar de Victoriawatervallen worden verzorgd. Alle activiteiten worden uitgevoerd vanuit Kasane dat op een uurtje rijden ligt. Vanuit Mwandi View worden enkel landsafari's naar Savuti uitgevoerd. Vooral de maanden juni tot en met september zijn de beste safarimaanden in dit gebied.

  Vertoon meer
 • Chobe naar Victoria Falls

  Na een korte safari in de ochtend, rijdt u verder richting de Victoria Watervallen aan de Zimbabwaanse zijde ( visum aan de grens te verkrijgen). In de middag heeft u tijd om de indrukwekkende watervallen te bezichtigen en wat souvenirtje aan te schaffen. U verblijft deze nacht in een comfortabele lodge. Het avondeten is voor eigen rekening.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt
   lunch

  • Bijzonderheden

   excl. entree Vic Falls NP

  Azambezi River Lodge - Victoria Falls

  Azambezi River Lodge heeft een fraaie ligging aan de oevers van de machtige Zambezi Rivier in het Zambezi National Park. De lodge is een perfecte plek om te ontspannen en om tot rust te komen midden i ...

  Azambezi River Lodge heeft een fraaie ligging aan de oevers van de machtige Zambezi Rivier in het Zambezi National Park. De lodge is een perfecte plek om te ontspannen en om tot rust te komen midden in de Afrikaanse wildlife van het nationale park. Het is de enige stadsaccommodatie bij de Victoria Falls met een directe ligging aan de rivier. De lodge beschikt over 88 comfortabele kamers die allen zijn voorzien van airconditioning, en-suite badkamers, gratis thee/koffie faciliteiten, een telefoon en satelliet televisie. De lodge is gebouwd onder een groot rietgedekt dak en gasten hebben een fantastisch uitzicht op de Zambezi Rivier. Azambezi River Lodge beschikt over 2 restaurants en kan voldoen aan alle dieetwensen. "Amulonga" is een buffet en à la carte restaurant waar gasten kunnen genieten van authentieke eetgelegenheid onder de sterren. U kunt in de tuin ontbijten en lunchen langs de rivier. In de avond is er Afrikaanse live muziek.
  A'Zambezi River Lodge beschikt over faciliteiten en activiteiten zoals een zwembad, diverse bars, barbecue plaatsen en een kinderspeelplaats. Er kunnen boten worden gehuurd voor een tochtje over de Zambezi River. Een eigen transfer bus rijdt elk uur tussen de lodge en het stadscentrum waardoor het eenvoudig is om inkopen in het centrum van de stad te doen of deel te nemen aan de vele activiteiten zoals wild en vogels kijken, golfen, een natuurwandeling, een bezoek aan een krokodillen- en slangenboerderij en voor het meer avontuurlijke; white water rafting, bungee jumping of paardrijden. Alle activiteiten kunnen geboekt worden bij de receptie.

  Vertoon meer
 • Vertrek

  De reis eindigt officieel na het ontbijt

  Vlucht Victoria Falls - Amsterdam

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen directe vlucht naar Amsterdam. U zult moeten overstappen. Wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen sam ...
  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen directe vlucht naar Amsterdam. U zult moeten overstappen. Wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen, hierdoor kunnen wij vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen.

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Wij boeken de vlucht standaard inclusief ruimbagage. Tenzij anders aangegeven. De toegestane hoeveelheid hand- en ruimbagage kunt u vinden op de websites van de diverse luchtvaartmaatschappijen.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.

  Vertoon meer

Prijzen

Vertrekdata 2023 Prijs per persoon
14, 21 & 28 juni € 1990,00
5, 12, 19 & 26 juli € 2125,00
5, 9, 16, 19, 21 & 30 augustus € 2125,00
6, 13, 18 & 27 september € 2125,00
7, 11, 14 & 25 oktober € 2125,00
1, 8 & 15 november € 1990,00
13 december € 1990,00


Inclusief & Exclusief

Inclusief:

✓ Uitgebreid gepersonaliseerd routeboekje van Cape Tracks

✓ Overnachting in dome tenten, grootte 2,1 x 2,1 x 1,75 meter met matrassen van 5 cm dik
✓ 9 nachten inclusief ontbijt, lunch en diner
✓ 1 nacht inclusief ontbijt en lunch
✓ 1 nacht inclusief ontbijt
✓ Water, koffie en thee gedurende de hele reis
✓ Alle transfers tijdens de safari en activiteiten volgens de beschrijving 
✓ Professionele gids en kamp-assistent (chauffeur/kok) 
✓ Entreegelden voor de parken in Botswana die u bezoekt tijdens u reisroute 
✓ Vervoer in gespecialiseerde safarivoertuigen 

Exclusief:

- Bijdrage van € 2,50 aan het Calamiteitenfonds per boeking
- Bijdrage van € 5,00 aan de SGR per persoon
- Internationale vlucht
- Luchthaventransfers 
- Alle niet genoemde dranken (alcoholische dranken frisdranken)
- Slaapzak en kussen (kunnen tegen bijbetaling verzorgd worden)  
- Entreekosten van Vic Falls NP
- Reis- en annuleringsverzekering