Falklandeilanden en Antarctica

Falklandeilanden en Antarctica, 23 dagen per ms Ultramarine

Motorschip Ultramarine Antarctica Zuid-Georgië Falklandeilanden
 • Motorschip
 • Ultramarine
 • Antarctica
 • Zuid-Georgië
 • Falklandeilanden

De reisbeschrijving

Tijdens deze 23-daagse Falklandeilanden en Antarctica reis per motorschip Ultramarine gaat u kennismaken met alle belangrijke Antarctische hoogtepunten die u zich maar kunt bedenken! Van de Falklandeilanden (Islas Malvinas) tot Zuid-Georgië tot het Antarctisch Schiereiland. Begin met de Falklands, die doen denken aan zowel het zandige Cape Cod als de Engelse heidevelden, de thuisbasis van albatrossen, dolfijnen en vijf soorten pinguïns. Van daaruit gaat u naar Zuid-Georgia, waar u het huis van 300.000 broedende koningspinguïns, 50 miljoen andere zeevogels en 5 miljoen zeehonden zult betreden. Verken vervolgens het prachtige Antarctische schiereiland en steek tenslotte de Antarctische Cirkel over: een belangrijke mijlpaal voor elke wereldreiziger.

Route & activiteiten

De route van deze reis wordt hieronder beschreven. De getoonde route is een indicatie. Het programma kan afwijken, afhankelijk van de lokale ijs- en weersomstandigheden, de beschikbaarheid van de landingsplaatsen en kansen om wilde dieren te zien. De uiteindelijke route wordt bepaald door de expeditieleider aan boord. Flexibiliteit is van essentieel belang voor deelnemers van expeditie reizen.


Dag tot dag beschrijving

 • Expeditiereis met het Motorschip Ultramarine

  • Nachten

   22

  • Maaltijden

   Volpension

  • Bijzonderheden

   Hutten op indeling mogelijk

  Motorschip Ultramarine

  Onderscheidend, comfortabel, verfijnd en ruim zijn allemaal eigenschappen die het motorschip Ultramarine goed omschrijven. Het is één van de snelste schepen van de vloot van Quark Expeditions. Elke ...

  Onderscheidend, comfortabel, verfijnd en ruim zijn allemaal eigenschappen die het motorschip Ultramarine goed omschrijven. Het is één van de snelste schepen van de vloot van Quark Expeditions. Elke hut beschikt over een eigen deur naar buiten of naar een 'Juliet' balkon, zodat u meteen naar buiten kunt kijken. Het schip beschikt over een observatielounge voor een fantastisch zich op de natuur. Er is een speciale ruimte waar lezingen worden gegeven. Daarnaast beschikt het schip over een Explorer lounge, waar mensen een drankje kunnen doen en met elkaar de dag doorspreken. Het schip heeft een 'outdoor running track', een kleine fitnessruimte, sauna en spa. Reizen met de Ultramarine worden nog interessanter als u gebruik maakt van de opties zoals kajakken, kamperen en stand-up peddelen.

  Technische gegevens
  Lengte: 128 meter
  Diepgang: 5,1 meter
  Capaciteit: 199 passagiers
  IJsklasse: 1A+, PC6
  Bouwjaar: 2020
  Snelheid: 16 knopen
  Hutten: 103

  De hutten aan boord
  1-persoons hut (Solo Panorama)
  Aantal: 6
  3-persoons hut (Explorer Triple)
  Aantal: 2
  2-persoons hut (Explorer Suite)
  Aantal: 31
  Balcony Suite
  Aantal: 46
  Deluxe Balcony Suite
  Aantal: 6
  Terrace Suite
  Aantal: 2
  Penthouse Suite
  Aantal: 4
  Owner's suite
  Aantal: 1
  UltraSuite
  Aantal: 1

  Vertoon meer

  Vlucht Amsterdam - Buenos Aires

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen, wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen ...

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen, wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen.

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De airlines hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Indien u uw eigen ski’s of huisdier mee wilt nemen dient u dit bij boeking aan ons door te geven. De kosten hiervoor zijn over het algemeen het gewicht van de mee te nemen extra’s voor de prijs van overbagage.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.

  Vertoon meer
 • Inschepen

  Uw reis begint in de levendige hoofdstad van Argentinië; Buenos Aires. Hier verblijft u één nacht in een hotel en u kunt hier genieten van de bijzondere combinatie van Europese en Amerikaanse invloeden.

  Buenos Aires, Argentinië - Zuid Amerika

  Buenos Aires is de hoofdstad van Argentinië en ligt aan de Río de la Plata. De agglomeratie Gran Buenos Aires telt ruim 12 miljoen inwoners. Daarmee is het één van de grootste steden van Zuid-Amer ...

  Buenos Aires is de hoofdstad van Argentinië en ligt aan de Río de la Plata. De agglomeratie Gran Buenos Aires telt ruim 12 miljoen inwoners. Daarmee is het één van de grootste steden van Zuid-Amerika en een belangrijk cultureel centrum. Daarnaast is Buenos Aires een belangrijk verkeerscentrum. Vanaf hier kunnen alle delen van Argentinië worden bereikt.

  Een flink deel van het centrum dateert uit begin 20e eeuw toen Argentinië één van de rijkste landen ter wereld was. Buenos Aires werd opgezet met de grandeur die hoorde bij de hoofdstad van een wereldmacht: brede boulevards, uitgestrekte parken en indrukwekkende openbare gebouwen. Het klimaat is gematigd; het is er zelden heel warm of heel koud. In de zomer is het vaak erg vochtig waardoor de warmte, die tot boven de 30 graden kan oplopen, drukkend kan zijn.

  De stad Buenos Aires is in een schaakbordpatroon aangelegd. Het is dus altijd makkelijk bij te houden hoeveel blokken (cuadras of manzanas) u ergens vandaan bent. Als u een taxi neemt hoeft u de chauffeur alleen de straat en het nummer van het blok te geven (bijvoorbeeld 'Santa Fe 2100') of de kruising waar u wilt uitstappen (bijvoorbeeld 'Viamonte y Suipacha'). Het is daarnaast een heerlijke stad om te lopen; de stad is vlak en er is veel te zien onderweg.

  Vertoon meer
 • Vlucht naar Ushuaia en inschepen

  Op dag twee gaat u met het vliegtuig van Buenos Aires naar de meest zuidelijk gelegen plaats van de wereld; Ushuaia. Deze vlucht duurt ongeveer 3 uur. In Ushuaia gaat u aan boord van het schip ms Midnatsol, dat voor u klaarligt in de haven. U gaat aan boord genieten van een heerlijk welkomstdiner.

  Ushuaia, Argentinië - Zuid Amerika

  Ushuaia is de zuidelijkste stad ter wereld, gelegen aan de zuidelijke kust van de provincie Vuurland, Antarctica en Zuid-Atlantische eilanden van Argentinië, vlak aan het Beaglekanaal. Toen de eerste ...
  Ushuaia is de zuidelijkste stad ter wereld, gelegen aan de zuidelijke kust van de provincie Vuurland, Antarctica en Zuid-Atlantische eilanden van Argentinië, vlak aan het Beaglekanaal. Toen de eerste zeereizigers vanuit Europa door het Beagle-kanaal voeren en enorme kampvuren van de Indianen zagen, gaven ze het gebied zijn huidige naam. Sinds het toerisme naar Antarctica zo'n tien jaar geleden begon, is Ushuaia uitgegroeid tot een havenstad met 60.000 inwoners en het ligt prachtig gelegen tussen het brede Beagle kanaal en de eeuwig besneeuwde toppen en de Martial gletsjer in. Isla Navarino en het Chileense Isla Hoste liggen aan de overkant van de baai. Aan alle kanten tegen de berghellingen op staan er vrolijk gekleurde huizen in alle vormen en maten. Het lijkt erg op de bouwstijl van huizen uit Oostenrijk en Zwitserland. Er wordt behoorlijk gebouwd. Er staat echter ook nog een aantal karakteristieke woonhuizen uit de begintijd van Ushuaia. De benaming Ushuaia is afkomstig van de naam die de inheemse bewoners gaven aan de streek. Het eerste deel van de twintigste eeuw werd de stad opgebouwd rond de gevangenis voor zware criminelen. De Argentijnen volgden het voorbeeld van andere landen, die gevangenissen op een eiland bouwden (in dit geval het eiland Vuurland), zodat vluchten zo goed als onmogelijk was. De gevangenen werden te werk gesteld in de houtwinningindustrie rond de stad. Zij zijn uiteindelijk de kolonisten die de stad hebben opgebouwd.

  Museum
  Interessant is het Museo Maritimo. Tot 1947 was dit een gevangenis, tegenwoordig is hier een collectie van Nederlandse scheepsmodellen te vinden en kun je meer te weten komen over vroegere expedities naar 'het zevende continent'. Het museum bestaat grotendeels uit gevangeniscellen, waardoor je een beeld krijgt van hoe de zwaarste criminelen van het land hun tijd achter slot en grendel doorbrachten.

  Vertoon meer
 • Op zee

  U brengt een dag op zee door om Antarctica te bereiken. Zeedagen zijn zeker geen saaie dagen en bevatten allerlei activiteiten. Het expeditieteam zal u laten zien dat wetenschap heel leuk is en wij garanderen eersteklas educatie. Ondertussen komen we steeds dichterbij de poolcirkel, wat te merken is aan de dalende temperatuur. Het zal niet lang duren voor we de eerste walvissen en ijsbergen tegenkomen.

  Drake Passage, Antarctica - Zuid Amerika

  Om bij Antarctica te komen dient men de Drake Passage over te steken. Bij de Drake Passage komen de Atlantische Oceaan, de Grote Oceaan en de Antarctische Oceaan samen en stuiten de warmere wateren ui ...

  Om bij Antarctica te komen dient men de Drake Passage over te steken. Bij de Drake Passage komen de Atlantische Oceaan, de Grote Oceaan en de Antarctische Oceaan samen en stuiten de warmere wateren uit het noorden op de koudere, zwaardere en minder zoute wateren uit het zuiden. Terwijl het koudere water zinkt ontstaat er een mix die voedsel aan het oppervlak brengt en het gebied zeer rijk maakt aan leven in zee. De Drake Passage is 400 zeemijlen breed en vrijwel eilandloos, wat de Arctische circumpolaire stroom de mogelijkheid geeft om als enige zeestroming rond de hele wereld te stromen. In de Drake Passage stormt het vaak en door hoge golven is het soms moeilijk begaanbaar voor schepen.

  Op weg naar het Antarctisch schiereiland vaart u door de Drake Passage. In dit gebied kunt u de grote albatros, grijskop albatros, de wenkbrauwalbatros, de roetkopalbatros, de kaapse stormvogel, de grijze stormvogel, het wilsons stormvogeltje, de blauwe stormvogel en de antarctische stormvogel zien. In de buurt van de zuidelijke Shetland eilanden, ziet u de eerste ijsbergen.

  Vertoon meer
 • Falklandeilanden

  Stanley, ook wel bekend als Port Stanley, is vaak een favoriete landingsplaats, omdat de stad een uniek Brits buitenpostgevoel biedt, compleet met eclectische charme. U bent vrij om te verkennen, een pintje te pakken in de plaatselijke pub of de talloze kerken en musea te bezoeken.

  De archipel is rijk aan dieren in het wild, met name vogels, en de thuisbasis van Magelhaen-, ezels- en zuidelijke rotspinguïns. Als u geluk heeft, kunt u hier zelfs koningspinguïns spotten!

  Antarctisch schiereiland, Antarctica

  Het Antarctisch Schiereiland is het ‘warmste’ gedeelte van Antarctica. Hierdoor is dit gebied eerder en gedurende een langere periode te bereiken dan bijvoorbeeld de Rosszee. Het schiereiland is o ...
  Het Antarctisch Schiereiland is het ‘warmste’ gedeelte van Antarctica. Hierdoor is dit gebied eerder en gedurende een langere periode te bereiken dan bijvoorbeeld de Rosszee. Het schiereiland is omgeven door veel eilanden, met daartussen vaarwegen zoals de Gerlachestraat en het door steile wanden omsloten Lemairekanaal. Regelmatig zullen hier walvissen te zien of te horen zijn. Op de eilanden broeden op ijs- en sneeuwvrije plaatsen Adélie-, ezels- en kinbandpinguïns en zuidpoolkippen. Zuidpooljagers zijn aan de randen van pinguïnkolonies te vinden. Op de stranden luieren pels- en Weddellrobben. Felgekleurde (korst)mossen en dikke groene moskussens zorgen voor verrassende effecten in deze witte wereld.
  Vertoon meer
 • Op zee

  Als u in zuidoostelijke richting naar Zuid-Georgië vaart, betreedt u officieel de Antarctische wateren. Het expeditieteam zal u hiervan op de hoogte stellen wanneer u deze onzichtbare maar belangrijke lijn overschrijdt, en zal u ook helpen uitkijken naar de zeevogels en het zeeleven die het gebied bezoeken.

  (Zuidelijke) Atlantische Oceaan

  De Atlantische Oceaan ligt tussen het westelijke deel van Europa en Afrika en het oostelijke deel van Noord- en Zuid-Amerika. Het deel dat zich ongeveer vanaf de evenaar naar het zuiden bevindt, wordt ...
  De Atlantische Oceaan ligt tussen het westelijke deel van Europa en Afrika en het oostelijke deel van Noord- en Zuid-Amerika. Het deel dat zich ongeveer vanaf de evenaar naar het zuiden bevindt, wordt ook wel de Zuidelijke Atlantische Oceaan genoemd.
  Vertoon meer
 • Zuid-Georgië

  Dit afgelegen, bergachtige eiland was een populaire stopplaats voor vele historische Antarctische expedities en was ooit een toevluchtsoord voor de jacht op walvissen en zeehonden. Tegenwoordig zijn de populaties van wilde dieren op het eiland in opkomst, maar u zult nog steeds overblijfselen zien van oude walvisstations en andere verlaten buitenposten.

  Een van de belangrijkste en meest ontroerende locaties in Zuid-Georgia is het graf van de grote ontdekkingsreiziger Sir Ernest Shackleton. Je kunt zijn graf bezoeken in de nederzetting Grytviken, waar ook een oud walvisstation is gevestigd, plus een museum, een cadeauwinkel, een kerk en een klein onderzoeksstation.

  Falklandeilanden & Stanley

  De Falklandeilanden liggen in de Atlantische Oceaan, ten oosten van Zuid-Argentinië. De hoofdstad van de Falklandeilanden is Stanley, waarin het lijkt alsof u in Engeland bent. Hier zijn nog rode bus ...
  De Falklandeilanden liggen in de Atlantische Oceaan, ten oosten van Zuid-Argentinië. De hoofdstad van de Falklandeilanden is Stanley, waarin het lijkt alsof u in Engeland bent. Hier zijn nog rode bussen, telefooncellen en Engelse pubs te zien. Het landschap bestaat uit verschillende typen; de eilanden in het westen hebben steile kliffen en de eilanden in het oosten zijn juist vlakker. Ook hebben deze eilanden baaien met zandstranden. Er leven vele verschillende dieren op en rondom de Falklandeilanden: een aantal soorten pinguïns (magelhaen-, rots-, macaroni-, ezels- en koningspinguïns), meer dan 70 soorten broedvogels, zeeolifanten, pelsrobben, dolfijnen en walvissen.
  Vertoon meer
 • Op zee

  Zeg vaarwel tegen de koningspinguïns, want de volgende bestemming is Antarctica! Uw dagen op zee zijn gevuld met presentaties, workshops en sociale activiteiten onder leiding van het expeditieteam.

  (Zuidelijke) Atlantische Oceaan

  De Atlantische Oceaan ligt tussen het westelijke deel van Europa en Afrika en het oostelijke deel van Noord- en Zuid-Amerika. Het deel dat zich ongeveer vanaf de evenaar naar het zuiden bevindt, wordt ...
  De Atlantische Oceaan ligt tussen het westelijke deel van Europa en Afrika en het oostelijke deel van Noord- en Zuid-Amerika. Het deel dat zich ongeveer vanaf de evenaar naar het zuiden bevindt, wordt ook wel de Zuidelijke Atlantische Oceaan genoemd.
  Vertoon meer
 • Zuidelijke Shetlandeilanden

  De ervaring is moeilijk onder woorden te brengen, maar de meest voorkomende reactie bij het bereiken van het Witte Continent is een gevoel van eerbied en ontzag. U zult ontdekken dat Antarctica een land van uitersten is.

  Zodiac cruisen, bezoeken aan historische locaties en het zien van zeehonden en pinguïns houdt u deze dagen bezig.

  Zuidelijke Shetlandeilanden

  De Zuidelijke Shetlandeilanden zijn een groep onbewoonde eilanden, ten noorden van het Antarctisch Schiereiland. Op de eilanden komen wel verschillende dieren voor zoals: de ezelspinguïn, de kinbandp ...
  De Zuidelijke Shetlandeilanden zijn een groep onbewoonde eilanden, ten noorden van het Antarctisch Schiereiland. Op de eilanden komen wel verschillende dieren voor zoals: de ezelspinguïn, de kinbandpinguïn, de adeliepinguïn en een aantal macaronipinguïns. Zeedieren die in de wateren rondom de Shetlandeilanden leven zijn de krabbeneter, het zeeluipaard, de weddellzeehond, de vinvis, de bultrug en de zuidkaper.
  Vertoon meer
 • Poolcirkel

  Het oversteken van de Antarctische Cirkel is zowel een gedenkwaardige ervaring als een indrukwekkende prestatie, aangezien maar weinig reizigers zo ver naar het zuiden reiken. Als de omstandigheden ons toelaten om deze beroemde breedtegraad van 66°33´ZB over te steken, zullen we toosten op de eerste ontdekkingsreizigers die zich hier waagden. Dit is het ruwe Antarctica, de thuisbasis van de middernachtzon en de Weddell-zeehonden

  Antarctisch schiereiland, Antarctica

  Het Antarctisch Schiereiland is het ‘warmste’ gedeelte van Antarctica. Hierdoor is dit gebied eerder en gedurende een langere periode te bereiken dan bijvoorbeeld de Rosszee. Het schiereiland is o ...
  Het Antarctisch Schiereiland is het ‘warmste’ gedeelte van Antarctica. Hierdoor is dit gebied eerder en gedurende een langere periode te bereiken dan bijvoorbeeld de Rosszee. Het schiereiland is omgeven door veel eilanden, met daartussen vaarwegen zoals de Gerlachestraat en het door steile wanden omsloten Lemairekanaal. Regelmatig zullen hier walvissen te zien of te horen zijn. Op de eilanden broeden op ijs- en sneeuwvrije plaatsen Adélie-, ezels- en kinbandpinguïns en zuidpoolkippen. Zuidpooljagers zijn aan de randen van pinguïnkolonies te vinden. Op de stranden luieren pels- en Weddellrobben. Felgekleurde (korst)mossen en dikke groene moskussens zorgen voor verrassende effecten in deze witte wereld.
  Vertoon meer
 • Noordwaarts

  Als u nog niet genoeg hebt gehad van Antarctische dieren in het wild en ijsbergen, zult u zeker tevreden zijn tegen de tijd dat u terugkeert naar de Drake Passage. U gaat door met het maken van excursies met Zodiac terwijl u naar het noorden reist langs het westelijke Antarctische schiereiland.

  Antarctisch schiereiland, Antarctica

  Het Antarctisch Schiereiland is het ‘warmste’ gedeelte van Antarctica. Hierdoor is dit gebied eerder en gedurende een langere periode te bereiken dan bijvoorbeeld de Rosszee. Het schiereiland is o ...
  Het Antarctisch Schiereiland is het ‘warmste’ gedeelte van Antarctica. Hierdoor is dit gebied eerder en gedurende een langere periode te bereiken dan bijvoorbeeld de Rosszee. Het schiereiland is omgeven door veel eilanden, met daartussen vaarwegen zoals de Gerlachestraat en het door steile wanden omsloten Lemairekanaal. Regelmatig zullen hier walvissen te zien of te horen zijn. Op de eilanden broeden op ijs- en sneeuwvrije plaatsen Adélie-, ezels- en kinbandpinguïns en zuidpoolkippen. Zuidpooljagers zijn aan de randen van pinguïnkolonies te vinden. Op de stranden luieren pels- en Weddellrobben. Felgekleurde (korst)mossen en dikke groene moskussens zorgen voor verrassende effecten in deze witte wereld.
  Vertoon meer
 • Terug over de Drake Passage

  Na meer dan drie weken van unieke ontmoetingen met dieren in het wild en opmerkelijke landschappen, begint uw reis naar huis. De onvoorspelbare en opwindende Drake Passage is een avontuur op zich.

  Drake Passage, Antarctica - Zuid Amerika

  Om bij Antarctica te komen dient men de Drake Passage over te steken. Bij de Drake Passage komen de Atlantische Oceaan, de Grote Oceaan en de Antarctische Oceaan samen en stuiten de warmere wateren ui ...

  Om bij Antarctica te komen dient men de Drake Passage over te steken. Bij de Drake Passage komen de Atlantische Oceaan, de Grote Oceaan en de Antarctische Oceaan samen en stuiten de warmere wateren uit het noorden op de koudere, zwaardere en minder zoute wateren uit het zuiden. Terwijl het koudere water zinkt ontstaat er een mix die voedsel aan het oppervlak brengt en het gebied zeer rijk maakt aan leven in zee. De Drake Passage is 400 zeemijlen breed en vrijwel eilandloos, wat de Arctische circumpolaire stroom de mogelijkheid geeft om als enige zeestroming rond de hele wereld te stromen. In de Drake Passage stormt het vaak en door hoge golven is het soms moeilijk begaanbaar voor schepen.

  Op weg naar het Antarctisch schiereiland vaart u door de Drake Passage. In dit gebied kunt u de grote albatros, grijskop albatros, de wenkbrauwalbatros, de roetkopalbatros, de kaapse stormvogel, de grijze stormvogel, het wilsons stormvogeltje, de blauwe stormvogel en de antarctische stormvogel zien. In de buurt van de zuidelijke Shetland eilanden, ziet u de eerste ijsbergen.

  Vertoon meer
 • Ontschepen in Ushuaia en vlucht naar Buenos Aires

  In de ochtend komt u aan in Ushuaia en stapt u na het ontbijt van boord. Het verplichte transferpakket omvat een voorproefje van Patagonië met een Tierra del Fuego National Park-tour voordat u naar de luchthaven gaat voor de retourvlucht van een groepscharter naar Buenos Aires.

  Ushuaia, Albatros Hotel

  Albatros Hotel - AlgemeenAlbatros Hotel is een stijlvol hotel op slechts 280 meter van de haven van Ushuaia. Het hotel beschikt over spafaciliteiten waaronder een massageruimte en een sauna. Er is ook ...

  Albatros Hotel - Algemeen

  Albatros Hotel is een stijlvol hotel op slechts 280 meter van de haven van Ushuaia. Het hotel beschikt over spafaciliteiten waaronder een massageruimte en een sauna. Er is ook een fitnessccentrum waar u gebruik van kan maken. Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet verzorgd. Het restaurant serveert een grote verscheidenheid aan internationale gerechten. Drankjes zijn verkrijgbaar aan de bar. Het hotel beschikt over gratis Wifi.

  Albatros Hotel - De kamers

  De kamers van het Albatros Hotel hebben een minibar, kabel televisie en een zithoek. De kamers zijn voorzien van stijlvolle houten meubels en vloerbedekking.

  Albatros Hotel - Omgeving

  • haven 280 meter
  • maritiem museum 650 meter
  • trein ' einde van de wereld'  8 km
  • tierra del fuego NP 10 km
  • luchthaven 3,6 km
  Vertoon meer

  Vlucht Buenos Aires - Amsterdam

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen, wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen ...

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen, wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen.

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De airlines hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Indien u uw eigen ski’s of huisdier mee wilt nemen dient u dit bij boeking aan ons door te geven. De kosten hiervoor zijn over het algemeen het gewicht van de mee te nemen extra’s voor de prijs van overbagage.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.

  Vertoon meer

Prijzen

Vanafprijs per persoon 21 januari - 12 februari 2022
1-persoons buitenhut (dek 6 - Solo Panorama) € 38.800
3-persoons buitenhut (dek 3 - Explorer Triple) € 26.700
2-persoons buitenhut (dek 3 - Explorer Suite) € 35.600
2-persoons balkonhut (dek 4 en 6 - Balcony Suite) € 39.200
2-persoons balkonhut Deluxe (dek 4 en 6 - Balcony Suite Deluxe) € 46.300
2 persoons hut - Terrace Suite (dek 6) € 48.100
2 persoons hut - Penthouse Suite (dek 7) € 51.700
2 persoons hut - Owner's Suite (dek 6) € 64.100
2 persoons hut - Ultra Suite (dek 6) € 71.200
* Exclusief tarief voor verplicht transferpakket € 900
Bij te boeken activiteiten:
Kajakken € 890
Peddelen € 270
Stand-Up Paddling € 270
Helikoptervlucht Inclusief
Helikoptervlucht en landing € 360
Helikoptervlucht wandeling € 450

Inhoud transferpakket:
- Een overnachting in een hotel voorafgaand aan de expeditie in Buenos Aires met ontbijt
- Groepsvlucht die vertrekt vanaf de binnenlandse luchthaven van Buenos Aires (Aeroparque/AEP) naar Ushuaia en terugkeert naar de internationale luchthaven van Buenos Aires (Ezeiza/EZE)
- Groepstransfer van hotel naar luchthaven in Buenos Aires
- Groepstransfer van de luchthaven van Ushuaia naar het schip en terug (Let op: transfer bij aankomst in Buenos Aires van luchthaven naar hotel aan het begin van de reis is niet inbegrepen. Ga naar het inbegrepen hotel)
- Gecombineerde luchthaventransfer en expresbustour door het Nationale Park Tierra del Fuego na ontscheping in Ushuaia

Inclusief & Exclusief

Inclusief
Scheepsreis volgens programma incl. volpension, snacks, koffie en thee
Genoemde excursies aan wal en activiteiten per zodiac
Een excursie van 10 tot 15 minuten per helikoptervlucht (afhankelijk van het weer)
Programma van lezingen door bekende natuurkenners en begeleiding door ervaren personeel
Het lenen van waterdichte laarzen tijdens de landingen
Een wind- en waterafstotend jack van Quark Expeditions die u mag houden
Alle overige belastingen en havengelden in de hele programma
AECO vergoedingen en de overheid belastingen
Uitgebreid gepersonaliseerd routeboekje van Cape Tracks

Exclusief
- Bijdrage van € 2,50 aan het Calamiteitenfonds per boeking
- Bijdrage van € 5,00 aan de SGR per persoon
- Internationale vluchten en niet genoemde vluchten in het transferpakket
- Aankomst- en vertrektransfers die niet genoemd zijn in het transferpakket
- Arrangementen voor of na de reis
- Paspoort- en visumkosten
- Aankomst- en vertrekbelastingen
- Maaltijden aan wal
- Optionele extra activiteiten en/of overnachtingsmogelijkheden
- Bagage-, annulerings- en persoonlijke verzekering (let op: is verplicht!)
- Verplichte waterdichte broek of andere niet genoemde uitrusting voor tijdens de zodiac-tochten
- Alle verdere uitgaven van persoonlijke aard (bijvoorbeeld extra bagagekosten, gebruik van wasfaciliteiten, bar, telecommunicatie)
- Vrijwillige fooi aan het einde van de reis voor expeditie personeel en scheepsbemanning